první studený start Oct.81kw-problém

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Richi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Richi »

Hm, já bych to nechal o dvě vteřiny déle žhavit a nevymýšlel bych zbytečnosti.
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

nemyslím si že je to problém s žhavením ked mu to robí aj pri +3 ked vtedy žhavenie nefunguje.
BMW 330 ix
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

rudy5 píše:nemyslím si že je to problém s žhavením ked mu to robí aj pri +3 ked vtedy žhavenie nefunguje.
sice vw sharan taky 81 kw alh motor, dělal jsem snad vše možné,někdy i debila ze sebe,předvstřik, naftu startér vstřiky, nakonec stačila nová baterie a problém byl pryč ,ve 3 st.c. to snad ještě nežhaví,jen na 2 vteřiny blikne spirálka žhavení a jede,co ti to dělá když mrzne? při -15 mi svítí kontrolka asi 10 sec. pk zhasne a hned točím a jde,jak raděj kolegové otoč klíčkem o vteřinu dýl po zhasnutí kontrolky,a máš vyřešeno :D
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
marceld
Přispěvovatel

Příspěvek od marceld »

No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!! :roll:
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

marceld píše:No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!! :roll:
baterka ;)
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

Fulltank píše:
marceld píše:No každopádně to tak dělám,a když je nad nulou tak žhavení vážně jen na chvilku blikne a čím víc mrze,tak tím dýl to žhaví..to je ok.,a ta baterka...?,nedával jsem to zatím do souvislosti,motor normalně točí,myslím tím rychle ale co mi to ještě dělá tak je to ,že mi občas když takhle ráno startuju zmizí stanice na rádiu a zároveň na maxidotu,a naskočí lern...to jako že se učí a potom hraje dál,rádio je origo škoda s cd, tak já vážně nevim,že by vážně baterka???Auto je 04 r.v.,no zkusit to můžu....a díky za rady!!!!! :roll:
baterka ;)
nekoukej na to že je auto,a snad i baterie 04.,je rok 2010-6 LET,A NENÍ VĚČNÁ,po tolika letech má určitě nárok na výměnu,ale zkus si dobrou třeba jen pučit na zkoušku, aby si mohl vyloučit případné jiné věci týkající se tvých startů,jinak při startování mi radio snad nic neďelá a přistroje zhasínaj při startu snad u všech aut, ale to teď neřešme
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

mam podobne zly prvy studeny start...mam podozrenie na baterku...no a este pri nastartovani a asi dve sekundy po mi zasvieti kontrolka abs....neni to priznak ze baterka uz pomaly umiera??? ;)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="brankar30"]mam podobne zly prvy studeny start...mam podozrenie na baterku...no a este pri nastartovani a asi dve sekundy po mi zasvieti kontrolka abs....neni to priznak ze baterka uz pomaly umiera??? ;)[/quot

udělěj si jednoduchý test vem si baterku a dej si ji doma pod postel a ráno startuj

pokud bude řádně točit nedrží při kose kapacitu miloš ;)
pekari
Sběrač informací

Příspěvek od pekari »

Zkus načerpat VERVA naftu ať víš jestli je problém v čerpadle nebo ve vstřikách.. Pokud ranní start bude stejný tak bych to viděl na tu baterku,možná pomuže jen dobít baterii aby rychlej točila motorem. :-) :-)
W- Passat Variant B3 motor 1.9 TDI Z1 trysky 81kw
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

slovacek.milos píše:
brankar30 píše:mam podobne zly prvy studeny start...mam podozrenie na baterku...no a este pri nastartovani a asi dve sekundy po mi zasvieti kontrolka abs....neni to priznak ze baterka uz pomaly umiera??? ;)[/quot

udělěj si jednoduchý test vem si baterku a dej si ji doma pod postel a ráno startuj

pokud bude řádně točit nedrží při kose kapacitu miloš ;)
tiez si myslim ze nedrzi kapacitu....zhavice su ok,predvstrek ok,tlaky ok,starter ok,trisky menene tohto roku...a co to abs co som pisal??nikdy pred touto zimou to nerobilo..inac ked to nastartujem a o desat sekund vypnem,tak druhy start je na supu.. (crazy)
marceld
Přispěvovatel

Příspěvek od marceld »

Jak jsem psal,vůbec mi nepřijde to,že by ta baterka s motorem točila pomalu,ale každopádně to zkusím a půjčím si novou,a potom kdyžtak budu řešit dál....snad to pomůže a bude"klid".A mohl bych zkusit i tu naftu případně. ;)
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

když točí POMALU tak je KO :roll:
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

notobi píše:když točí POMALU tak je KO :roll:
to je tazko usudit...mozno by tomu pomohlo druhe auto a kable...ak by to bolo lepsie tak je to jasne...hm???? :?
marceld
Přispěvovatel

Příspěvek od marceld »

notobi píše:když točí POMALU tak je KO :roll:
No ale jak píšu....mě to točí"normálně",žadný ua.....dlouho nic.....ua,mě se nezdá že by točila pomalu s motorem,ale na ten první drc tomu"kousek" schází a na podruhé je to ok a nebo když jakoby přežhavím..taky ok. :)
milda.svo
Přispěvovatel

Příspěvek od milda.svo »

Tenhle tyden sem resil ranni starty toccilo to nove hzavice,cidlo teploty, a stejne to chytalo tkak na treti otocku motoru (wallbash) . Myslel sem ze pada nafta vse sem skontroloval a nic dal nove sponky na filtr uz sem si nevedel rady. nakonec byla malinko volna hadicka vracecky nafty ze vstriku do cerpadla tak ze vymena. Prodlouzena doba hzaveni z hodnoty 32768 na 32668 a startuje to na drc :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“