Radio Seat Ibiza

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jordee_23
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Radio Seat Ibiza

Příspěvek od jordee_23 »

Taxikar píše:Ahoj, mám Seat Ibiza r.v. 2000 a mám tam rádio originál s tou obrazovkou (klima, tepllomer atd.)..hraje v poradku ale po vytazeni klicku se behem 10 s. rozsvítí a zase hraje dál....přez noc mi to vybije baterku uplne...Díky moc
nie je to riesenie priciny ale dat tam rele na 15vodic a zapne ti to len ked budes mat klucik otoceny .. len najst spravny vodic ktory zopnes ...

chcelo by to von a pohrat sa ...

co som sa v tom raz hrabal tusim do toho panela ide 10zilovy kablik. ale napajanie musi byt este niekde predtym ..asi ...
GIV var asz 4mot upraveny
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

jordee_23 píše:
Taxikar píše:Ahoj, mám Seat Ibiza r.v. 2000 a mám tam rádio originál s tou obrazovkou (klima, tepllomer atd.)..hraje v poradku ale po vytazeni klicku se behem 10 s. rozsvítí a zase hraje dál....přez noc mi to vybije baterku uplne...Díky moc
nie je to riesenie priciny ale dat tam rele na 15vodic a zapne ti to len ked budes mat klucik otoceny .. len najst spravny vodic ktory zopnes ...

co som sa v tom raz hrabal tusim do toho panela ide 10zilovy kablik. ale napajanie musi byt este niekde predtym ..asi ...
najdi stálej proud do radia,né paměť, abys to nemusel pořád ladit ,prěruš ho přes spínačku a máš to,jesli nemáš na radio napíchlý nějaký 100 kWatový repráky ale běžnou tovární zástavbu ,spínací relé nemusíš nikam na přívod dávat
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Toncek
Přispěvovatel

Příspěvek od Toncek »

[/quote]najdi stálej proud do radia,né paměť, abys to nemusel pořád ladit ,prěruš ho přes spínačku a máš to,jesli nemáš na radio napíchlý nějaký 100 kWatový repráky ale běžnou tovární zástavbu ,spínací relé nemusíš nikam na přívod dávat[/quote]

tak tu pamět mám pocit že drží zrovna to stály napětí,ne?když nebude žadné tak to nebude nic pamatovat
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Toncek píše:
najdi stálej proud do radia,né paměť, abys to nemusel pořád ladit ,prěruš ho přes spínačku a máš to,jesli nemáš na radio napíchlý nějaký 100 kWatový repráky ale běžnou tovární zástavbu ,spínací relé nemusíš nikam na přívod dávat[/quote]

tak tu pamět mám pocit že drží zrovna to stály napětí,ne?když nebude žadné tak to nebude nic pamatovat[/quote]

tak tak ;)
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

kevino píše:
Toncek píše:
najdi stálej proud do radia,né paměť, abys to nemusel pořád ladit ,prěruš ho přes spínačku a máš to,jesli nemáš na radio napíchlý nějaký 100 kWatový repráky ale běžnou tovární zástavbu ,spínací relé nemusíš nikam na přívod dávat
tak tu pamět mám pocit že drží zrovna to stály napětí,ne?když nebude žadné tak to nebude nic pamatovat[/quote]

tak tak ;)[/quote]paměť je myslím žlutej,do něho když jde proud a nikam jinam,tak by se rádio nemělo zapnout,hlavní proud je jako všude červenej, trochu silnější než všechny vodiče, ten se přerušuje
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Taxikar
Přispěvovatel

Příspěvek od Taxikar »

díky moc....
Matu3
Nováček

Příspěvek od Matu3 »

mal som tento isty problem a zdalo sa mi ze to robi vypinac. stacilo sa ho dotknut a pustilo sa.nastriekal som to kontoxom ale nic.. casom to ale prestalo a zatial je pokoj. charger to nerobi mal som ho odpojeny a ziadna zmena
Seat Ibiza Sport MK3 1,9 TDi AFN 81 kW + chip
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

miraspetrowski píše:
jordee_23 píše:

nejak to pleties :) ... doradia zvykne ist stale napajanie a 15vodic ... a ked odelas stale ..tak si nema co pamatat ... ako ked odpojis baterku ci ju vytnes uplne , alebo poklesne napatie pod nejaku hodnotu
GIV var asz 4mot upraveny
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

miraspetrowski píše:
kevino píše: tak tu pamět mám pocit že drží zrovna to stály napětí,ne?když nebude žadné tak to nebude nic pamatovat
tak tak ;)
paměť je myslím žlutej,do něho když jde proud a nikam jinam,tak by se rádio nemělo zapnout,hlavní proud je jako všude červenej, trochu silnější než všechny vodiče, ten se přerušuje
zlty je zvycajne prave ta 15ka (niekedy aj ACC) :) okrem 30ky,15ky a GND to radio nema iny vstup na ,,pamat,, .... tiez trocha postradam logiku vstupu ,,na pamat,, kedze kazde radio ma privedenu 30ku tak naco tahat druhu 30ku na pamat :?
a co maju ,,100kW,, repraky s radiom spolocne ? radio to urcite nepotiahne a externe zosiky sa spinaju sice z radia ale prudom radovo mA :)
nemas v tom troska chaos ? ;)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
eva.kobylkova
Nováček

Příspěvek od eva.kobylkova »

Zdar, měl jsem stejný problém u Seatu Vario r. výroby 2000 a vyřešil jsem to tak, že jsem do spodního krytu (je to ten oddělávací pod palubovkou, jak je tam veškerá elektrika+pojistky) vsadil jsem z venku na ten kryt vypínač. Je to červcený drat přívod radia a ventilátoru.A po dokončení jízdy ho vždycky vypnu a od té doby je to v poho. Lukyn
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“