Poraďte s předěláním turba ze 110hp ASV na 130hp ASZ Octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TomasH
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Poraďte s předěláním turba ze 110hp ASV na 130hp ASZ Octavia

Příspěvek od TomasH »

Koupil jsem turbo ze 130hp (016F)Octavie ASZ rv 02, mám Octu ASV 110hp (019N) rv 02. Chci je vyměnit. To nové turbo má jiný výstup na hadici stlačeného vzduchu. Jednak koncovku a jednak je vývod vytočený směrem k blatníku, ne dolů. Čili mi nepasuje původní hadice. Čili sháním tu spojku mezi turbem a hadící u blatníku, která vede k IC. Ještě nevím jestli mají obě hadice stejnou koncovku na druhé straně směrem k IC. Kde ji mám sehnat a za kolik? Nebo ji budu muset nějak vyrábět? Pojede to auto stejně, jen když přehodím turbo? Nebude problém? Díky moc za Vaše rady. :?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Řeknu ti to takhle, asi bude lepší, když to nejak upravíš nebo tu hadici seženeš jinde, páč v originále stojí asi 4200Kč. A k tomu přehození turba a k výkonu, ten zůstane pravděpodobně stejnej, ale zase máš potenciál do budoucna, kdyby si to chtěl ještě nějak dál upravovat.
TomasH
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasH »

No právě, včera jse byl ve škodovce a fakt ta hadice stojí ty prachy jak říkáš, to mi připadá jako výsměch :o Kdybyste ji někdo měli, nebo věděli o někom dejte vědět, díky moc.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“