Jednou to někde testovaly a Cayane Turbo S největší spotřeba ze všech, při plným plynu asi 60L/100kmTDIfun píše:tak takhle jsem jel za panem s Porsche Cayan Turbo... Narazil jsem na nej na dalnici u Hranic kde je 6 pruhu a on vyjel ze shelky jeli jsme asi 5minut 200-220 a pak to vzdal. Pri pohledu na okamzitou spotrebu se mu nedivim![]()
![]()
Q7 500koni 1000Nm
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Já taky přidám story
Před Prahou , tam jak je nájezd z Benešova , jsou tam asi tři pruhy z toho jeden připojovací , jedu v klidu za nějakou starší ale krásnou S500 na nějakých 20" -ještě ta hranatá označení nevim , z nájezdu začala najíždět A8 , zánovní s nějakym frajírkem v řůžovym svetříku a černých brýlích
a frajer okamžitě co najel hned vlevo bezohledně mezi mnou a tou S5OO , ale ejhle najednou medvídě STRAŠNĚ zařvalo
, já se lek že mi bouchla guma či co , prostě zmatek
a vodpálil z kila tak podle odhadu na 200 za chviličku a než se všichni včetně mě zpomatovaly byl na horizontu ale nejlepčí frajer v A8 , byl tak vyplesklej že se tam zařadil za nějakýho dědu ve Felicii a s otazníkama ve vočích jel 120 do Prahy

Zřejmě AMG ...
Před Prahou , tam jak je nájezd z Benešova , jsou tam asi tři pruhy z toho jeden připojovací , jedu v klidu za nějakou starší ale krásnou S500 na nějakých 20" -ještě ta hranatá označení nevim , z nájezdu začala najíždět A8 , zánovní s nějakym frajírkem v řůžovym svetříku a černých brýlích
Zřejmě AMG ...
-
turbo kamna power
- Aktivista
nedávno na coolu v top gearu dělali test spotřeby superaut, nalili do nich galon benzínu a kdo ujede dleší dráhu na okruhu, vyhrálo audi R8 se spotřebou 60l/100km, poslední bylo Ferrari 599 se spotřebou tuším 160l/km
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
turbo kamna power
- Aktivista
http://www.youtube.com/watch?v=JmxUsGiGp3wmartass píše:nevíte přesně jaký to byl díl? dík
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5