první studený start Oct.81kw-problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
sice vw sharan taky 81 kw alh motor, dělal jsem snad vše možné,někdy i debila ze sebe,předvstřik, naftu startér vstřiky, nakonec stačila nová baterie a problém byl pryč ,ve 3 st.c. to snad ještě nežhaví,jen na 2 vteřiny blikne spirálka žhavení a jede,co ti to dělá když mrzne? při -15 mi svítí kontrolka asi 10 sec. pk zhasne a hned točím a jde,jak raděj kolegové otoč klíčkem o vteřinu dýl po zhasnutí kontrolky,a máš vyřešenorudy5 píše:nemyslím si že je to problém s žhavením ked mu to robí aj pri +3 ked vtedy žhavenie nefunguje.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!! 
baterkamarceld píše:No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!!
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
nekoukej na to že je auto,a snad i baterie 04.,je rok 2010-6 LET,A NENÍ VĚČNÁ,po tolika letech má určitě nárok na výměnu,ale zkus si dobrou třeba jen pučit na zkoušku, aby si mohl vyloučit případné jiné věci týkající se tvých startů,jinak při startování mi radio snad nic neďelá a přistroje zhasínaj při startu snad u všech aut, ale to teď neřešmeFulltank píše:baterkamarceld píše:No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!!
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="brankar30"]mam podobne zly prvy studeny start...mam podozrenie na baterku...no a este pri nastartovani a asi dve sekundy po mi zasvieti kontrolka abs....neni to priznak ze baterka uz pomaly umiera???
[/quot
udělěj si jednoduchý test vem si baterku a dej si ji doma pod postel a ráno startuj
pokud bude řádně točit nedrží při kose kapacitu miloš
udělěj si jednoduchý test vem si baterku a dej si ji doma pod postel a ráno startuj
slovacek.milos píše:tiez si myslim ze nedrzi kapacitu....zhavice su ok,predvstrek ok,tlaky ok,starter ok,trisky menene tohto roku...a co to abs co som pisal??nikdy pred touto zimou to nerobilo..inac ked to nastartujem a o desat sekund vypnem,tak druhy start je na supu..brankar30 píše:mam podobne zly prvy studeny start...mam podozrenie na baterku...no a este pri nastartovani a asi dve sekundy po mi zasvieti kontrolka abs....neni to priznak ze baterka uz pomaly umiera???[/quot
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Tenhle tyden sem resil ranni starty toccilo to nove hzavice,cidlo teploty, a stejne to chytalo tkak na treti otocku motoru
. Myslel sem ze pada nafta vse sem skontroloval a nic dal nove sponky na filtr uz sem si nevedel rady. nakonec byla malinko volna hadicka vracecky nafty ze vstriku do cerpadla tak ze vymena. Prodlouzena doba hzaveni z hodnoty 32768 na 32668 a startuje to na drc