vrzající přední náprava vibrace při přejeti nerovnosti, v poslední fázi vibrace i na rovinaté cestě bez hrbolů, vibrace při brzdění ze kterých dostanete artrozu.
I.Sundáme kolo stačí jedna Strana a podložíme dřevem nebo bet.dlaždicemi jako já-né na zvedáku !!!!!
II.Povolení a vyšrobování matice (16 klíč) a imbus nejspíš (14), spojuje se s ní kost stabilizátoru a stabilizátor (červená-stabiliázátor, modrá-kost)

III.povolení a vyšroubování šroubu která spojuje kost stabilizátoru a rameno nápravy, následné vyjmuti spolu kosti stabilizátoru (žlutá)

IV.Povolení a vyšrobování šroubu (klíč 13) která drží objímku gumy tlumení stabilizátoru, vyjmutí objímky a gumy stabilizátoru (je zaklíněna do ramena nápravy jazýčkem) foto po demontáži

Kurva to nahrávání obrázku mně tak sere, udělám 40.fotek a jde vložit snad jen 10%
V.Montáž tlumící gumy a objímky, pozor na ně je více průměru a 2.typy hladké a hrbolama.(V obchodě vás budou tlačit jako mně aby jste koupili ty s hrbolama-pre je to lepší atp., musíte ale koupit i objímky s hrbolama 200,-Kč/ks a výsledek je stejný .

VI.Montáž kosti k ramenu nápravy, viz bod III
VII.Montáž kosti ke stabilizátoru, viz bod II

Já jsem ještě namazal grafitovou vazelinou ať se dostane do spár mezi kovem a gumou
VIII.Nasadit kolo a startujem..