Nesedí konektor vstřikovače z AHF na ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nesedí konektor vstřikovače z AHF na ALH
Koupil jsem komplet vstřikovače z AHF, ale nejdou mně napasovat do ALH (Octavie 1.9 TDi, r.v. 2004). Řídící vstřikovač z AHF má obdelníkový konektor (samec), zatímco AHF na kabelovém svazku má obdelník s jednou půlkulatou stranou (samice). Chtěl jsem si udělat propojku samice z AHF (obdelníkový konektor) a na druhé straně samec ALH (obdelníkový konektor, jedna strana půlkruh). Tuto propojku bych pak zapojil na jedné straně do řídícího vstříkovače a na druhé do kabelového svazkum. Problém je, že tyhle konektory jsou atypické a nejdou sehnat. Zkoušel jsem i Škodovku. Dají se tyhle konektory někde sehnat, popř. řešil už tohle někdo?
Když jsem se ptal tady na fóru, tak mně bylo řečeno, že ty vstřiky tam sednou.Huml píše:a proč cpeš do ALH s otvíracím tlakem 220baru vstřiky z AHF s tlkem 190baru, přehoď jen trysky a nebo teda vyměn zásuvku na autě za hranatou
Když přehodím jen trysky, tak budu muset znovu nastavovat tlaky, ne?
Ten hranatý konektor se dá někde koupit, nebo jenom vrakáč?
Naposledy upravil(a) tempest dne 19 pro 2009, 15:05, celkem upraveno 1 x.
Když jsem se ptal tady na fóru, tak mně bylo řečeno, že ty vstřiky tam sednou.Huml píše:a proč cpeš do ALH s otvíracím tlakem 220baru vstřiky z AHF s tlkem 190baru, přehoď jen trysky a nebo teda vyměn zásuvku na autě za hranatou
Když přehodím jen trysky, tak budu muset znovu nastavovat tlaky, ne?
Ten hranatý konektor se dá někde koupit, nebo jenom vrakáč?
To jsi trochu poplet ne?Zdeněk M píše:Jestli si tam da z ALH nebo ASV je v podstate jedno, v AHF to stejne nepojede, musi nechat poladit otvirací tlak. placatej je do 2001 , od 2002 je kulatej.Markus01 píše:Nebo zkus ještě sehnat vstřiky z novějšího ASV.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
190 jsem na ALH měl a špatný to nejni ale kombinace origo vstřikovačů a PP764 je lepší 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Takoví
http://www.youtube.com/watch?v=cgdowF7Xytg
FUN měl 182PS
,,klapalo to jak PDčko , nežralo to a nesmrdělo zaslepení ERG na vonoběch. Bylo tam jen VA dole 1,4 nahoře 1,3 bar . Musel sem ho střelit kvůli Plusku 
http://www.youtube.com/watch?v=cgdowF7Xytg
FUN měl 182PS
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Re: Nesedí konektor vstřikovače z AHF na ALH
Dufam ze to tu v Kosiciach niekto spravi ze rozumnu cenu.
tempest píše:Koupil jsem komplet vstřikovače z AHF, ale nejdou mně napasovat do ALH (Octavie 1.9 TDi, r.v. 2004). Řídící vstřikovač z AHF má obdelníkový konektor (samec), zatímco ALH na kabelovém svazku má obdelník s jednou půlkulatou stranou (samice). Chtěl jsem si udělat propojku samice z AHF (obdelníkový konektor) a na druhé straně samec ALH (obdelníkový konektor, jedna strana půlkruh). Tuto propojku bych pak zapojil na jedné straně do řídícího vstříkovače a na druhé do kabelového svazkum. Problém je, že tyhle konektory jsou atypické a nejdou sehnat. Zkoušel jsem i Škodovku. Dají se tyhle konektory někde sehnat, popř. řešil už tohle někdo?
Naposledy upravil(a) lacika dne 16 úno 2010, 17:42, celkem upraveno 1 x.