Renault 19 Diesel - nelze nastartovat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MilanCiki
Nováček
Odpovědi: 0

Renault 19 Diesel - nelze nastartovat

Příspěvek od MilanCiki »

Dobrý den,mám dotaz.V prosinci mi zamrzlo auto Renault 19 Diesel a praskla mi membrána u pumpy u palivového filtru (měl jsem letní naftu). Tento díl jsem komplet vyměnil a po rozmrznutí auta v teplé dílně jsem chtěl auto nastartovat.Blbnul však starter, tak jsem ho také vyměnil. Asi na potřetí jsem auto nastartoval, tak jsem myslel, že mám vyhráno.Absolvoval jsem s autem pak asi 150 km jízdu a zaparkoval do garáže.Když jsem druhý den přišel k autu,tak se nastartování nepovedlo,a tento stav trvá. Jsem zoufalý a nevím, proč nemohu nastartovat.Palivo přes filtr jde OK,starter také OK, baterie také OK. Auto chytne pouze po rozjezdu z kopce (i když se to nemá). Nevíte, v čem by mohl být zádrhel?

Děkuji za odpověď,Milan

1.2. edited:
Tak už opraveno ... byly špatné žhavící svíčky, fungovala pouze 1 ze 4
Naposledy upravil(a) MilanCiki dne 01 úno 2010, 03:02, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

dělal jsi zásah do palivové soustavy tak ti může padat narta, já bych si dal od filtru k čerpadlu průhlednou hadici a uvidíš sám co se děje bubliny, pěna, nebo jen padá nafta,

pak si vem lano a auto roztáhni pokud nechytne tak si to můžeš hodit :-D miloš

ale ono chytne věř tomu miloš ;)
MilanCiki
Nováček

Příspěvek od MilanCiki »

s tou průhlednou hadičkou je to dobrý nápad,ale kde jí vzít?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="MilanCiki"]s tou průhlednou hadičkou je to dobrý nápad,ale kde jí vzít?[/quote

ve strážnici máme přímo sklad gumex tam mají teflonové průhledné hadice si někde najdi na netu teflonové průhledné vnitrřní průměr i změř miloš
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“