A6 C5 - zacalo blikat ABS a ESP chcipla a uz nejde natocit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 C5 - zacalo blikat ABS a ESP chcipla a uz nejde natocit
Cau lidi, nestekal jste se nekdo s timto problemem:
kamosovo Audi A6 Avant C5 2,5TDI 132kW Tiptronic* 2000
Jizda po dalnici 130km/h na Tempomat*, po 100km auto zacalo obcas skubat, rozsvitilo se ABS* a ESP*, sjel z dalnice, zastavil, chcipnul a Audi uz nesla natocit, baterka v poho - hodila se na platak, dovezla 180km domu a baterka mrtva.
Pichnul jsem ji na diagnostiku a milion chyb (zpusobenych mrtvou baterkou) ale z toho asi tri zasadni (bohuzel se mi neulozil log, takze to bude amatersky popis co si pamatuju)
1. problem s plynovym pedalem, 2. problem s brzdovym pedalem 3. cidlo na vstriku paliva jeste tam je jedna chyba a to 4. cidlo stavu paliva, ale to tam je jiz dlouho, nafta v aute je.
Po vymazani vsech chyb, tam zustala jen 4. ale auto porad nestartuje, zkusil jsem vymenit plynovy pedal, ale bez vysledku. Pri tom testovani jsem tam hodil jinou baterku, ktera byla pred tim v pohode, ale na konci laborovani byla taky mrtva. Takze dalsi problem muze byt nejaky zkrat.
Nejaky napady na to co vymenit nebo na co se zamerit?
SaLy
GSM: 608 356 156
kamosovo Audi A6 Avant C5 2,5TDI 132kW Tiptronic* 2000
Jizda po dalnici 130km/h na Tempomat*, po 100km auto zacalo obcas skubat, rozsvitilo se ABS* a ESP*, sjel z dalnice, zastavil, chcipnul a Audi uz nesla natocit, baterka v poho - hodila se na platak, dovezla 180km domu a baterka mrtva.
Pichnul jsem ji na diagnostiku a milion chyb (zpusobenych mrtvou baterkou) ale z toho asi tri zasadni (bohuzel se mi neulozil log, takze to bude amatersky popis co si pamatuju)
1. problem s plynovym pedalem, 2. problem s brzdovym pedalem 3. cidlo na vstriku paliva jeste tam je jedna chyba a to 4. cidlo stavu paliva, ale to tam je jiz dlouho, nafta v aute je.
Po vymazani vsech chyb, tam zustala jen 4. ale auto porad nestartuje, zkusil jsem vymenit plynovy pedal, ale bez vysledku. Pri tom testovani jsem tam hodil jinou baterku, ktera byla pred tim v pohode, ale na konci laborovani byla taky mrtva. Takze dalsi problem muze byt nejaky zkrat.
Nejaky napady na to co vymenit nebo na co se zamerit?
SaLy
GSM: 608 356 156
-
supermuf0090
- Přispěvovatel
neco podobnyho jsem resil na A3 sportback 1.6i rv 06 rosvitilo se ESP a ABS pak se zacly rozsvecovat i ABG , tak jsem zkusil napojit vag a nacist jednorku ABS a ono nic kdyz jsem vag odpojil , tak uz jsem ji nenatocil . Chyba byly v tom , ze odesla jednotka ABS
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
-
go.vojta
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no jestli ti to píše chybu snímače malého množství paliva, tak to může být v tom. čerpadlo by hodilo chybu. aby to kvůly abs nelejo je nesmysl. plynovej a brzdový pedál neřeš. pokud se napíchneš a nepíše to nic okolo napájení a tak tak el. taky neřeš. mrkni po naftě a na ten spínač co je v plováku.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
Jiří Horváth
- Přispěvovatel