Vsak ja se bavim o sportovnich turbinach, ostatne jaky je nazev Andreho firmy? Ohledne te "podelavky" - to byl podnet, abych ho opet kontaktoval. Telefon mi nebral, omezil se jen na SMS, ze kterych vyslo najevo, ze mi (ne)vedomky (on se tvari, ze nevedomky) prodal zavadne turbo - takze se nam to alespon vyjasnilo.peug píše:...
Nevim o tom, ze by k nejakemu rozkmotreni doslo, ale verim, ze nekterym o to zjevne dost jde. Inu chapu, ze Andreho stve, ze ma ted Richard moznost vetsiho vyberu, ale tak tomu se rika trzni hospodarstvi.Andre píše:...
Buh? Neblazni, co se Tebe tyce, tak jsem Te doporucoval jen vramci moznosti, ktere jsou dosti omezene. Pokud tu snad uzivam superlativy v souvislosti s firmou Turbopower, pak je to jen z duvodu, ze jsem se o nich mohl presvedcit.
Vychcanost, podlost a nenazranost - takto by se daly taky vyjadrit urcite vlastnosti, ktere vyhnali Andreho na vrchol. Aneb historie "to snad ani neni mozny, si delas prdel" kariery.
Dobrosrdecnost byla u nejednoho z Tvych zakazniku podnet k tomu, ze Te nechali, abys na jejich autech experimentoval a provadel vyvoj (za plne, nicim, jen nenazranosti opodstatnene ceny).
Vskutku nepouzivaji? Byl jsi u nej nebo tak soudis konkretne podle ceho? Predpokladam, ze mas nejake dukazy. Nebo je to dalsi placnuti do hladiny?
Jinak podnet pro Tebe - komentar od Olega k
"Njn, to je hracka z Polska pro deti. To vysvetluje ty nevyvahy na jeho turbinach." Pak jeste dodal s usmevem neco ve smyslu ze si uzijes s elektronikou, coz jsme dal nerozebirali ale pry az Ti to prijde, tak budes vedet o cem je rec.Andre píše:vyvažovací zařízení CEMB Z5 s měřícím systémem B9 s možností měření vybrací středových uzlů až do 200tis ot.