Felda 1,9 D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Ruská ruleta
- Nováček
Zdar,
předně-startér:
1.9 D -1,8 kW !!!!
první 1,3 - 0,8 kW/ novější 1,0 kW. Tím je jasné proč to nejde přehodit. Na 90% máš přechoďák mezi motorem a rámem na zem. pásku pod motorem ( když startér je OK).
Žlutý čidlo je blbost, žhavení končí až u 85- 90C ( pro naftu jedině zelené).
předně-startér:
1.9 D -1,8 kW !!!!
první 1,3 - 0,8 kW/ novější 1,0 kW. Tím je jasné proč to nejde přehodit. Na 90% máš přechoďák mezi motorem a rámem na zem. pásku pod motorem ( když startér je OK).
¨Proč koukat na silnici na medvěda, když potřebuju jezdit.
-
- Aktivista
a proč tu 1,6 převodovku co v tom vidí milošTomas.cz píše:Známej má na 1.9 530 000, dostala na radu origoše převodovku z 1.6, novou spojku a jede dál.
Jinak známej je kutil domácí takže ten to řídí takhle:
- signál ze svory W není, píše to taky chybu potenciometru na čerpadlo, žhavení při otevření dveří nejde jelikož vyndal spínač dveří a ten přidavač na podtlakový ventil odpojil úplně aby to mělo menší spotřebu![]()
No a v zimě ho startuje na startsprej
-
- Aktivista
fakt přechodák to spravuješ fáčka nevo 120 páska u feldy to jsi kde viděl milošRuská ruleta píše:Zdar,
předně-startér:
1.9 D -1,8 kW !!!!
Tu jsem tam dal já, 1.9D za tu lidi neví co chtít a pěknou 1.6 jsem sehnal za 1500kčslovacek.milos píše:a proč tu 1,6 převodovku co v tom vidí milošTomas.cz píše:Známej má na 1.9 530 000, dostala na radu origoše převodovku z 1.6, novou spojku a jede dál.
- signál ze svory W není, píše to taky chybu potenciometru na čerpadlo, žhavení při otevření dveří nejde jelikož vyndal spínač dveří a ten přidavač na podtlakový ventil odpojil úplně aby to mělo menší spotřebu![]()
-
- Aktivista
a co v té 1,6 vidíš co to přineslo o co je to lepší nebo horší milošTomas.cz píše:Tu jsem tam dal já, 1.9D za tu lidi neví co chtít a pěknou 1.6 jsem sehnal za 1500kčslovacek.milos píše:a proč tu 1,6 převodovku co v tom vidí milošTomas.cz píše:Známej má na 1.9 530 000, dostala na radu origoše převodovku z 1.6, novou spojku a jede dál.
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
tak to já mám praktické zkušenosti s fáčkem i feldama narvané v naftě, pokud se v tom nevyznáš tak nic nepoznáš ale ty kvalty tam nabrnkáš že maš 65 a pětku podle ucha,Tomas.cz píše:Hele ten chlap s tím autem najel přes půl milionu a nepoznal rozdíl a to jsem čekal jestli si toho všimne
ale klidně vyprašuješ 130, tak jak píšeš klidně ten borec nic nepozná co stím nejezdí ani spotřeba že by se nějak poznatelně zvedala nepoznáš
ale není to ono já osobně při první příležitosti jsem si dal převodovku z nafty a jedeš normálka jak v každím autě miloš
-
- Aktivista
Miloši, ten borec s tím najel přes půl milionu a jezdí se mu s tím normálně, vím co píšu neslovacek.milos píše:ak jak píšeš klidně ten borec nic nepozná co stím nejezdí ani spotřeba že by se nějak poznatelně zvedala nepoznáš
ale není to ono já osobně při první příležitosti jsem si dal převodovku z nafty a jedeš normálka jak v každím autě miloš

Dnes jsem vyndal starter,dal novy kroužek s uhlikama(ty stary tam někdo cinoval,takže držely na čestny slovo a byly hodně spaleny),rovnou jsem vyměnil pouzdra,jak to velky,tak i ty dvě malý,pro jistotu jsem ocinoval očka od baterky. Fakt to s tim ted toči,chyta na BRNK a starter je neuvěřitelně tichej,auto jsem vyhodil ven na mraz,tak uvidime rano,ale věřim tomu,že to bude dobry.. Diky 

G3 variant GT TDi,Octavia Tdi
-
- Přispěvovatel