Kluc na srubu na cerpadle BOSCH VP-37 (rotacka TDI)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Kluc na srubu na cerpadle BOSCH VP-37 (rotacka TDI)

Příspěvek od TDI tech »

Zdravim,

Nielen mna rozculuje ked potrebujem povolit tu taku cudnu trojuholnikovu srubu na cerpedle na TDI rotackach (1Z, AHU, AHH, AFN, AVG, AGR, AHF, ALH, ASV), alebo SDI rotackach a pod. Po viacerych nepohodlnych fintach ako napr. zarezanie drazky do tej sruby a umorne povolovanie plochym skrutkovacom az po makke cinske orechy naklepnute na srubu co sice pomoze ale nie furt, som sa rozhodol zohnat origo orech od Boscha. Problem bol ten ze v ziadnej predajni mi to nevedeli zohnat. Az nakoniec som sa k nemu dopracoval asi cez tretiu navstivenu Bosch firmu. Stoji 26.53eur a po objednani bol na druhy den dodany. Na prilozenych obrazkoch je katalogove cislo dielu pomocou ktoreho som ho objednal. Dodala mi ho firma Vektor (na Juznej triede v KE za Zeleznicnymi Stavbami).

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

PS: poprosim admina nech to presunie do FAQ ak to bude mozne
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Myslíš tu co je vzadu na vstřikovací hlavě? Ta je na všech rotačkach Bosch nejen na TDI
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nie, myslym tu co je hned hore na el. vrsku cerpadla. Musis ju povolit ked chces nastavit volnobeznu davku.
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Já ho pracně vybrušoval ze šestihraného ořechu stopkovou bruskou. :roll: Měl jsi se sháněním větší trpělivost. ;)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Trvalo mi najst predajnu ktora mi ho bola schopna dodat. Nieje dieselservis Bosch ako Bosch. Bol som u troch diesel servisoch Bosch kde mi ho nechceli predat. Asi sa boja konkurencie alebo co. Ale ked mas to katalogove cislo a je ochta tak to ide raz dva a ani to nieje drahe.
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Tak ten ja mam taky dělanej. Normal z ořechu. Alle pokud by jsi měl znamyho někde ve fabrice kde maji vyjiskřovaní tak ti zfoukne jakejkoliv ořech
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“