Octavka stratila výkon ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
Octavka stratila výkon ALH
chlapi vie ešte niekto poradiť nie som si istý či mám na 100% meniť vstrek. čerpadlo. Lebo jeden pánko čo robil diagnostiku tvrdil že sú to rozvody a včera som bol znova na diagnostike a ten povedal že to je čerpadlo. Stretol sa s tým už niekto že na octavke 1.9 66KWr.v.02 ALH mu odišlo čerpadlo. Nejde do výkonu ostrí zvuk.
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavka stratila výkon ALH
Skontroluj ventil pro pocatek vstriku, natoc to pripoj Vag a dej test akcnih clenu, poslouchej motor, až se bude ten ventil testovat tak musí jit motor tvrdejc. Pomer ho multimetrem, ma mit odpor 14-20 ohm.Ľubomír Kočíšek píše:chlapi vie ešte niekto poradiť nie som si istý či mám na 100% meniť vstrek. čerpadlo. Lebo jeden pánko čo robil diagnostiku tvrdil že sú to rozvody a včera som bol znova na diagnostike a ten povedal že to je čerpadlo. Stretol sa s tým už niekto že na octavke 1.9 66KWr.v.02 ALH mu odišlo čerpadlo. Nejde do výkonu ostrí zvuk.
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
Už tolko nemudruj nad tym, chod pozret tie bublinky do tej hadičky (ked mi budete chciet oponovat, ze tie bublinky su tam normalnemidnight_man píše:Lubo ja ti to vravim uz od vtedy ako som si precital prispevok ze si daj skontrolovat tie rozvody
Pokial ti ide do cerpadla moc bubliniek v nafte, ze mas v sacom kosi upchate kanaliky(ktore sa viac menej nedajhu vycistit) alebo ti to prisáva niekde vzduch...tak si čerpadlo len tazko skoriguje predvstrik, pretoze v cerpadle mas ventil regulujuci predvstrik
midnight_man To som skopíroval čo si písal, takže neviem prečo si napísal takú hlúposť, stále si tvrdil bublinky a keď som vyriešil bublinky ta ideš do rozvodov.
-
Ľubomír Kočíšek
- Sběrač informací
čítal si prví príspevok, ja som sa pýtal na to či sa niekto streto s takým a taký problémom a nechcem vôbec aby to niekto riešil za mňa a inač keď nechceš vôbec nemusíš reagovať.misoVW píše:mozes byt rad, ze Ti vobec nieco poradil![]()
Odporucam Ti ist do autorizaku, nachystaj si 3000€, tam Ti vymenia cerpadloNeviem co tu riesis, vsetci mozu len hadat pokial tu nedas pozadovane informacie z VAGu.
Re: Octavka stratila výkon ALH
posli hodnoty z vagu podla coho to mam urcit????Ľubomír Kočíšek píše:chlapi vie ešte niekto poradiť nie som si istý či mám na 100% meniť vstrek. čerpadlo. Lebo jeden pánko čo robil diagnostiku tvrdil že sú to rozvody a včera som bol znova na diagnostike a ten povedal že to je čerpadlo. Stretol sa s tým už niekto že na octavke 1.9 66KWr.v.02 ALH mu odišlo čerpadlo. Nejde do výkonu ostrí zvuk.