mam takovy problem resim ale asi nevyresim pada mi nafta od filtru dolu po privodni hadici mam novy filtr a ten ventil gumicky nove a furt mi nafta pada do nadrze privodni hadici tam mam vzdycky tak 15cm vzduch a vubec nevim proc to tu naftu nedrzi kde pak je ta chyba (LOL)zapomel sem dodat g4 tdi 81kw
djvlada píše:mam takovy problem resim ale asi nevyresim pada mi nafta od filtru dolu po privodni hadici mam novy filtr a ten ventil gumicky nove a furt mi nafta pada do nadrze privodni hadici tam mam vzdycky tak 15cm vzduch a vubec nevim proc to tu naftu nedrzi kde pak je ta chyba (LOL)zapomel sem dodat g4 tdi 81kw
a co třeba v deklu na nýdrži nemáš tam náhodou sací a zpětný ventil miloš
tam sem byl ja nevim jesi tma neco tkaoveho je mel sem to vytahle vycistil sem to a furt to dela proste hadice si neudrzi tlak myslim jako saci kos sem vytahl odpojil od hadic kde mam hledat nejaky ventil
a kde ja tak odpojil hadice navrchu tam to vypadalo ze nejaky ventil je ale to je tak vse na co sem prisel a ve vnitr v sacim kosi nic neni doufam teda
djvlada píše:a kde ja tak odpojil hadice navrchu tam to vypadalo ze nejaky ventil je ale to je tak vse na co sem prisel a ve vnitr v sacim kosi nic neni doufam teda
na deklu na nádrži máš dvě hadice a přípojku na palivoměr, podle šipky vidíš která jde do čerpadla, tu sděláš a na tu trubišku co trčí z deklu nasadíš hadičku průhlednou nalijheš naftu a uvidíš jestli do rána těsní nebo nafta hned spadne do nádrže, jedná se o zpětný ventil bránící padání nafty miloš
tak sem se vtom zas hrabal a v sacim kosi nic neni nebo to netesni naftu sem normalne nathal do kousku hadice pusou a ejhle hned zpadla zas do nadrze profouknuti nepomohlo tka co ted uz me to stve ze se mi od filtru vraci nafta do nadrze a nedrzi mi tlak jinak sem zkousel jeste od filtru profouknout do flasky hadice profoukl sem je v pohode a zadny bordel nikce nic
jenze vratka naftu drzi v pohode zadna bublina nic jen proste ta privodni hadice jak vede od saciho kose si neudrzi naftu a pomali ji vraci zpet do nadrze
djvlada píše:jenze vratka naftu drzi v pohode zadna bublina nic jen proste ta privodni hadice jak vede od saciho kose si neudrzi naftu a pomali ji vraci zpet do nadrze
v tom sacom kosi vnutri je taka membranka gumena tu si pozrel ? treba to rozobrat zvonku to nie je vidiet
djvlada píše:jenze vratka naftu drzi v pohode zadna bublina nic jen proste ta privodni hadice jak vede od saciho kose si neudrzi naftu a pomali ji vraci zpet do nadrze
tak pokud naftu vratla drži tak v tom deklu musí být i druhý ventil a ten ti netěsní
dělám to tak že vytáhnu koš odletuji drátky na palivoměr sdělám koš, a k tomu ventilu na deklu vede dlouhá trubička lehce ji prosuším pisolkou a na špilku si dám vatu a tak se dostanu až k tomu ventilku a čistím spravidla na tu vatu namotám nějaký bordel
moc do toho nhul s kompresorem to jen jen šestka kolečko z membránového plátna a malinká pružinka miloš