Mizí voda, proc?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mizí voda, proc?
Zdravim, je normální, že po roce zmizí cca litr vody? Auto jede normálně, nevaří, neklepe, nebouchá, nechrochtá, ani prt.. Ale teď se mi rozsvítila kontrolka, že je málo vody, tak jsem koupil litr v domění, že mi ještě zbyde, ale nalil jsem to tam všechno a ještě pořád to není úplně plný..
Nemá někdo nápad, čím by to mohlo být? Nebo je to normální? Díky
Nemá někdo nápad, čím by to mohlo být? Nebo je to normální? Díky
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Jestli je to opravdu jen litr za rok tak to nikdo nenajde. Ale je možné že ti teď začala voda mizet rychleji a ty s tím autem jezdíš už rok. Jestli se to bude třeba do dvou měsíců opakovat tak to nech zkontrolovat. Hlídej aby pod autem se neobjevovaly loužičky a jinak to pusť z hlavy. Ale stejně si nech změřit chladící směs na bod zamrznutí ať ti to nezmrzne.
Větsinou mizí tesnením pod hlavou, pokud zacne miznout casteji, tak jednoho dne ti vyhaže vodu z bandasky, tak vís co te ceka. Pokud nic nikde netece, chladic apod. tak je to tesnení, kolik mas natoceno.Hadzim píše:Jestli je to opravdu jen litr za rok tak to nikdo nenajde. Ale je možné že ti teď začala voda mizet rychleji a ty s tím autem jezdíš už rok. Jestli se to bude třeba do dvou měsíců opakovat tak to nech zkontrolovat. Hlídej aby pod autem se neobjevovaly loužičky a jinak to pusť z hlavy. Ale stejně si nech změřit chladící směs na bod zamrznutí ať ti to nezmrzne.
-
slovacek.milos
- Aktivista