ved hej. len nechapem ako je to mozne, ze taky stary program ako vds to spravi bez problemov a robi to cez logy, a najnovsi profi program ako vagcom z toho neumi ani prd
No protože vag com neumí zapsat data do paměti, jednotka z výroby data o automatickém zavírání oken neobsahuje, musejí se doplnit. Elegantní řešení je taky KWV. Po vlákně zpět je odkaz...
tak uz radsej vdc, kwv je iba na jedno auto, a podla mna je to dost drehe, ako som to videl neni to az take zlozite, len co ma sere je to ze teraz kvoli tomu mozem kupit dalsi kabel, lebo som kupil "profi kabel" hexcan usb co neumi take zlozite veci, to vedia len AMATERSKE obd2 kable.
Chlapi, začal jsem s tím VDC a nějakým způsobem jsem si deaktivoval dálkové odemykaní a zamykání, zkrátka to na ta tlačítka nereaguje. Může mi někdo poradit, jak mám ty klíče zpátky aktivovat. Díky moc
TomasH píše:Chlapi, začal jsem s tím VDC a nějakým způsobem jsem si deaktivoval dálkové odemykaní a zamykání, zkrátka to na ta tlačítka nereaguje. Může mi někdo poradit, jak mám ty klíče zpátky aktivovat. Díky moc
Opsal jsi ty adresy a hodnoty co jsi měnil Nemačkal jsi vícekrát dalkáč synchronizovat dal.ovládání
TomasH píše:Chlapi, začal jsem s tím VDC a nějakým způsobem jsem si deaktivoval dálkové odemykaní a zamykání, zkrátka to na ta tlačítka nereaguje. Může mi někdo poradit, jak mám ty klíče zpátky aktivovat. Díky moc
Opsal jsi ty adresy a hodnoty co jsi měnil Nemačkal jsi vícekrát dalkáč synchronizovat dal.ovládání
Já ty, hodnoty neměnil v těch buňkách, nevěděl jsem jak se na ty adresy dostat. Byl jsem jen v té 46ce (komfortní jednotka) a procházel to a asi udělal nějakou chybu. Já to zatahování pomocí klíčku na dálku ani neudělal, jen mně prostě přestala dálka fungovat, jinak vše ok. Potřebuju prostě jen znovu zprovoznit tu dálku, díky.
Je trosku smutne, ze tolko ludi to vie, ako to treba robit, ale sa nenajde nikto, kto by obetoval 5 min so svojho zivota a napisal "step by steb how to". Ja to zatial neviem vyskusat a neviem ti pomoct, lebo len teraz som objednal chyp si9243 do obd2 com kabla. (mam len HEXCAN USB )