nainstaloval jsem Vag Prog 2009 (origo),při testu komunikace píše vše OK
ale když se chci spojit s panelem přístrojů tak se to povede 1x z cca 15pokusů. pořád to píše: Chyba při komunikaci,Neočekávaná odpověď od řídící jednotky. Zkoušel jsem to na Fabii 00 a 02,oct. II 05
kluso píše:nainstaloval jsem Vag Prog 2009 (origo),při testu komunikace píše vše OK
ale když se chci spojit s panelem přístrojů tak se to povede 1x z cca 15pokusů. pořád to píše: Chyba při komunikaci,Neočekávaná odpověď od řídící jednotky. Zkoušel jsem to na Fabii 00 a 02,oct. II 05
no ani se tomu nedivim s 2008 jsem měl takovejch problemů že je to zadarmo drahý tenhle soft a ani na 2008 pořádně nic nefunguje a svoboda od toho dal taky ruce pryč ani to už neprodává tvrdí že to je nespolehlivý zlatej starej vag prog i když měl taky mouchy
kluso píše:nainstaloval jsem Vag Prog 2009 (origo),při testu komunikace píše vše OK
na MMO jsem DEF neviděl (nebo odpojení baterky to zpraví)
ale viděl jsem to na Bosch RB4 a musel mi Dodiag dělat Virgin
ofiko vagcomandera nemám ale člověk co ho má říkal že se mu to na jednom panelu OII objevilo
vag commander mám klon a radši ho nepoužívám - cena odpovídá kvalitě