osciloskop autocospel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
takze aj osciloskop, aj KTS
krasne riesenie
na zaciatok super... abo sa zameraj na jeden koncern a rob len to kym sa rozbehnes.. budes uz vediet co a ako o tej ktorej znacke vlastne vsetko co ti treba, a postupne dokupuj ine automobilky...najlepsie na zaciatok je bud VAG-COM podla mna, koncern VW, alebo potom na nasom trhu velmi rozsireny PSA Peugeot-Citroen, takze jedno z tohoto, podla toho co sa viac kazi aby si mal roboty
)

VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
noo to je tiez pravda
) kazdy druhy uz ma VAG
takze veru asi naozaj daku KTS 550/570 na zaciatok a k tomu ten autoscope III a na rozbeh by mohlo aj stacit hadam.... uz len nato zobrat peniazky
) baha dost je to dost, to by som musel robit dekarbonizaciu kazdy druhy den aby som to za pol roka splatil 

teď ti dám radu,za kterou se platí.....
jdi do značek Hundai a Kia.začíná jich tady jezdit hromada a nikdo to neumí!ke mně dost často přijede nějaký nešťastník s touto značkou a já neznám nikoho,kdo je ochotný se v tom hrabat.je pár lidí co by to snad umělo,jenže ti jsou tak zavalení "jednoduchou"prací na evropských autech,že je taky posílaj do prde...
bavíme se o elektrice,čepy vymění každý moula....

jdi do značek Hundai a Kia.začíná jich tady jezdit hromada a nikdo to neumí!ke mně dost často přijede nějaký nešťastník s touto značkou a já neznám nikoho,kdo je ochotný se v tom hrabat.je pár lidí co by to snad umělo,jenže ti jsou tak zavalení "jednoduchou"prací na evropských autech,že je taky posílaj do prde...
bavíme se o elektrice,čepy vymění každý moula....
dakujem za radu,poprosim na fakturku
) ale preco sa s tom nikto nevyzna ?? a preco ich vsetci posielaju do prdele ?? to je otazka.. akoze aj nad takym dacim som rozmyslal.. ved nam tu postavili KIU, takze ich je tu ako hribov po dazdi.. a raz sa to zacat kazit musi...asi ako kazde auto...ty ich osobne robis ci tiez len posles kade lahsie ?? 

slauch na koncern za 5 korun...

posílám je do značkového servisu.já na ně diagnostiku nemám a známý,ke kterému jezdím s auty které nenapíchnu to dělat nechce....a3anko píše:dakujem za radu,poprosim na fakturku) ale preco sa s tom nikto nevyzna ?? a preco ich vsetci posielaju do prdele ?? to je otazka.. akoze aj nad takym dacim som rozmyslal.. ved nam tu postavili KIU, takze ich je tu ako hribov po dazdi.. a raz sa to zacat kazit musi...asi ako kazde auto...ty ich osobne robis ci tiez len posles kade lahsie ??