Kde je problém Eberspächer d3wz

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pafka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pafka »

já sám v dílně :)
Vratar
Nováček

Příspěvek od Vratar »

Zdravim do tematu mohl by mi někdo dát info kde mám obědnat žhavící svíčku a sejtko?
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

pecák
Nováček

Příspěvek od pecák »

Vratar píše:Zdravim do tematu mohl by mi někdo dát info kde mám obědnat žhavící svíčku a sejtko?
nejlevnější svíčka za 725 Kč http://www.autodily1.cz/produkt/229776/ ... icka-beru/, sítko ale myslím nemá, zkus mu zavolat
Naposledy upravil(a) pecák dne 08 říj 2010, 18:30, celkem upraveno 1 x.
pecák
Nováček

Příspěvek od pecák »

perfekt tipy
kocan maros
Nováček

tecie mi nafta z predhrevu motora Eberspächer D3W-Z z vifuku

Příspěvek od kocan maros »

vie mi niekto poradit tecie mi nafta z predhrevu motora Eberspächer D3W-Z z vifuku pri štarte či to je normalne alebo kde moze bit problem predhrev je namontovani spalovacov komorou dole a preto mi to pripada ze tam nema preco nafta vitekat ked vivod je v hornej časti čize ked pozrem na fotku Eberspächer D3W-Z tak musela bi sa komora naplnit do plna abi to zacalo vitekat

a chcem sa spitat či rozpojenim 8 pinoveho pripojovaceho konektora mozem bezpečne dočasne viradit z prevacki Eberspächer D3W-Z abi mi zbitočne nevitekala nafta kim to dam do kopi

čize to mozem takto odstavit kim to opravim a nebude to omezovat chladenie motora auta ?
Naposledy upravil(a) kocan maros dne 11 úno 2010, 19:40, celkem upraveno 2 x.
co-nic
bodyvlk
Přispěvovatel

Příspěvek od bodyvlk »

Pokud kape nafta, znamená to velmi špatné spalování. Příčiny mohou být tyto. svíčka, sítko, malý proud vzduchu). Dělat to nesmí. Odpojením konektoru přerušíš i tok nafty do bufíku. Naftu tam dávkuje čerpadlo impulsy z bufíku.
kocan maros
Nováček

bodyvlk píše:Pokud kape nafta, znamená to velmi špatné spalování. Příčiny mohou být tyto. svíčka, sítko, malý proud vzduchu). Dělat to nesmí. Odpojením konektoru přerušíš i tok nafty do bufíku. Naftu tam dávkuje čerpadlo impulsy z bufíku.
diki čize to mozem takto odstavit kim to opravim a nebude to omezovat chladenie motora auta ?
co-nic
bodyvlk
Přispěvovatel

Příspěvek od bodyvlk »

Můžeš a nebo můžeš vyndat pojistku. Je to stejný, nebo vyndat čidlo u stěračů.
pecák
Nováček

Příspěvek od pecák »

bodyvlk píše:Můžeš a nebo můžeš vyndat pojistku. Je to stejný, nebo vyndat čidlo u stěračů.
čidlo u stěračů má asi T5, ale od pisatele není zřejmé u kterého auta má problém. taky jsem slyšel, že u podávacího čerpadla se dá měnit množství dodávané nafty, třeba D4W potřebuje trochu víc krmit
kocan maros
Nováček

bodyvlk píše:Můžeš a nebo můžeš vyndat pojistku. Je to stejný, nebo vyndat čidlo u stěračů.
pojistku som skusil č12 ale siel aj tak takze neviem ktoru je to v VW CARAVELE 1999 OBIEM 2461 cm
co-nic
kocan maros
Nováček

pecák píše:
čidlo u stěračů má asi T5, ale od pisatele není zřejmé u kterého auta má problém. taky jsem slyšel, že u podávacího čerpadla se dá měnit množství dodávané nafty, třeba D4W potřebuje trochu víc krmit
T4 CARAVELE 2461cm 1999 predhrev EBESPRECHER D3W-Z
co-nic
pecák
Nováček

Příspěvek od pecák »

kocan maros píše:
pecák píše:
T4 CARAVELE 2461cm 1999 predhrev EBESPRECHER D3W-Z
pojska je v přidané spodní liště pojistek, vpravo 15A, ale jistota je rozpojit konektor k topení. hlavně jej pořádně zabal, lítá tam bordel od kola. to soudruzi moc neošéfovali, ani klakson, ani výfuk topení, ani pal.filtr. ale to patří někam jinam
kocan maros
Nováček

ok dik zajtra skusim cize cirkulaciu vodi v chladeni to neovplivni
co-nic
bodyvlk
Přispěvovatel

Příspěvek od bodyvlk »

Jenom přes něj půjde voda, on ji nebude ohřívat. Co se týká množství nafty z čerpadla, dá se upravit. Povolí se ten konec s tryskou a prodlouží se o něco chod pístku. Čerpadlo je pulzní a tudíž to jde. Ovšem, jak potom zjistit, kolik to dává nafty je asi na vyzkoušení.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“