Štartér TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Alex
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Štartér TDI

Příspěvek od Alex »

Práve som vybral z golfa TDI AHF 1999 štartér, už to v týchto mrazoch nenaštartovalo. Je zjavne vybehaný, ložiská majú nadmernú vôľu. Od známeho som si požičal iný štartér na dobu, kým opravím svoj, ale až keď som vybral ten môj starý tak som si všimol že nie sú rovnaké. Ten môj má menší pastorok ako ten novší požičaný štartér.

štartér s menším pastorkom 020 911 023P
štartér s väčším pastorkom 02A 911 024B

Myslel som si, že všetky TDI sú v tomto rovnaké... Z akého auta mi tam teda bude niečo pasovať? Nie je náhodou iný kvôli tomu, že mám automatickú prevodovku? Dá sa starý nejako rozumne repasovať, myslím dá sa kúpiť sada ložísk a uhlíkov?
travel242fx
Přispěvovatel

Příspěvek od travel242fx »

UHLIKY su od BOSCHE takze asi tam skusit a tie loziska no neviem si teraz spomenut ale niekde som to videl..... jo v ETKE som to videl ze sa to da kupit aj samostatne takze nemaly by byt problem vo VW to zohnat no zalezi za aku cenu ze :-( .Ale niekto tu predaval cely novy starter na GOLFA za 3000Kc pozri sekciu predam/kupim. Tak ale neviem ci ti to zapasuje na tu automaticku prevodovku :-(
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Pozri si v Katalógu na mjauto.cz tam máš aj parametre aj tam máš z čoho Ti to tam ešte pasuje.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

A diely do štartérusa dajú kúpiť samostatne a uhlíky by sa mali dať aj prispôsobiť aj z Oktávie ináč všetko potrebné kúpiš u BOSCH.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“