rozumiem ze kazdy sa nemusi o auta zaujimat, lenze v dnesnej dobe sa musis zaujimat o vsetko !! ludia su aky su.jericho-3 píše:K čemu jsou tyhle všechny sračky,když si dáte do servisu auto nastříkat,hoši v klidu udělají kopie klíčů,pak auto zaplatíte,doma si ho pracně nastrojíte ..oni si počkají až je komplet a pak si pro něho klidně dojdou...Největší kravina je nahlásit to na policii,protože ti lemplové jsou kolikrát se zloději propojeni a dělají vše proto aby to mohli odložit..Rady jsou asi 3..Chyceného zloděje na místě svázat,koupit konopný provaz a zhoupnout ho.Blbečka a programátora v jedné osobě,který bez elektroniky není schopen ani erekce svázat,přinést špalek a useknout mu obě ruce...Dále nekupovat koncernové vozy, jezdit z bezcennými nebo japonskými..A nebo MHD,nebo taxi...vyjde to levněji...Tvor,který je schopen ukrást zanovní auto,uříznout střechu,vyřezat podběhy..nůžkami na plech odpojit motor a vyřezat agregát si zaslouží trest smrti...A úplně nejlepší je namontovat si nějaký vypínač/nejlépe dráty připojit "smotáním" /a pak auto prodat novému majiteli a neinformovat ho... Mě auto šmejkli,které jsem půl roku dělal,půjčil jsem si na něj/tatínek ani maminka natož babička mi na něj nedali/.....Zabil bych toho zmrda ještě dnes,ale jsou chráněni naší justicí.....Fuj. A když nějakého takového hajzla chytnou a omylem mu to dokáží,bude to splácet po 200kč,protože přeci nic nemá.....
takze treba selektovat. ako vo vsetkom aj v servisoch.
a moj pohlad na vec je , vsetko seriove sa da nacvicit, no aj neseriove veci ide obist... akurat tu je parameter ''t'' , ked to nejde ma zlodej cas ci nie badat.
ale stale sa da auto nalozit a odviest

lenze rusicka GSM ci na GPS nemusi byt zapnuta stale