a tak se ptám vás na osobní zkušenosti s montáží fólií v zimě, děkuji moc...
Montáž fólií teď v zimě...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Montáž fólií teď v zimě...
Ahoj, plánuji legální fólie na svoje auti. Chtěl bych je tam teď co nejdřív, jenze nevím jak teď, když je to počásko na nic. Garáž není. Psal jsem firmám a napsali NO PROBLEMO s počasím, jenže víte jak to je - kšeft je kšeft a tak lidé přijeďte i v zimě
....
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
- patrik.kloucek
- Aktivista
legalni folie???a to jsou jaky?myslis bezpecnostni bezbarvy?to pak jo,jinak podle mne jakekoliv nalepeni tonovane folie na okna neni OK.Teda pokud nejsou ty okna ciry.Skla musi mit 75% propustnosti coz plne vyuzivji jiz automobilky....alespon takhle jsem to nekde cetl.
Tim nerikej nedavej je tam..tmavy folie jsou fajn jenze kdyz to s tou tmou prezenes tak v noci uvidis kulovy...
Co se lepeni tyka...asi bych pockal az se trochu oteplí ale pokud ti to udelaji a neco se s nima stane muzes to reklamovat
Tim nerikej nedavej je tam..tmavy folie jsou fajn jenze kdyz to s tou tmou prezenes tak v noci uvidis kulovy...
Co se lepeni tyka...asi bych pockal az se trochu oteplí ale pokud ti to udelaji a neco se s nima stane muzes to reklamovat
-
pepik
- Přispěvovatel
folie sou legalni akorat do dveri ridice a spolujezdce muzes dat folii pouze kdyz je auto uplna socka a ma okna uplne bily tak muzes dat 30% zatmaveni a na celni sklo nesmis dat nicpatrik.kloucek píše:legalni folie???a to jsou jaky?myslis bezpecnostni bezbarvy?to pak jo,jinak podle mne jakekoliv nalepeni tonovane folie na okna neni OK.Teda pokud nejsou ty okna ciry.Skla musi mit 75% propustnosti coz plne vyuzivji jiz automobilky....alespon takhle jsem to nekde cetl.
Ahoj taky jsem si je nechával dělat v zimě ale tentokrát už bych raději počkal až bude nad nulou. Hodně dlouho tam byli bublinky s vodou. Jakmile se oteplilo bublinky začaly postupně mizet. Měl jsem strach aby to nezmzlo a neudělalo to nějakou neplechu - nakonec to dopadlo dobře ale nebyly takový mrazy jako letos.
radkin - Octavia CLHA
- Kornout
- Aktivista
V zimě fólie nepotřebuješ, okna zasraný od soli a pořád venku tma, nech to na Jaro. Jinak fólie bez vyndavání oken mám na všech autech a nemůžu si stěžovat, viď Bóďo
Hold machr se pozná.
Hold machr se pozná.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW