2,0 DTI

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Zdenek R6
Nováček
Odpovědi: 0

2,0 DTI

Příspěvek od Zdenek R6 »

Omega 2,0 dti 2000. Naj 345000 km. Poslední dobou se mi stává skoro pořád, že když jedu pod plynem třeba rozjezd nebo při řazení nahoru vše ok, ale jak uberu plyn nebo nechám volnoběh, rozsvítí se kontr. motoru a auto je jako přidušené. Ne vždy ale velmi často. Stačí přidat plyn, vydržet tak 5 vteřin, kontrolka zhasne a jedem normálně. Prostě když tahá naftu, tak dobrý, ale při odstavení plynu problém. Pojedu do servisu, ale mám oprávněnej strach, že mi budou chtít vyměnit půl motoru. Díky za radu. Zdeněk.
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

tady unás na JM je hodně zkušeností z OPLAMA jestli chces domluvit servis tak není problém kluci v Břeclavským opelu jsou výborní mechanici
neměl bych strach tam dat auto ale jestli chces tak u nekteryho z nich buch ti to domluvil
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

prebehni vsetky podtlakove vedenia v motore - take tenke cierne slamky. zvyknu sa predrat o nejaku hranu.
Zdenek R6
Nováček

Příspěvek od Zdenek R6 »

Hoši super forum. Tady se mluví fakt o tom, k čemu to vlastně je. Zkusím na to mrknout a budu se řídit radama od vás. Zatím díky. Jo v tom Opelu jsou určitě šikovní i u nás, ale vezmou si za to nehorázné peníze a prodají ti i to, co by nemuseli. Každopádně díky moc.
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

omyslel jsem ofiko ;) každopádne jak říká podtlaky je možne že to bude dělat EGR
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
Zdenek R6
Nováček

Příspěvek od Zdenek R6 »

Nějaký kontakt přímo na kluka z Opelu Brno co by si rád přivydělal by se tady nenašel?
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

zkusim ti to zjistit ale kdyby jsi chtel tak bych ti to domluvil tu zkoro všichni kluci mají doma dilnu takže není problém
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
Zdenek R6
Nováček

Příspěvek od Zdenek R6 »

Děkuji dist01 za cenné rady. Závada vyřešena. Sám jsem si troufl jen na vytažení EGR ventilu a opravdu byl nefunkční. Za 1500 jsem koupil na vrakáči jiný, funkční se zárukou a bylo po problému.

Po dvou dnech se mi stalo, že nemůžu nastartovat. Po několika hodinách stání točím, točím a nic. Pokud to chytne, tak normálně na 4 válce, ne, že by tam nešla nafta a kuckalo to. Někdy chytne normálně hned a někdy točím až do vybití baterky. Jako by to byla závada někde v elektrice, jestli to nemůže dělat spojkový spínač, který hlásí chybu. Jinak se v březnu chystám do Brna do dílny. Díky za odpovědi.
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

po milionte to tu píšu tak ted to napíšu po milionté první, vyměni komplet přepady včetně téček a gumičky na vstřikách a kdyb jse podíváš na palivovy filtr tak bude od oleje, jinak ty gumičky neuděláš bez přípravků
protože jse musí rozházet rozvody a vytahnout vačka ven. zavolej tomu kamošovi co jsem ti dal kontakt a udělá ti to a nacení ti to
Naposledy upravil(a) dist01 dne 21 úno 2010, 13:54, celkem upraveno 1 x.
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
Zdenek R6
Nováček

Příspěvek od Zdenek R6 »

Jasný, zavolám mu. Díky. ;)
Omaga C, BMW 325td, Yamaha R6
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

dist01 píše:po milionte to tu píšu tak ted to napíšu po milionté první, vyměni komplet přepady včetně téček a gumičky na vstřikách a kdyb jse podíváš na palivovy filtr tak bude od oleje, jinak ty gumičky neuděláš bez přípravků
protože jse musí rozházet rozvody a vytahnout vačka ven. zavolej tomu kamošovi co jsem ti dal kontakt a udělá ti to a nacení ti to
Gumičky na vstřikách jsem mněnil asi 3x a nikdy rozvody ani vačku jsem nezhazoval,řetaz jen tak neskočí,dá se to udělat...
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

je to možny že to jde i tak ale jestota je jistota
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
Odpovědět

Zpět na „Opel“