Za malo penez malo muziky stare porekadlo ktore stale plati .Najhorsie je ke niekto predava malo muiziky za hodne penez neberte to osobne ale toto je realna situacia na internetovom obchode cest vynimkam
tak mi prosim daj priklad co je to seriozna diagnostika
Tak napr. VAG(VCDS), Grundig VAG, Siemens VAS, Actia EXAMINER, BOSCH KTS, Actia Multi-diag, Texa, Atal, Lexia, atd.
presne toto som cakal ze napises. ale ja nemam 4000 eur na kts, acita texa a kadeco, na domace pouzitie, tak este raz sa pytam trosku inak aby si to uz konecne pochopil: co serioznejsie mi vies ponuknt za 140 eur ?
milanv píše:
tak mi prosim daj priklad co je to seriozna diagnostika
Tak napr. VAG(VCDS), Grundig VAG, Siemens VAS, Actia EXAMINER, BOSCH KTS, Actia Multi-diag, Texa, Atal, Lexia, atd.
presne toto som cakal ze napises. ale ja nemam 4000 eur na kts, acita texa a kadeco, na domace pouzitie, tak este raz sa pytam trosku inak aby si to uz konecne pochopil: co serioznejsie mi vies ponuknt za 140 eur ?
ako nic v zlom ale skoro zadarmo tu nezozenies aspon aku taku diagnostiku..to ako keby si chcel robit diery do mramoru a kupis si na to najlacnejsi vrtak..popripade nejaky drevenny.to proste nejde..ak to chces robit poriadne tak na to potrebujes poriadne nastroje..radsej si dosetri a kup nieco co nebudu vyhodene peniaze..lebo dnes potrebujes nie jednu ale ason 3-4..a k tomu kvalitne meraky a najlepsie aj osciloskopom..lebo ako som uz pisal asi 100x na tomto fore precitanie chyb nestaci..diagnostika je len 30% uspechu..ostatne su merania s merakmi a inymy pomockami a dalsia cast je skusenost a rozhlad a vedomosti o systemoch v autach.
ja ti rozumiem, ale ja nie som mechanik. ja potrebujem lacnu a jednoduchu vec na domace pouzitie pre 3-4 auta v rodine a nie profi nastroj za niekolko tisic eur. chlapi na fore porovnavaju komara so somarom alebo mercedes s daciou a to mi pripada ako arogantne ukazovanie fakera tetuske vo felicii lebo ja mam limo za 2 melka.
ja ti rozumiem, ale ja nie som mechanik. ja potrebujem lacnu a jednoduchu vec na domace pouzitie pre 3-4 auta v rodine a nie profi nastroj za niekolko tisic eur. chlapi na fore porovnavaju komara so somarom alebo mercedes s daciou a to mi pripada ako arogantne ukazovanie fakera tetuske vo felicii lebo ja mam limo za 2 melka.
Chlapi z fora ti len chcu povedat alebo presnejsie naznacit ze vsetko lacne stoji za prd nespravis tym nic a nakoniec budes nadavat ze co si si kupil.Este je tu jedna moznost ak by ste mali v rodine VW -group kupis VAG-COM a mas postarane
Teraz som si precital tvoj 1. prispevok a pises za chces robit Octavky a VW tak pre teba je Vag-Com uplne super a este to dokaze napichnut aj ine znacky cez OBD2 .Za tie prachy co das za ten klon kupis aj origo
ja si myslim ze tu sa ti snazia chlapi seriozne poradit ,len mi pripadas ze ty chces aby ti poradili ten elm,myslis ze ti stoji dat cca 150€ zato aby sisi pozrel kableom auto,ked k niecomu pride budes si to opravovat sam ?
ked to nebudes opravovat sam tak by som sa v tvojom pripade nato vy....
ja uz som opravoval jedno auto ktore si majitel diagnostikoval sam !
JOJO 7312 píše:Tak od spomínanej firmy mam ten ELM...
Este sa mi nepodarilo spojit zo ziadnym autom!
To co písu ze sa s tym da robit je jeden velky blud!
keby si si to najskor precital tu tak by si taku pi...covinu nekupil