Svetlá octavia.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

majo 20
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od majo 20 »

marquee píše:H4 Philips 12V 55/60W X-treme Power, naprosto super, mám je v autě 18 měsíců a nemůžu si ztěžovat, zatím žádná žárovka nesvítila líp
už som tam dával nejaké iné žiarovky čo mali dáky blu efek bolo to lepši ale iba keď nepršalo že boli suché cesty ale za dažďa katastrofa.
majo 20
Nováček

Příspěvek od majo 20 »

marquee píše:H4 Philips 12V 55/60W X-treme Power, naprosto super, mám je v autě 18 měsíců a nemůžu si ztěžovat, zatím žádná žárovka nesvítila líp
čo stoja tieto žiarovky keď vieš alebo skorej keď si pametáš?
Toledak
Aktivista

žárovky

Příspěvek od Toledak »

Mám také O1 s čirou optikou, světla jsem proplachoval a žárovky používám Osram NightBriker (nebo tak nějak) a když někoho vezu, tak se mě ptá, jestli to má Xenony :) , jsem s těma žárovkama fakt hodně spokojený.Životnost je sice udávána nižší, ale mám LED dení svícení, takže svítím jen když se setmí.
Nafta patří do TDi!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě ty Nightbreakery vydržely cca 10-15tkm :( , teď mám Osral Silverstar a zatím ok.
wakko
Přispěvovatel

Příspěvek od wakko »

majo 20 píše: čo stoja tieto žiarovky keď vieš alebo skorej keď si pametáš?
autosuciastky.com pise na H4 ze 23,20€ s DPH za par.
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
marquee
Přispěvovatel

Příspěvek od marquee »

majo 20 píše:
čo stoja tieto žiarovky keď vieš alebo skorej keď si pametáš?
990Kč za pár
marquee
Přispěvovatel

Příspěvek od marquee »

majo 20 píše:
už som tam dával nejaké iné žiarovky čo mali dáky blu efek bolo to lepši ale iba keď nepršalo že boli suché cesty ale za dažďa katastrofa.
X-treme Power, ale nejsou žárovky s blue efektem :D, ale s jasným bílým světlem
majo 20
Nováček

Příspěvek od majo 20 »

marquee píše:
majo 20 píše:
X-treme Power, ale nejsou žárovky s blue efektem :D, ale s jasným bílým světlem
nepísal som že žiarovky X-treme Pover sú s blu efektom ale že som tam také dal ale nič moc, za dažďa a keď sú mokré cesty, sorry plasma xenón nepozeral som predtým tak som napísal ten blu efekt, pomýlil som to http://olejposta.sk/r_882.html
kamil TTR
Přispěvovatel

Příspěvek od kamil TTR »

já mám z těmahle barevnejma žárovkama špatný zkušenosti.protože po čase,se začla odloupávat ta modrá barva a tetka mě čeka čištění parabol.
Misík
Přispěvovatel

Příspěvek od Misík »

kamil TTR píše:já mám z těmahle barevnejma žárovkama špatný zkušenosti.protože po čase,se začla odloupávat ta modrá barva a tetka mě čeka čištění parabol.
Tak lebo kupujes tie smejdy co maju na sebe tu farbu nastriekanu a nie tie co maju jemny ladovo modry nadych v skle cize je to take sklo original.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
majo 20
Nováček

Příspěvek od majo 20 »

dík za info a rady asi vyskúšam zatiaľ tie Osram Nightbreakery, ale hlavne som sa pýtal aj preto lebo predtým som mal Opla Astru a tiež žiadna Sláva zo svietením v noci, tak som tam dal bosch jednu za 900sk a vydržali 1 rok, odišli pekne za sebou po týždni, takže taká malá rada nie je na škodu.
Kornout
Aktivista

Re: Svetlá octavia.

Příspěvek od Kornout »

majo 20 píše:chlapi riešil už niekto svetlá , svietenie na octávke r.v.02 lebo to bol dneska des za dažďa a potme to lepšie svietila kedysi Š120. Vie niekto poradiť dobré žiarovky čo majú aj dobrý účinok a lepšiu svietivosť.
Tak to je divný, protože co vím, tak OI má jedny z nejlepších světlometů s H4 žárovkou.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
race tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od race tdi »

musite ty svetla mit taky serizeny (LOL) jinak octaviacky ciry faceH4 si myslim ze su jedny z tech lepsis svetel aj ja sem tam mel Osramky ale naskytla se mi moznost tak sem tam dal pred pul rokem HID sadu 6000 a to denni svetlo to je uplne nekde jinde :) :) :)
Seat Ibiza PD 6ti kvalt,KN filter,výfuk 60mm
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

race tdi píše:musite ty svetla mit taky serizeny (LOL) jinak octaviacky ciry faceH4 si myslim ze su jedny z tech lepsis svetel aj ja sem tam mel Osramky ale naskytla se mi moznost tak sem tam dal pred pul rokem HID sadu 6000 a to denni svetlo to je uplne nekde jinde :) :) :)
Takže Bi-Xenon?Také jsaem nad tím přemýšlel, ale Policajti už to začínají docela dost řešit a barva 6000K je opravdu "nenápadná", já osobně bych šel raději do 4300K, je to čistě bílá bez nádechu do modra a tím je to i hůře rozpoznatelné od silných žárovek.Ale každopádně nejlepší volba je origo Xenony s čočkama.
Nafta patří do TDi!
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

jo, HID je úpně jinde,ale xenon na oct s čirou optikou,to je jako pěst na oko!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“