Max rychlost TDI PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to: Marek77
No myslel jsem že to při 210km/h točí víc to je pravda. Blbý je že to za těma 4000 už zase vadne. Pak jedině dostat otáčky o nějakejch 200-300 níž nebo zvýšit výkon za 4000. To první pujde asi obtížně.
No myslel jsem že to při 210km/h točí víc to je pravda. Blbý je že to za těma 4000 už zase vadne. Pak jedině dostat otáčky o nějakejch 200-300 níž nebo zvýšit výkon za 4000. To první pujde asi obtížně.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
A nebo opačný problém, když jsem pořád řešil, proč to ostatním jede rychleji až jsem zjistil, že ve 200km/h to ukazuje jen o 4km/h víc. Ostatní už to dávno "valili" 220.subaru1 píše:Když měříte maximálku, měřte ji GPS páč tachometry na VW group někdy strašně přoměřujou, už jsem viděl i o víc než 20%. Budete se pak možná divit jak pomalu to jede ve skutečnosti.

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
aj kamosovi na passate to ukazovalo total presne rozdiel max 2 kmh...aj pri 220nogis píše:A nebo opačný problém, když jsem pořád řešil, proč to ostatním jede rychleji až jsem zjistil, že ve 200km/h to ukazuje jen o 4km/h víc. Ostatní už to dávno "valili" 220.subaru1 píše:Když měříte maximálku, měřte ji GPS páč tachometry na VW group někdy strašně přoměřujou, už jsem viděl i o víc než 20%. Budete se pak možná divit jak pomalu to jede ve skutečnosti.

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Prosím tě, to se jedná o PD 74kw čipnutou a pak vstřiky AL a byl si na 160ps? Dotaz, vstřiky AL jsou z fábie RS? Usuzuju podle značení dílů, kde RS vstřiky mají na konci AL. Tyhle zkratky mi moc neříkají. Díky panechiptuning píše:jen chip max 140psLosky píše:Litr bych mohl dát, ale vím, že víc jak 105kw tam stejně nebude, takže nejspíš něco mezi tak 100 a něco navíc, když budu mít štěstí. Rád bych výkon třeba 180 koní, ale to už stojí dost penízků:(((
bylo to auto dcery,pak jsem tam dal jeste vstriky AL a s puvodnim turbem bylo 160 ps a maximalka 225km/h
Naposledy upravil(a) Losky dne 21 říj 2009, 16:32, celkem upraveno 1 x.
Necelé čtyři vteřiny, to muselo být super. Mě maximálka nezajímá. Stačí mi, když to jede max 180. Stejně lítám normálně do 150, víc ne. Takže mi spíš jde o zrychlení jak od začátku, tak i to pružné. Rád bych ještě posílil, ale nevím, zda se musí znovu udělat mapa a nebo jen prdnout větší vstřikycupra píše:planujem aj ja odmerat to pruzne zrychlenie 80-120...maximalka neni podstatna...inac na leone co som mal kedeysi tak 80-120 3,9 sek
na tvojomv mieste dal by som vstreky AL a VB turbo a soft a mas cca 180 hp a este coler popripade... asi vysmiaty...uz potom len setrit na spojku ale pri dobrom zaobchadzani vydrzi...Losky píše:Necelé čtyři vteřiny, to muselo být super. Mě maximálka nezajímá. Stačí mi, když to jede max 180. Stejně lítám normálně do 150, víc ne. Takže mi spíš jde o zrychlení jak od začátku, tak i to pružné. Rád bych ještě posílil, ale nevím, zda se musí znovu udělat mapa a nebo jen prdnout větší vstřikycupra píše:planujem aj ja odmerat to pruzne zrychlenie 80-120...maximalka neni podstatna...inac na leone co som mal kedeysi tak 80-120 3,9 sek

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
aky mas rozmer pneumatik a kod prevodovky ?Hoblik píše:Tak ja mam zatim vyzkousenych 240, dal se bojim :)ale statecne to taha dal. Ja to ale radsi nezkousim EGT uz pak leze pres 900 C.
Je to ASZ 96KW, v octavii s cca 1600kg.
Co se tyce zrychleni tak to nevim, ale par videjek sem si udelal tak muzete kouknout. Je to na konci videa.
http://www.youtube.com/watch?v=MsTgozIwFEg
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik