A6 C5 - zacalo blikat ABS a ESP chcipla a uz nejde natocit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
bigsaly
Nováček
Odpovědi: 0

A6 C5 - zacalo blikat ABS a ESP chcipla a uz nejde natocit

Příspěvek od bigsaly »

Cau lidi, nestekal jste se nekdo s timto problemem:
kamosovo Audi A6 Avant C5 2,5TDI 132kW Tiptronic* 2000

Jizda po dalnici 130km/h na Tempomat*, po 100km auto zacalo obcas skubat, rozsvitilo se ABS* a ESP*, sjel z dalnice, zastavil, chcipnul a Audi uz nesla natocit, baterka v poho - hodila se na platak, dovezla 180km domu a baterka mrtva.
Pichnul jsem ji na diagnostiku a milion chyb (zpusobenych mrtvou baterkou) ale z toho asi tri zasadni (bohuzel se mi neulozil log, takze to bude amatersky popis co si pamatuju)
1. problem s plynovym pedalem, 2. problem s brzdovym pedalem 3. cidlo na vstriku paliva jeste tam je jedna chyba a to 4. cidlo stavu paliva, ale to tam je jiz dlouho, nafta v aute je.
Po vymazani vsech chyb, tam zustala jen 4. ale auto porad nestartuje, zkusil jsem vymenit plynovy pedal, ale bez vysledku. Pri tom testovani jsem tam hodil jinou baterku, ktera byla pred tim v pohode, ale na konci laborovani byla taky mrtva. Takze dalsi problem muze byt nejaky zkrat.

Nejaky napady na to co vymenit nebo na co se zamerit?

SaLy

GSM: 608 356 156
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

setkal jsem se ze dost odchazeji cerpadla nebo jsem mel stesti ze jsme chytl 3 kousky behem chvile a na vrakovistich nedoporucuji kupovat dle posladniho zakaznika ten si privezl 3 a nic az pak nove to ok zkuz jestli tam jde nafta
supermuf0090
Přispěvovatel

Příspěvek od supermuf0090 »

neco podobnyho jsem resil na A3 sportback 1.6i rv 06 rosvitilo se ESP a ABS pak se zacly rozsvecovat i ABG , tak jsem zkusil napojit vag a nacist jednorku ABS a ono nic kdyz jsem vag odpojil , tak uz jsem ji nenatocil . Chyba byly v tom , ze odesla jednotka ABS
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no jestli ti to píše chybu snímače malého množství paliva, tak to může být v tom. čerpadlo by hodilo chybu. aby to kvůly abs nelejo je nesmysl. plynovej a brzdový pedál neřeš. pokud se napíchneš a nepíše to nic okolo napájení a tak tak el. taky neřeš. mrkni po naftě a na ten spínač co je v plováku.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

na A6 odcházejí budíky... aby ti to neukazovalo že tam naftu máš a nakonec prázdná nádrž.. tohle se stalo kámošovi na 2001 v německu... na budíku čtvrt nádrže a ve 180 to zdechlo.. nafta nebyla..
bigsaly
Nováček

Příspěvek od bigsaly »

Nafty je dost, tankovala se plna a najeto bylo 400km. Plynovej pedal jsem zkusil vymenit, ale bez reakce. Zkusim mrknout na ten plovak co je v nadrzi - napadlo me, ze byl chciplej napul a ted zdechnul uplne.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

zkus to natočit na motorstart
603917329
Jiří Horváth
Přispěvovatel

Příspěvek od Jiří Horváth »

zkus si vzit kandak s naftou a pichni z nej hadici do filtru a zkus to natocit!!!!!!!!!
O1,ASV,2001,81kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“