predaj

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lock001
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

predaj

Příspěvek od lock001 »

kokos dnes som chcel predat mojho passata a dosli tam odbornici ako svina jedine co ich zaujmalo na aute bolo asi kapota a kusky odstreleneho laku od amenou a to na 9 rocnom aute inak motor aj vsetko v pohode ale keby nebolo taake od kamienkov reku no pekne asi mal kamarat pred tym skodu 120 lebo jedine co vedel bolo si lahnut pod auto a pozriet lak vonku a spitat sa na ramena to su dnes kupujuci co sa tomu rozumeju mam ich rad (LOL) (hm) (wallbash) :D :-D :-)
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

takoví choboti nakonec koupí v bazaru čerstvě nalakovanou zbořeninu a budou happy...

ale proč jsi dal tvůj příspěvek do sekce údržba-nechápu.
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

DOLPH píše:takoví choboti nakonec koupí v bazaru čerstvě nalakovanou zbořeninu a budou happy...
nie presne som to povedal ako odisli ze by som sa stavil ze sa nechaju nalakat nejakou navigaciu alebo Din dvojkou a zabudnu aj na lak aj vsetko a potom krd bude muset chalanko do toho dat do pol roka 20000 tak sa bude chciet toho zbavit ale co uz :D :P :kun:
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

nj jsou to lamy na entou.Nedavno mi prijeli na auto....pred tim 3dny v kuse po telefonu porad se vyptavali a ze stopro to berou.A ze prej jaka je sleva?Bude 10tkč???Malem jsem sezral telefon ...ale Ja na to....a na co chcete slevu??? :roll: Auto jste jeste nevideli.Na to nedokazal odpovedet.Rikam prijedte a pokud neco najdete tak se domluvime.
Prijeli hodinu to prolejzali a nic nenasli.A ze se musi poradit a daji vedet.druhy den sms...ze prej je to muc penez a ze na to nemaji :o :o :o (LOL)
Kurwa proc teda jezdili???
To jsem jim mel odsroubovat zrcatka a vyriznout okno aby to meli lacinejsi??? :? :? :? Ja to fakt nechapu (crazy)
A to nemluvim o frajerovy co mi zacal sundavat kola z auta aby videl oblozeni jestli je puvodni a ty KM sedi...OMG
KAzdej by chtel auto nejlip zadarmo a pokud mozno co prave sjelo z linky.A i to by bylo nekterejm malo a chteli by k tomu jeste uvarit kafe (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Prodat nekomu auto je fakt o nervy a doba kdy se auta prodavali sami je nenavratne v prdeli :(
Promer
Sběrač informací

Příspěvek od Promer »

Pol roka som predával auto, nech žije Hospodárska kríza. Okrem zvedavých telefonátov ho NIKTO nebol pozrieť. Zrazu jeden mladík, že ak mu dám dole 250 ojro, ešte dnes príde pre neho. Skoro som hodil mobil o zem, pretože som mal v tej kategórii najlacnejšie auto v plnej výbave a on bez toho aby sa v ňom previezol, chce ešte s cenou dole. Dobre, povedal som si. Prišli 4 ks večer po tme kúpiť auto. Už som sa nedivil ničomu. Prvé, čo ho zaujímalo, že či nebolo v inzeráte mp3 prehrávač? Bolo, odvetil som, kupuješ auto so zľavou 250 ojro, zdieraš ma, tak si po ceste domov budeš musieť spievať. Boli to "Hoten Toti". Posadil som ho do auta so studeným motorom, nech ho počuje ako si pradie a keď sa zohreje, nech si urobí športovú jazdu. Akoby mi vôbec nerozumel. Len si skúšal osvetlenia ako na STK, pobrnkával po pedáli a športovejšiu jazdu akú mi predviedol zvládne ďaleko lepšie moja flegmaticky jazdiaca manželka. Priam so zlým svedomím, či naozaj robím dobre a či za tým nie je nejaký fígeľ z ich strany som mu vypisoval kúpnu zmluvu. Už sú to 2 mesiace a neozval sa mi, čo značí, že auto poslúcha ako má a nič zlé za tým asi nebolo. Iba to boli laici, ktorí kupovali pekné auto, ale motor brali asi iba ako náklad. A mp3 prehrávač? Za ten si musel priplatiť ;)
Naposledy upravil(a) Promer dne 28 úno 2010, 23:17, celkem upraveno 1 x.
ŠOI TDi Combi Elegance, ASV81kW, EGR off, KAT on, sacie zrkadlo. Diagnostika KTS 550, pieskovanie korundom, zváranie plastov - Leister.
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

patrik.kloucek píše:nj jsou to lamy na entou.Nedavno mi prijeli na auto....pred tim 3dny v kuse po telefonu porad se vyptavali a ze stopro to berou.A ze prej jaka je sleva?Bude 10tkč???Malem jsem sezral telefon ...ale Ja na to....a na co chcete slevu??? :roll: Auto jste jeste nevideli.Na to nedokazal odpovedet.Rikam prijedte a pokud neco najdete tak se domluvime.
Prijeli hodinu to prolejzali a nic nenasli.A ze se musi poradit a daji vedet.druhy den sms...ze prej je to muc penez a ze na to nemaji :o :o :o (LOL)
Kurwa proc teda jezdili???
To jsem jim mel odsroubovat zrcatka a vyriznout okno aby to meli lacinejsi??? :? :? :? Ja to fakt nechapu (crazy)
A to nemluvim o frajerovy co mi zacal sundavat kola z auta aby videl oblozeni jestli je puvodni a ty KM sedi...OMG
KAzdej by chtel auto nejlip zadarmo a pokud mozno co prave sjelo z linky.A i to by bylo nekterejm malo a chteli by k tomu jeste uvarit kafe (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Prodat nekomu auto je fakt o nervy a doba kdy se auta prodavali sami je nenavratne v prdeli :(
presne tak a co som este zabudol co ma najviac zabilo bolo ze si VIN skontroluju ne internete tak si ho opisal na papir a yapol internet na mobile a 15minut tam haluzil a nakoniec aj tak nic ale sak co

a najlepsie bolo ked siel skontrolovat km ci suu prave sadol si za volant a zapozeral sa na pristrojovku asi na minutu a ovedal je to ok asi ma otca davida koperfilda (noteeth) (noteeth)
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
messam
Přispěvovatel

Příspěvek od messam »

Dost dobrý , ¨
ja prodaval Octavii , nové turbo ,spojka, rozvody ,trysky. blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta. (LOL) :D

banda je to
OI AHF , FB 764 ,jednohmota, 1749VB,FMIC, 2xoff .
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

messam píše:Dost dobrý , ¨
ja prodaval Octavii , nové turbo ,spojka, rozvody ,trysky. blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta. (LOL) :D

banda je to
kokos treba asi ist na nich ako v servise len to vicackat a vsetko zatajit a cim najmenej km a neni problem u tychto odbornikov (noteeth) :x
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

messam píše:blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta.
Proboha!!!!!! (rofl) (rofl) (rofl)
Promer
Sběrač informací

Příspěvek od Promer »

A to sa najlepšie predávajú 8-10 r. Octavie s tacho od 140 - 160 t. km. Také magické čísla, silne dôveryhodné kilometre :D Ale po 3-4 výmenách rozvodov, ak to tí 3-4 majitelia vôbec robili (LOL)
ŠOI TDi Combi Elegance, ASV81kW, EGR off, KAT on, sacie zrkadlo. Diagnostika KTS 550, pieskovanie korundom, zváranie plastov - Leister.
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

Tomas.cz píše:
messam píše:blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta.
Proboha!!!!!! (rofl) (rofl) (rofl)
no asi ho nepresvecil o kvalite prace xi xi
ale nie to je jasne isli len po tom ako aj vsetci len stiahnut prachy keby...messam.... navrhol cenu o 20 000 menej tak neviem ci by mysleli na to ale to vsetko karenkovia co nevedia ye vsetko ich to po tej kup chtiac ci nechtiac caka a neni to zalezitost 10 000 ale viac :D :? (crazy) (wallbash)
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

jj klasika hlavně peníze dolů a stav to je stejně popelnice pane, aspoň bůrka dolů na pivo :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“