řidicí jednotka felicie 1,3Mpi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
PAVELFELINA
Nováček
Odpovědi: 0

řidicí jednotka felicie 1,3Mpi

Příspěvek od PAVELFELINA »

Chlapi umí někdo přeflashovat řídicí jednotku na Mpičku? pořád to zapisuje závadu lambdy, i když je dvakrát vyměněná vše je ok tak jsem se shodl s autoškoda na pravděpodobným problému, pokud to nepomůže tak bych nějakou koupil.
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

hochu ,hochu....ja bych autorizaku neveril ani prd.Tam nejsou opravari ale pouze menici dilu ktery postupujou dle navodu.
Bez navodu nenajdou zavadu ani kdyby je kousla do prdele.
Zkus najit nejakyho opraavare a nebo se dohodni s nekterym z kluku zde z fora.Treba s Ladasem,Humlem atd.
Nakonec zjistis ze to bude nekde upadlej drat a nebo spatnej kontakt ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Určitě bych prověřil kabeláž.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Software přehrát zkusils?
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

origoš píše:Software přehrát zkusils?
na to se prave pta, jestli to nekdo umi ;)
Nissan Primera SW 1,9 DCi
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

JJ, umí to dost lidí, stačí na to free soft z Motordiagu.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
PAVELFELINA
Nováček

tak problém vyřešen, veškeré cukání za jízdy měl na svědomí spálený motor v klapce, nechápu proč na to nepřišel mechanik ve škodovce a poradil mi koupit novou jednotku, a to koukal do vagu asi 10 min za přispění jeho kolegů, dostal jsem typ na jednoho kluka co tam připojil notebook a za chvíli věděl co se stalo.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

Podobně se chovali ve škodovce u nás v děčíně.Měl jsem na fabii špatné teplotní čidlo (což jsem nevěděl),takže za teplýho motoru nestartovala.Ve škodovce jsem to měl dva dny.Řikali že proměřovali dobíjení (nechápu proč,protože za studena startovala výborně) a pak mi nalili do nádrže přípravek na čištění palivové soustavy - že to prý 100% pomůže.zaplatil jsem necelých 1000kč,odjel ze servisu.Závada se ještě týž den projevila.Takže jsem dostal tip na jednoho borce s vagem.Po připojení a načtení mi během půl minuty zdělil že je to teplotní čidlo.A bylo vyřešeno.Takže autorizákum se taky vyhýbám.zlaté fórum,nebo někdo kdo umí na vagu
PAVELFELINA
Nováček

Můj známý v tom servisu dělá šéfa a tak jsem neplatil nic jenom mě děsí ta jejich bezradnost, kdyby si platili aspon jednoho kluka co dělá autoelektriku lidi by se vraceli nebo dali doporučení že tam na to opravdu přijdou, ale takhle?
nebo jim výrobce nedodá kvalitní diagnostiku? nevím proč to tak je ale pak to zamrzí když si k tomu sedne kluk se starým bookem a hned ví co se děje s autem.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“