už som tam dával nejaké iné žiarovky čo mali dáky blu efek bolo to lepši ale iba keď nepršalo že boli suché cesty ale za dažďa katastrofa.marquee píše:H4 Philips 12V 55/60W X-treme Power, naprosto super, mám je v autě 18 měsíců a nemůžu si ztěžovat, zatím žádná žárovka nesvítila líp
Svetlá octavia.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
žárovky
Mám také O1 s čirou optikou, světla jsem proplachoval a žárovky používám Osram NightBriker (nebo tak nějak) a když někoho vezu, tak se mě ptá, jestli to má Xenony
, jsem s těma žárovkama fakt hodně spokojený.Životnost je sice udávána nižší, ale mám LED dení svícení, takže svítím jen když se setmí.

Nafta patří do TDi!
- marquee
- Přispěvovatel
X-treme Power, ale nejsou žárovky s blue efektemmajo 20 píše:už som tam dával nejaké iné žiarovky čo mali dáky blu efek bolo to lepši ale iba keď nepršalo že boli suché cesty ale za dažďa katastrofa.marquee píše:H4 Philips 12V 55/60W X-treme Power, naprosto super, mám je v autě 18 měsíců a nemůžu si ztěžovat, zatím žádná žárovka nesvítila líp

nepísal som že žiarovky X-treme Pover sú s blu efektom ale že som tam také dal ale nič moc, za dažďa a keď sú mokré cesty, sorry plasma xenón nepozeral som predtým tak som napísal ten blu efekt, pomýlil som to http://olejposta.sk/r_882.htmlmarquee píše:X-treme Power, ale nejsou žárovky s blue efektemmajo 20 píše:už som tam dával nejaké iné žiarovky čo mali dáky blu efek bolo to lepši ale iba keď nepršalo že boli suché cesty ale za dažďa katastrofa.marquee píše:H4 Philips 12V 55/60W X-treme Power, naprosto super, mám je v autě 18 měsíců a nemůžu si ztěžovat, zatím žádná žárovka nesvítila líp, ale s jasným bílým světlem
Tak lebo kupujes tie smejdy co maju na sebe tu farbu nastriekanu a nie tie co maju jemny ladovo modry nadych v skle cize je to take sklo original.kamil TTR píše:já mám z těmahle barevnejma žárovkama špatný zkušenosti.protože po čase,se začla odloupávat ta modrá barva a tetka mě čeka čištění parabol.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
Re: Svetlá octavia.
Tak to je divný, protože co vím, tak OI má jedny z nejlepších světlometů s H4 žárovkou.majo 20 píše:chlapi riešil už niekto svetlá , svietenie na octávke r.v.02 lebo to bol dneska des za dažďa a potme to lepšie svietila kedysi Š120. Vie niekto poradiť dobré žiarovky čo majú aj dobrý účinok a lepšiu svietivosť.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Takže Bi-Xenon?Také jsaem nad tím přemýšlel, ale Policajti už to začínají docela dost řešit a barva 6000K je opravdu "nenápadná", já osobně bych šel raději do 4300K, je to čistě bílá bez nádechu do modra a tím je to i hůře rozpoznatelné od silných žárovek.Ale každopádně nejlepší volba je origo Xenony s čočkama.race tdi píše:musite ty svetla mit taky serizenyjinak octaviacky ciry faceH4 si myslim ze su jedny z tech lepsis svetel aj ja sem tam mel Osramky ale naskytla se mi moznost tak sem tam dal pred pul rokem HID sadu 6000 a to denni svetlo to je uplne nekde jinde
![]()
![]()
Nafta patří do TDi!