Otáčky na volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Otáčky na volnoběh
Zdravím, jaké máte otáčky na volnoběh? Dříve mi to dělalo problémy, nastartoval sem, drželo to asi tak 900 a po chvíli nebo když jsem popojel, tak to vylezlo samo na 1000. Jak sem to chcípl a znovu nastartoval tak zase 900. Tak jsem to na štelovacím šroubu snížil. Našteloval sem to až do místa, kde se mi zdá, že už si to takhle nedělá co chce. Na budíku to drží po nastartování kousek nad tou malou čárkou (je mezi 500 a 1000, tak typuju, že to bude 750ot/min), co je pod 1000, myslím že drží tak 800 - 850. Neškodí tyto otáčky něčemu? Není to málo, motor naskočí v pohodě a krásně hladce drží volnoběh. Ještě dotaz, nemá volnoběh vliv na studený start? Třeba že by to s volnoběhem nastaveným na 800 startovalo hůř než s volnoběhem na 900ot/min? Sytič funguje, zdá se podle sluchu i podle otáček na budíku při studeným startu. Jinak po studeným nastartování to vyleze na 1000 a po chvíli to postupně padá dolů na volnoběh. Dík za názory.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Opět má Huml pravdu, poznáš to i podle toho, že se ti více rosvítí celá palubka. Jinak ty otáčky cca 800ot/min, motor se udrží, ale většinou se otáčkynastavují tak 900-1000. Protože na těch 800 to auto musí pěkně rezonovat a kor Toledo v TD, co má zadní silentblok ještě strarej, jako GII. Já měl na Toledu volnoběh cca 950-1000ot/min.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

"Zadáš do 11 loginu číslo 12233, pak 10 přizpůsobení, kanál 02. Fabrická hodnota je 32768, zvyšováním čísla se volnoběh zvyšuje. Používá se pro jemné doladění volnoběhu, např pro snížení přenosu rezonancí do kabiny."
vdaka za radu
este male nejasnosti: do 11 loginu??? co 11?
dakujem.....vyskusam
presne koli rezonanciam to potrebujem
vdaka za radu

este male nejasnosti: do 11 loginu??? co 11?
dakujem.....vyskusam
presne koli rezonanciam to potrebujem
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: