Vstřiky TDI PD - montáž/demontáž
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
ono je toho viacej typov?ako to mysliš guličkove?lebo mechanik mi to nastavyl na tych 225 ale nevedel ako to ma byt?robily sme to podla navodu na skodu superb 96kw teraz som mu volal a povedal mi že asi bolo guličkove lebo to sedlo malo jamku.takže to ma byť na tych 180 ked mi to potvrdiš tak to prerobime.inak po vymene o kružkoch hodnoty v 13 1 valec +0,0 2valec0,24 3valec0,28 4valec0,52 a ukazovalo mi to skoro uplne rovnake hodnoty za studena a aj pri 90stupnoch
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A ty si se s tím narodil co??? Chválím tvé rodiče... Já mu fandím,každý z nás v životě něco zkazil a pak si to aspoň bude pamatovat...CATDAVID píše:Nechápu lidi co se do toho montují,když o tom vůbec nic neví!Je naprosto jasné,že jsi uplný laik,protože by jses ani neptal jak máš pootočit motorem!Jsem zvědavej co budeš dělat až se ti ten vstřik rozpadne,to bude drahej špás!
Co by dělal,koupí druhej za cca 1000 kč...
Vzhladom k uplynitemu casu je to uz sice OT, ale neda mi nezareagovat.Re-volt píše:A ty si se s tím narodil co??? Chválím tvé rodiče... Já mu fandím,každý z nás v životě něco zkazil a pak si to aspoň bude pamatovat...CATDAVID píše:Nechápu lidi co se do toho montují,když o tom vůbec nic neví!Je naprosto jasné,že jsi uplný laik,protože by jses ani neptal jak máš pootočit motorem!Jsem zvědavej co budeš dělat až se ti ten vstřik rozpadne,to bude drahej špás!
Jednoducho nepcham pazury do toho naco nemam a absolutne tomu nerozumiem!!! Pustit sa do takehoto zasahu absolutne bez rozumu a este ktomu dokurvit aj to co vobec nebolo zle, bez nutneho vybavenia nieje frajerina ale ubohost.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Souhlas.TDI tech píše:Vzhladom k uplynitemu casu je to uz sice OT, ale neda mi nezareagovat.Re-volt píše:A ty si se s tím narodil co??? Chválím tvé rodiče... Já mu fandím,každý z nás v životě něco zkazil a pak si to aspoň bude pamatovat...CATDAVID píše:Nechápu lidi co se do toho montují,když o tom vůbec nic neví!Je naprosto jasné,že jsi uplný laik,protože by jses ani neptal jak máš pootočit motorem!Jsem zvědavej co budeš dělat až se ti ten vstřik rozpadne,to bude drahej špás!
Jednoducho nepcham pazury do toho naco nemam a absolutne tomu nerozumiem!!! Pustit sa do takehoto zasahu absolutne bez rozumu a este ktomu dokurvit aj to co vobec nebolo zle, bez nutneho vybavenia nieje frajerina ale ubohost.

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
TDI tech píše:Vzhladom k uplynitemu casu je to uz sice OT, ale neda mi nezareagovat.Re-volt píše:A ty si se s tím narodil co??? Chválím tvé rodiče... Já mu fandím,každý z nás v životě něco zkazil a pak si to aspoň bude pamatovat...CATDAVID píše:Nechápu lidi co se do toho montují,když o tom vůbec nic neví!Je naprosto jasné,že jsi uplný laik,protože by jses ani neptal jak máš pootočit motorem!Jsem zvědavej co budeš dělat až se ti ten vstřik rozpadne,to bude drahej špás!

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak člověk pozná že na to nemá když to nezkusí,nemám potřebu vyvolávat nejake konflikty,ale lidi co se ihned někomu vysmívaji taky nemusím...Bugs.Bunny píše:Souhlas.TDI tech píše:Vzhladom k uplynitemu casu je to uz sice OT, ale neda mi nezareagovat.Re-volt píše: A ty si se s tím narodil co??? Chválím tvé rodiče... Já mu fandím,každý z nás v životě něco zkazil a pak si to aspoň bude pamatovat...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nikomu se nevysmívám, jen vím co v tomto vlákně píšu.Re-volt píše:Jak člověk pozná že na to nemá když to nezkusí,nemám potřebu vyvolávat nejake konflikty,ale lidi co se ihned někomu vysmívaji taky nemusím...Bugs.Bunny píše:Souhlas.TDI tech píše: Vzhladom k uplynitemu casu je to uz sice OT, ale neda mi nezareagovat.