Peugeot 307 dolévání aditiva
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Peugeot 307 dolévání aditiva
Vie niekdo ze kde sa dolieva aditivum eolys do vozidla Peugeot 307 SW?
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a ako si dosiel nato ze treba doliat aditivum??daj to na diagnostiku a zisti ci nemas problem v snimaci na nadrzi..lebo ak ten nefunguje tak potom to vypisuje problem s aditivovanim a s nedostatkom aditiva.
a ked pri cca 160000km bolo robene fap-ko tak v DE urcite dolievali aj aditivum.a tym padom ti nemoze chybat pri 196000...
a ked pri cca 160000km bolo robene fap-ko tak v DE urcite dolievali aj aditivum.a tym padom ti nemoze chybat pri 196000...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
[quote="Package"]moze to bit cokolvek..daj diagnostiku a potom sa uvidi...[/quote
Jeden typek mi zrobil narichlo diagnostiku este pred sviatkami ale ja som ztoho nula,vydel som tam nejake hodnoty,ale hovoril ze mam prist po sviatkoch.......Tolko mi povedal ze pri volnobehe motora je vsetko vporiadku ale pri vyssich otackach,medzi 3000 az 4000 je tlak vstrekovania paliva nizsia ako optimalna!.....
Jeden typek mi zrobil narichlo diagnostiku este pred sviatkami ale ja som ztoho nula,vydel som tam nejake hodnoty,ale hovoril ze mam prist po sviatkoch.......Tolko mi povedal ze pri volnobehe motora je vsetko vporiadku ale pri vyssich otackach,medzi 3000 az 4000 je tlak vstrekovania paliva nizsia ako optimalna!.....