kolko znesie JTD motor?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tiez poznam jedneho ma 1,9tdi 110k toledo a tiez mu hentak naklada
ale uz donakladat dymi jak lokomotiva nejde myslim ze praskle turbo aj hlava 
ale uz donakladat dymi jak lokomotiva nejde myslim ze praskle turbo aj hlava 
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
-
autickar21
- Přispěvovatel
Pri tych tlakoch co tlacia dnesne naftaky. kompresny pomer motora do cca 20 ku 1. + pretlak turba cca do 1.5baru. Na studene palby idealne. Neviem ako vy , ale ja ostanem pri zlatom starom jtd a budem ho lepit pokial to pojde. Pri dnesnych motoroch co im tlaci palivove cerpado cez 1000barov a stare jtd cosi cez 300, no niet o com. Uz len na tom vidno co bude spolahlivejsie a co sa bude drahsie servisovat...
Alebo sa mýliš, alebo neviem aké JTD máš. Tu máš popis JTD systému na Alfe 145 77kW a na 4. strane sa dočítaš, že maximálny tlak v RAILku je 1350 bar ( samozrejme okamžitý záleží od aktuálneho zaťaženia od 150 bar do 1350 bar ).
Kód: Vybrat vše
http://www.alfa145.com/upload/Alfa145Manual/Volume%203%20-%20Section%202/JTD%20Electronic%20Injection.PDFPokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
jeden taxik v ba - stilo kombi r.v. 04 - 85kw 1,9jtd ma vyse 500 000 bez poruchy!!! akurat myslim ze 4x menil madlo na pravych zadnych dverach a asi 10x potahy a pretesnoval par krat dvere lebo guma praskala...
druhy ujo co som s nimy na stanovisti nedavno rozpraval ma nabehane na focuse 1,8tdci r.v. 05 tiez 500 000 - a uz od 350 000 mu presakuje cerpadlo az su male mlaky pod autom a vravel si ze ked to rachne serie na to a uz mu to rok a pol stale rovnako presakuje a stale to drzi
myslim ze dnesne naftaky su v pohode viacmenej vsetky..
takze jtd je v pohode - rovnako ako tdi alebo tdci atd...
druhy ujo co som s nimy na stanovisti nedavno rozpraval ma nabehane na focuse 1,8tdci r.v. 05 tiez 500 000 - a uz od 350 000 mu presakuje cerpadlo az su male mlaky pod autom a vravel si ze ked to rachne serie na to a uz mu to rok a pol stale rovnako presakuje a stale to drzi
myslim ze dnesne naftaky su v pohode viacmenej vsetky..
takze jtd je v pohode - rovnako ako tdi alebo tdci atd...
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
Zajimalo by me kdo menil na tech JTD siletbloky motora a prevodovky.
Ja to teda vymenil uplne vs e azaclo to vibrovat jeste vic. teda zastudena. zatepla to je snad ja lepsi. Mechanik mi rikal ze bto nejspis bude tim ze jsou tvrdsi nez origo . a zacinam to celkem verit. Ten strvak to nebude.
I kdyz dneska sem se nejak blbe rozjizdel do hrozne prudkeho kopca a zavibrovalo to zase tak,ze sem myslel ze to zdechne. To me porad znepokojuje. ale ted nevim co delat. rikovat kupovat jiny silentbloky nebudu a jeste k tomu tech penez to mi za to fakt nestoji.
Ale zajima me jake pocity ste meli po vymene silentbloku
Ja to teda vymenil uplne vs e azaclo to vibrovat jeste vic. teda zastudena. zatepla to je snad ja lepsi. Mechanik mi rikal ze bto nejspis bude tim ze jsou tvrdsi nez origo . a zacinam to celkem verit. Ten strvak to nebude.
I kdyz dneska sem se nejak blbe rozjizdel do hrozne prudkeho kopca a zavibrovalo to zase tak,ze sem myslel ze to zdechne. To me porad znepokojuje. ale ted nevim co delat. rikovat kupovat jiny silentbloky nebudu a jeste k tomu tech penez to mi za to fakt nestoji.
Ale zajima me jake pocity ste meli po vymene silentbloku