// Pootom len treba davat pozor kto tam bude robit seriovu diagnostiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No taky jsem uvažoval že kuchnu stary externí blesk z foťáku a použíju na blískaní ze zásuvky..., nebo trafo z TV a dat mu vytapění do sedačky ve stoje se blbě řídímidnight_man píše:Ja by som mu tam natiahol poriadnych par kW cez menič pekne do kábla nech mu to zožere celý noťasa dobre..to isto čakať nebude
// Pootom len treba davat pozor kto tam bude robit seriovu diagnostiku
jo je sice pod oknem ale svorkovnice jsou pod plechovým rámečkem na 4 trhací šrouby a dokud je nedáš pryč neodpojíš jí takže to rozhodně moc ulehčený neni naopak to bylo snažší pod kobercem nic víc tam nebylotomiisp píše:ciastocne kradnutie aut podporuje aj vyrobcasice na jednej strane ,,zdokonaluje,, immo ale na druhej strane napr. praskne RJ motora pod okno do eboxu ku ktoremu je velmi lahky pristup, starsie auta napr. Audi malo RJ motora zasitu pod kobercom pod spolujazdcovimi nohami, nehovorim ze tam je problem sa dostat ale urcite to trva dlhsie nez klasicky ebox. Keby bola RJ motoru dostatocne nepristupna a zasita diag zasuvka urcite by mali vacsi problem to lopnut min. by to trvalo dlhsie
zvycajne som videl Rj v eboxe chytene iba tym pruznym plechom, nic viac..ale hrabat sa vnutri pod palubkou pod koberec, davat dole kryty ev. drziaky vnutri mi pride horsia robotanotobi píše:jo je sice pod oknem ale svorkovnice jsou pod plechovým rámečkem na 4 trhací šrouby a dokud je nedáš pryč neodpojíš jí takže to rozhodně moc ulehčený neni naopak to bylo snažší pod kobercem nic víc tam nebylotomiisp píše:ciastocne kradnutie aut podporuje aj vyrobcasice na jednej strane ,,zdokonaluje,, immo ale na druhej strane napr. praskne RJ motora pod okno do eboxu ku ktoremu je velmi lahky pristup, starsie auta napr. Audi malo RJ motora zasitu pod kobercom pod spolujazdcovimi nohami, nehovorim ze tam je problem sa dostat ale urcite to trva dlhsie nez klasicky ebox. Keby bola RJ motoru dostatocne nepristupna a zasita diag zasuvka urcite by mali vacsi problem to lopnut min. by to trvalo dlhsie
jak to zrovna nevím,ale dělá se to stylem,co se jde krást,tak se natrénuje na stejném typu auta,třeba na klasickém továrním alarmu,další věc jeto,že si dá někdo alarm dodělat,ata firma na okno dá ještě vizitku,a hlavně,jakou značkou alarmu je vozidlo dovybaveno,tak že rychle sloupnout,plus všechny loga defend block a tak,zloděje zaskočí zamek fofrklacku,pedál s kormidlem,no a ty vypínače,čím víc sedí v autě a zdržuje se s prkotinama na 99% to vzdá,potřebuje odjet do 20 sekud ne do hodiny,já mám vyndaný spojovací hliníkové unašeče mezi zámkem a mechanismem dveří,tková maličká to věc,a může si paklíčem a šroubovákem točit jak chce,klíče mám 3ks a snad neztratím všechny najednou,napadlomě uži to že bych u Sharánka dal na přední dveře zadní kliky bez děr,liší se je tím zámkem a bude todaniel.987 píše:Pánové mám dotaz, jak zloděj vypne origo alarm, když nebude mít přístup k diagnostický zásuvce?
luce:?? to ti je na nic ak mas origo alerm alebo neco zname tak neni problem len zeder zatial chrani a ani kluce ani alarma a hlavne ani defend lock to su veci ktore u nas poyna aj 15 rocne dieta ako to obist ale zatial zader je zeder proste mechanicke alebo len to tajne tlacitko ale nie ziadne nove a drahe alarmy ked maju ylodeji citacku kodov na dialku a rusicku gps signalu prostemiraspetrowski píše:jak to zrovna nevím,ale dělá se to stylem,co se jde krást,tak se natrénuje na stejném typu auta,třeba na klasickém továrním alarmu,další věc jeto,že si dá někdo alarm dodělat,ata firma na okno dá ještě vizitku,a hlavně,jakou značkou alarmu je vozidlo dovybaveno,tak že rychle sloupnout,plus všechny loga defend block a tak,zloděje zaskočí zamek fofrklacku,pedál s kormidlem,no a ty vypínače,čím víc sedí v autě a zdržuje se s prkotinama na 99% to vzdá,potřebuje odjet do 20 sekud ne do hodiny,já mám vyndaný spojovací hliníkové unašeče mezi zámkem a mechanismem dveří,tková maličká to věc,a může si paklíčem a šroubovákem točit jak chce,klíče mám 3ks a snad neztratím všechny najednou,napadlomě uži to že bych u Sharánka dal na přední dveře zadní kliky bez děr,liší se je tím zámkem a bude todaniel.987 píše:Pánové mám dotaz, jak zloděj vypne origo alarm, když nebude mít přístup k diagnostický zásuvce?
Bugs o tom jen začal trochu víc přemýšlet.HondaRS píše:Tak nebyl jsem líny a pročetl jsem se až do konce: Velmi zajimávé!!
Už to tady bylo několikrat zmiňované pokud o Váši krasku vážně stojí nic ho nezastavi, možna mít sebou v tašce vačku a rozvoďakpotom mate jistotu že auto neodjelo po svych.
![]()
Zajimalo by mě kde na ty zlodějské fígle Bugs.Bunny přišel, ale jsem rád že tu aspoň něco zmínil aspoň mnohým z nás srazil sebevědomí.
Ja mam na sve OC takovou srandu na přívodu paliva celkem mě udivilo že to tu nebylo zmíňeno, nejedna se o žadny ventil který zastaví přivod paliva. Na to co zbyde ve filtru a hadičkách TDi ujede celkem kus(ale to tu zmíněno bylo). Ale je to taky otazkou zdržení připadného zloděje pokud pujde po hadičkach od nafty k motoru jistě na to přijde. Samozřejmě si to jako Bugs.Bunny nechám pro sebe a rozčilujte se jak chcete. Taky uvažuju o přerušení napětí k ŘJ jenže natahnout to dratkem od 15 nebo od pojistkovy je fakt pro zloděje par vteřin, Tak nevim čím cizí projižku o něco oddálít. Ale ten slzný plyn ten by asi na chvili zabral.