Golf 5, nejdou otevrit LZ door

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tom.faktor
Nováček
Odpovědi: 0

Golf 5, nejdou otevrit LZ door

Příspěvek od tom.faktor »

Cest vsem, znenadani, beze slova rozlouceni me opustilo otevirani LZ dveri.... Pri odemknuti pres dalku slysim precvaknuti zamku, ale dvere neotevru... Myslel jsem ze to spravi prostriknuti WDckem ,ale ono ne...
Tak si rikam, ze vyjebu z auta nejake plasty kolem LZ dveri, sundam zevnitr dojebane plasty tech pojebanych zadnich dveri, odjebu ten zamek a najebu tam nejaky novy, ale faaaaakt se mi do toho nechce, to se radeji nekam odjebu, snad....
Poradte nekdo, jak to dojebany auto jednoduse otevrit, nebo se z toho uz vazne ojebu.... DIKY
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Povytáhni venkovní kliku a je tam takovej jakoby váleček rozřízlej na půl se zoubkama a na něm je lanko k zámku. Zkus ho malym šroubováčkem vyndat z kliky a šoupnout kousek do dveří aby si povolil to lanko. Občas se stává (nevim proč), že je moc našponovaný a pak nejdou otevřít dveře.
tom.faktor
Nováček

Příspěvek od tom.faktor »

Dik za tip, ale tohle uz probehlo bez uspechu.... Myslel jsem spis radu, jak ty dvere otevrit, to ze se nevyhnu vymene zamku, uz bohuzel vim.....
mirdasR32
Přispěvovatel

Příspěvek od mirdasR32 »

A nemáš problém s bowdenem na vnitřní kličce otevírání dveří? Někdy se přidře lanko a pak nejdou otevřít. Jinak to vypadá na sundání výplně a následně plechu se stahovačkou. Na těch zavřenejch dveřích to jde naprd, ale nechá se to zvládnout. Já to takhle vodstrojil a zámek sem ve dveřích pomalu roznejtoval, než šli otevřít :)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

tom.faktor píše:Dik za tip, ale tohle uz probehlo bez uspechu.... Myslel jsem spis radu, jak ty dvere otevrit, to ze se nevyhnu vymene zamku, uz bohuzel vim.....
No tak pak už jenom tak jak píše kolega nade mnou
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“