ved hned v prvom prispevku som pisal ze som novy alarm odpojil.asi si to priehliadol.kevino píše:aha si mal napisat hned.tuner1.2i píše:ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.
(vyreseno)po motazi alarmu nejde nastartovat.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
asi ano uz musim vypnut komp. oci v p...tuner1.2i píše:ved hned v prvom prispevku som pisal ze som novy alarm odpojil.asi si to priehliadol.kevino píše:aha si mal napisat hned.tuner1.2i píše:ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Starý alarm mohl už imobilizer mít zapojený. Pokud jsi rozpojil cosi co je nutné pro chod motoru tak je jasné, že to nejede. Na el. v dnešních autech se metoda pokus/omyl nedá moc uplatnovat.tuner1.2i píše:ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.
Hned si mal napisat ze si odstrihol niektore kable z toho stareho alarmu. Mozno ze prave stary alarm naschval prizemnuje signal na akcne cleny pripravy zmesi aby sa motor nedal nastartovat. Vies ten stary alarm zapojit do povodneho stavu?tuner1.2i píše:ved hned v prvom prispevku som pisal ze som novy alarm odpojil.asi si to priehliadol.kevino píše:aha si mal napisat hned.tuner1.2i píše:ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.
- Bugs.Bunny
- Aktivista