ZHASNE MOTOR 1.9tdi 96kw pd pasat2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

majkl1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od majkl1 »

Nemáš náhodou 4motion?
Passat 4motion AVF
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

romco123 píše:dal som priesvitnu hadičku od nadrže k filtru a nejde mi niekedy nafta.ale čerpadlo v nadrži je počuť aj som vyčistil sytko a stale problemy niekedy ide a potom nie ale motorek je čut ako ide je možne že by to nemalo tlak ked motorek je počuť že ide?
tlak tam musi bejt porad ............kdyz neni tak je spatné čerpadlo v nadrži nebo ucpanej kos nebo tam nemas naftu ;)
603917329
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

I kdyby mu odešlo podávací čerpadlo, tak by to vzduch přisávat nemělo. Pokud to přisává vzduch v nádrži, tak leda v tom případě, že je prázdná. Jinak to přisávat může ve spojkách.
Passat 4motion AVF
romco123
Sběrač informací

Příspěvek od romco123 »

nemam 4 mation
romco123
Sběrač informací

Příspěvek od romco123 »

chlapi mne sa to ale nezavzdušnuje od nadrže až pokial to neskape tak v hadičke pred filtrom sa mi nespravy bublina.bubliny idu až od filtra k tandemu.a potom to scipne a vo filtri neni nafty.potom zas zapinam klučkom a zas naťahuje naftu do filtra a potom to zas naskoči a 2 dni jazdi v pohode,je to zahada
mufti
Přispěvovatel

Příspěvek od mufti »

majkl1 píše:Nemáš náhodou 4motion?
ja mam 4motion, AVF 2002 a mavam problemy so skapinanim po nastartovani, hlavne v zime. Aky je rozdiel, ci to je 4motion ?
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

mufti píše:
majkl1 píše:Nemáš náhodou 4motion?
ja mam 4motion, AVF 2002 a mavam problemy so skapinanim po nastartovani, hlavne v zime. Aky je rozdiel, ci to je 4motion ?
ze ma delenu nadrz napr. mozno ti nefuguje prerpavanie z jednej polky do druhej. alebo je problem aj niekde inde
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Znám jednoho, co tohle řešil snad dva roky. Povymněňoval úplně všechno krom tandemu. Nakonec to byl on.
Ale ty začni přetěsněním toho čtvrtého vstřiku. dle hodnot je dost mimo mísu.
Passat 4motion AVF
Rob
Přispěvovatel

Příspěvek od Rob »

to je pravda, vzduch to může klidně přisávat i tím vstřikem, přes přepad se posílá do filtru a tam ho vidíš odcházet v průhledné hadičce. Do nádrže se začne posílat až to ventil na filtru pustí (po tom, co se nafta zahřeje).
R
romco123
Sběrač informací

Příspěvek od romco123 »

dik robe toto sa mi zda že by to tak mohlo byt lebo když se to zahreje na 90 tak to nescipa iba rano když je to studene.skusim dat ešte priesvytnu hadičku čo ide zo vstrikov na filter.aj tu je niekde navod ako meniť tie gumičky na vstrikoch?nerobil som to
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

To těsnění radši nech udělat v servisu. :)
Passat 4motion AVF
romco123
Sběrač informací

Příspěvek od romco123 »

tak chlapy včera som sa vratil po 10 dnoch z prace a kamoš mi zistil že tie bubliny mi važne idu prepadom čo ide do filtru ale povedal že to može byť tymi o kružkami na vstriku,špatny tandem alebo vybita hlava.je tu nejaky odbornik v okoly hodonina kdo by mi to pozrel alebo opravil.dakujem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“