Souboj ohledně kvality turbodmychadel - Andre vs Forest

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

peug píše:...
Vsak ja se bavim o sportovnich turbinach, ostatne jaky je nazev Andreho firmy? Ohledne te "podelavky" - to byl podnet, abych ho opet kontaktoval. Telefon mi nebral, omezil se jen na SMS, ze kterych vyslo najevo, ze mi (ne)vedomky (on se tvari, ze nevedomky) prodal zavadne turbo - takze se nam to alespon vyjasnilo.
Andre píše:...
Nevim o tom, ze by k nejakemu rozkmotreni doslo, ale verim, ze nekterym o to zjevne dost jde. Inu chapu, ze Andreho stve, ze ma ted Richard moznost vetsiho vyberu, ale tak tomu se rika trzni hospodarstvi.

Buh? Neblazni, co se Tebe tyce, tak jsem Te doporucoval jen vramci moznosti, ktere jsou dosti omezene. Pokud tu snad uzivam superlativy v souvislosti s firmou Turbopower, pak je to jen z duvodu, ze jsem se o nich mohl presvedcit.

Vychcanost, podlost a nenazranost - takto by se daly taky vyjadrit urcite vlastnosti, ktere vyhnali Andreho na vrchol. Aneb historie "to snad ani neni mozny, si delas prdel" kariery.

Dobrosrdecnost byla u nejednoho z Tvych zakazniku podnet k tomu, ze Te nechali, abys na jejich autech experimentoval a provadel vyvoj (za plne, nicim, jen nenazranosti opodstatnene ceny).

Vskutku nepouzivaji? Byl jsi u nej nebo tak soudis konkretne podle ceho? Predpokladam, ze mas nejake dukazy. Nebo je to dalsi placnuti do hladiny?

Jinak podnet pro Tebe - komentar od Olega k
Andre píše:vyvažovací zařízení CEMB Z5 s měřícím systémem B9 s možností měření vybrací středových uzlů až do 200tis ot.
"Njn, to je hracka z Polska pro deti. To vysvetluje ty nevyvahy na jeho turbinach." Pak jeste dodal s usmevem neco ve smyslu ze si uzijes s elektronikou, coz jsme dal nerozebirali ale pry az Ti to prijde, tak budes vedet o cem je rec.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Paviss
Nováček

Příspěvek od Paviss »

Foreste tebe jednou někdo zbije.
Uno Logo 1,3 Turbo i.e. 74kw r.v. 1990
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

to je hezká dizkuze :D
O turbech od Andreho můžu ze své zkušenosti říci to, že jeho malej hybrid co byl donedávna v mojí octě se po cca 70tkm z auta vyndaval (výměna za větší ze stejného zdroje) a bez jakýchkoli úprav jezdí v jiném autě dál. No a to jak já autu dávam se několik lidí už přesvědčilo a vězte, že nový majitel je podobného ražení, né-li ještě horší.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
lubossk
Přispěvovatel

Příspěvek od lubossk »

Tak pani aby som to uzavrel . U KOHO si mam nehat kvalitne repasovat turbo ? :) Ste ma teraz poriadne poprevracali ked som cital diskusiu ...
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Příspěvek od Smradlavá žížala »

Buď rád Foreste, že jsem ti vůbec odepsal. Jsi pěknej had, to v tvém okolí ví asi každej. Nechápu proč si chceš dělat jméno na klukovi, kterej prodává turbo s osekanýma lopatkama, ať si klidně prodává kýbl sraček za 10 000 Kč, co je tobě kurva do toho?! Je to jeho věc stejně tak i člověka, kterej to koupí. Andre ti asi hodně leží v žaludku, že? Pomlouval jsi ho u nás na zahradě už v létě. A nejen jeho!!! Holz by se asi divil kdyby věděl co jsi o něm říkal. Luboši to co jsem psal jiném foru, tak to mám od Foresta. Myslím ty zákulisní informace, týkající se "vývoje". A Ríšo neboj...padla řeč i na tebe, tvojí rodinu, tvou přítelkyni, která má údajně spotřebu peněz neúměrnou vzhledu-taky pomluva z úst tvého kamaráda Foresta. Nemusím nikoho od DP, ale jsou za nima výsledky, takže vždycky můj obdiv. Ale Foreste co je vidět za tebou???? Napiš tady všem co jsi kdy sám udělal kromě kydání špíny na ostatní? Asi nic nenapíšeš, VELKÁ HUBO.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Foreste, Foreste.....
Jestli toto měla být ta likvidace, kterou jsi mi vyhrožoval do telefonu (protože jsem nechtěl prozradit svůj "recept"), tak se ti to nějak vymklo z rukou.... ale nevím co jsi čekal jiného, ČR není tak velká, aby ti to procházelo do nekonečna.

Nemůžu najít ani vhodnou nadávku, co ty jsi vlastně zač, jako brát si do huby člověka, kterej tě půl roku živí a dává ti střechu nad hlavou, a bez něhož by ten tvůj specál shnil za 10let v Hradci na sídlišti před panelákem...
Čekal bych od tebe hnus největší, ale tohle fakt nepobírám.

Myslím, že tvoje "ucho" se právě utrhlo, protože tohle už se asi těžko "nějak vyjasní".

Jen tě prosím žádám, neber si mě do huby pokud to vidím, slyším nebo čtu... snesu hodně, ale každej máme svoje hranice.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Dnes byl u mě Oleg ( TURBOPOWER pro neznalé ) prý četl tuto diskuzi a mám vám vzkázat cituji " Neserte se do mě , já se taky do vás neseru " je to jen vzkaz , nekomentujte !
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Asi pochopil, že Forestova reklama působí spíš negativně, ale to by si měl vyřídit hlavně s ním.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Mno, lognu se po dvou dnech a nestacim se divit :roll:
Paviss píše:Foreste tebe jednou někdo zbije.
Vez, ze to nezustane bez odezvy, samozrejme nalezite umocnene. Ja zastavam nazor, ze dospeli lide se dohodnou.
Smradlavá žížala píše:...
Vidis a me neni lhostejne, kdyz se nekdo snazi vydelat na nevedomosti ostatnich, protoze jedine clovek, ktery o tom nema paru by za to dal takovou nesmyslnou cenu.
Jednam na zaklade osobni zkusenosti, kdy jsem koupil nacate turbo za cenu 7tis. v hodnote mensi, nezli 3 ... tehdy jsem o tom netusil nic a ja bych za takove sdeleni byl vdecny.
Andreho pomlouval? Pokud vim, zeptal ses me na nazor, tak jsem Ti ho sdelil (vcetne me znamych skutecnosti a zkusenosti). Zajimalo by me, co jsem rikal o Lubosovi. Zadne "zakulisni informace" tykajici se cizich projektu jsem nepustil, protoze sam toto nesnasim.

Jedine "zakulisni" informace jsem rekl o svem projektu a navic jen ty, ktere jsem si mohl dovolit "pustit". Co se Venduly tyce, tak to z mych ust nepadlo a je neuveritelne, k cemu se dokazes snizit! Nevim, zda Ti jde o to, abys nejak me nebo Richardovi uskodil, ale vez, ze toto neni spravna cesta.

Ale jinak ses hezky vybarvil. Prodas mi vadne turbo, jako nahradou mi prislibis jine za rozumnou cenu a kdyz se Ti kvuli tomu ozvu, odmitas telefon, na SZ nereagujes a nasleduje toto. Tak kazde se ke svym slibum stavime rozdilne, ze ano.

Co je za mnou? Kdyz pominu vse predchozi, tak ted uz je do jiste miry za mnou ten projekt o kterem jsem se Ti zminoval - s uspechem. Kydani spiny? O to ses prostrednictvim Peugea pokusil Ty, neuspesne, takze zde nazorne plati, ze "zlodej krici chytte zlodeje".

Zajimalo by me, co bude nasledovat. Co se jeste nedozvim. Kdyby se tu argumentovalo vramci faktu, ale toto uz je moc.

Jedine, co by me vramci tohoto topicu jeste zajimalo by byla fakta tykajici se "nedostatku" Andrem zminovaneho turba od Olega. Fakta jako napriklad nejaky hodnoverny vystup z vyvazovacky (coz dodat nemuzes, vzhledem k tomu, ze to nemas) nebo nejaka fota, protoze "vykriky do tmy" zvladne i male dite.

Jinak co se reklamy od me tyce - kdyz jsi zacinal ve spinave nevybavene dilne, tak sis na "moji reklamu" nestezoval. Zkus popremyslet proc jsem se po Tebou nabizenych sluzbach poohlidnul jinde a myslim si, ze budes moc dobre vedet.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

Tak hele Foreste mě si do huby neber ve smyslu že žížala na tebe hází špínu přeze mě,už tenkrát když říkal že k němu pojedete tak jsem mu řekl že to neni dobrej nápad k čemuž jsem došel po inteligentnim rozhovoru co jsem s váma měl v Mimoni a co se mě a dieselpoweru týká tak si o tom myslim svoje od tý doby co byla kydaná špína na mojí práci v jedný RS typu jak je možný že to vůbec jelo atd. a přitom jejich slybovanejch 250ps nemá ani náhodou je to samozřejmě podložený grafem z brzdy

A co se týká Pavisse tak mácháš sirky v benzínu tak si tyhle řeči nech ale to už si s tebou vyřídí asi někdo jinej
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Martin s Polem je toho svědkem co jsi říkal o tryskách-Lubošovi-jako že nechápal jak je možný, že trysky jsou znát na výkonu a říkal jsi to tak, že jsem z toho pochopil, že je vlastně hloupej. O přítelkyni Ríši jsi řekl, že utrácí jeho prachy tím způsobem, že jde nakoupit za 5000 Kč, nepřinese nic a druhej den jde za Ríšou a chce znova 5000 Kč. A že neni tak hezká, aby tohle mohla vyžadovat. A ještě že Ríša živí celou rodinu-podal jsi to tak, že ho stahujou z kůže a že se musí honit, aby ty prachy měl a že to musí omrdávat a nevěnuje se autům tak jak by měl-TO JSI VYPUSTIL Z TVOJÍ HUBY. Prostě jsi byl u mě na výzvědách a myslel jsis, že mi zalezeš do prdele tím, že budeš pomlouvat Ríšu a spol. Já ti na to Foreste chčiju, stejně tak i na vracení peněz za údajně špatné turbo, lžeš VELKÁ HUBO. Vytírej si prdel s někým jiným. A co se děje v Chomutově je mi jedno, jen doufám, že ti rozbijou hubu-já na jejich místě bych to udělal a vykopal bych tě hodně daleko. A po těch sračkách co tady píšeš bych si jistě nedal opravit nic do Turbopoweru nebo jak se jmenuje ta firma na kterou jsi se teď přisál. Děláš hezkou reklamu Dieselpoweru, opravdu. Změň si nick na Pijavice-to tě vystihuje (rofl) Snad jsem napsal všechno, abych už nemusel. Je mi líto Ríši a spol. i když je vlastně neznám, ale tohle si asi nezaslouží. Pěknou zmiji si hřáli na prsou!!!
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

A uškodit nikomu nechci a ani nepotřebuju, sám si sereš do boudy a jednou se v těch sračkách utopíš. PIJAVICE
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Musim uznat, ze jsi velky herec, ovsem toto uz je opravdu moc! Hned prvni veta te usvedcuje ze lzi, ostatni lepsi nekomentovat.

Netusim, kdo te naockoval, ale svoji praci zjevne odvadis dobre.

Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Ty jsi ještě celej? Asi jsi daleko od Chomutova...... Nikdo mě neočkoval. Uškodit nechci někomu normálnímu. Ty normální nejsi. Jsi škodná. PIJAVICE
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Smradlavá žížala píše:A po těch sračkách co tady píšeš bych si jistě nedal opravit nic do Turbopoweru nebo jak se jmenuje ta firma...

Ale prrrr...

Pan Oleg z Turbopoweru má velmi solidní jednání ;)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“