edit: zmazane, je tu teoria o crash signale a odbornik na nu, tak zbytocna namahat

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ano smoke idu tam rasy 52O a myslim ze to budem potrebovat to cerpadlo. Inac som dokoncil vcera vyfuk a predstav si je to citit ide to lepsie od spodu a aj hore zmenil sa priebeh vykonu a hlavne sa zvysil krutak. Mam ta ruru 55mm od turba potom kompenzator hned dynamizer stred off a je napojeny na koniec ale ten pojde tiez von a pojde tam nieco ine len neviem este coo musim nieco vymysliet.Smoke píše:3copsi3: prvně tam dej větší trysky, s VA čkem to čerpadlo do nádrže stejně nebudeš potřebovat. já ho nemám....
a poradili ti aj to ze nie kazde auto to ma a niektore behaju aj po CANe ?DDRagoo píše:má to pouze signálový průběh, vím to od chlapů z vývojáku Škoda Auto Česana, konkrétně od těch co dělají elektriku, šak ti mi to taky poradili, to bude asi tím, že mám auto od jednoho z nich
DDRagoo píše:No jasne, ale u každého které to má ať už signál, nebo po CANu to jde řešit a proč to nevyužít když ta možnost tu je, ne?
např. Octavia 4x4 s rotačkou to má origo z výroby zapojený od mazání, jelikož rotačkový jednotky vývod na čerpadlo nemaj, před startem to čerpadlo nepotřebuješ a po zdechnutí motoru nebo např. i po bouračce při otočení na střechu(přestane to za chvilku mazat), se vypneTom.s píše:a jak to máte zapojené elektricky na 15? nebo x kontakt aby se odpojilo při startu, nebo jak?
dík už to mám zapojené sice to mám moc sci-fi ale máká to jak origoHuml píše:např. Octavia 4x4 s rotačkou to má origo z výroby zapojený od mazání, jelikož rotačkový jednotky vývod na čerpadlo nemaj, před startem to čerpadlo nepotřebuješ a po zdechnutí motoru nebo např. i po bouračce při otočení na střechu(přestane to za chvilku mazat), se vypneTom.s píše:a jak to máte zapojené elektricky na 15? nebo x kontakt aby se odpojilo při startu, nebo jak?
nemelo by, ale treba me ten graf dost lita, kdyz mam to benzinovy cerpadlo aktivni. myslim, ze je to tim vyssim tlakem. PD tlaci asi 0,7 me to bude dvojnasobek, ale jinak se to chova normalne a nafta nepada.vynecht píše:Mam takovej menší dotaz, je potřeba nějak upravovat předvstřik nebo něco jinýho při přidání čerpadla z PD na rotačku? Díky
Není to tím že se změnily tlakové poměry v čerpadle od kterých je odvozená regulace předvstřiku a ŘJ to musí korigovat?flekyc píše:nemelo by, ale treba me ten graf dost lita, kdyz mam to benzinovy cerpadlo aktivni. myslim, ze je to tim vyssim tlakem. PD tlaci asi 0,7 me to bude dvojnasobek, ale jinak se to chova normalne a nafta nepada.vynecht píše:Mam takovej menší dotaz, je potřeba nějak upravovat předvstřik nebo něco jinýho při přidání čerpadla z PD na rotačku? Díky