Kde je problém Eberspächer d3wz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejlevnější svíčka za 725 Kč http://www.autodily1.cz/produkt/229776/ ... icka-beru/, sítko ale myslím nemá, zkus mu zavolatVratar píše:Zdravim do tematu mohl by mi někdo dát info kde mám obědnat žhavící svíčku a sejtko?
Naposledy upravil(a) pecák dne 08 říj 2010, 18:30, celkem upraveno 1 x.
-
kocan maros
- Nováček
tecie mi nafta z predhrevu motora Eberspächer D3W-Z z vifuku
vie mi niekto poradit tecie mi nafta z predhrevu motora Eberspächer D3W-Z z vifuku pri štarte či to je normalne alebo kde moze bit problem predhrev je namontovani spalovacov komorou dole a preto mi to pripada ze tam nema preco nafta vitekat ked vivod je v hornej časti čize ked pozrem na fotku Eberspächer D3W-Z tak musela bi sa komora naplnit do plna abi to zacalo vitekat
a chcem sa spitat či rozpojenim 8 pinoveho pripojovaceho konektora mozem bezpečne dočasne viradit z prevacki Eberspächer D3W-Z abi mi zbitočne nevitekala nafta kim to dam do kopi
čize to mozem takto odstavit kim to opravim a nebude to omezovat chladenie motora auta ?
a chcem sa spitat či rozpojenim 8 pinoveho pripojovaceho konektora mozem bezpečne dočasne viradit z prevacki Eberspächer D3W-Z abi mi zbitočne nevitekala nafta kim to dam do kopi
čize to mozem takto odstavit kim to opravim a nebude to omezovat chladenie motora auta ?
Naposledy upravil(a) kocan maros dne 11 úno 2010, 19:40, celkem upraveno 2 x.
co-nic
-
kocan maros
- Nováček
diki čize to mozem takto odstavit kim to opravim a nebude to omezovat chladenie motora auta ?bodyvlk píše:Pokud kape nafta, znamená to velmi špatné spalování. Příčiny mohou být tyto. svíčka, sítko, malý proud vzduchu). Dělat to nesmí. Odpojením konektoru přerušíš i tok nafty do bufíku. Naftu tam dávkuje čerpadlo impulsy z bufíku.
co-nic
-
kocan maros
- Nováček
-
kocan maros
- Nováček
T4 CARAVELE 2461cm 1999 predhrev EBESPRECHER D3W-Zpecák píše:čidlo u stěračů má asi T5, ale od pisatele není zřejmé u kterého auta má problém. taky jsem slyšel, že u podávacího čerpadla se dá měnit množství dodávané nafty, třeba D4W potřebuje trochu víc krmitbodyvlk píše:Můžeš a nebo můžeš vyndat pojistku. Je to stejný, nebo vyndat čidlo u stěračů.
co-nic
pojska je v přidané spodní liště pojistek, vpravo 15A, ale jistota je rozpojit konektor k topení. hlavně jej pořádně zabal, lítá tam bordel od kola. to soudruzi moc neošéfovali, ani klakson, ani výfuk topení, ani pal.filtr. ale to patří někam jinamkocan maros píše:T4 CARAVELE 2461cm 1999 predhrev EBESPRECHER D3W-Zpecák píše:čidlo u stěračů má asi T5, ale od pisatele není zřejmé u kterého auta má problém. taky jsem slyšel, že u podávacího čerpadla se dá měnit množství dodávané nafty, třeba D4W potřebuje trochu víc krmitbodyvlk píše:Můžeš a nebo můžeš vyndat pojistku. Je to stejný, nebo vyndat čidlo u stěračů.
-
kocan maros
- Nováček