Nesedí kilometry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nesedí kilometry
Zdravím mám auto z bazaru koupil jsem ho a udájně má 100000 km bylo dotaženo z belgie tam serviska byla do 630000 pak bylo dotaženo sem 5 let tu jezdilo a samozřejmě nebylo v originálním servisu nikdy, chtěl jsem se zeptat dá se nějak zjistit stav km přes technickou jako že bych si vyžádal zpětně na technický protokoly nebo aspoň náhled do datábáze jako nový majitel?Díky za odpověď
ses trochu přepsal, ne? 630 000 km je moc
no jinak za 5 let 35 tkm je nějak málo, záleží co je to za auto. Jestli je to 106tka tak proč ne?
Ale i täk, proč by se někdo zbavoval v Belgii auta co má najeto tak málo? Určitě bylo dost levné. Na 100 péro to byla bouračka pokud ty km sedí. Howg
Ale i täk, proč by se někdo zbavoval v Belgii auta co má najeto tak málo? Určitě bylo dost levné. Na 100 péro to byla bouračka pokud ty km sedí. Howg
Opel Vivaro 2.5 dci
Je to 306 1.4 klepnutá na zadek, po celolaku rok 99 mě šlo jenom o to skutečnost jestli se to dá zjistit přes tu stk, jestli by to šlo, má podfezření na na nepravý údaj na počítadle protože auto mám v háji zad nápravu což je normalni u peugeot na 100000 ,ale dal má teče olej pod hlavou , servo je hotový,tlumiče a spojka(má svuj čas na 100000 taky tak...) ten stav ceně 40000 odpovídá ale chtěl jsem jenom vědět vo kolik je stočený.Proto by mě zajímala ta stk tam se uvádí stav km protože mám tušení že tacho bylo stočený až v česku po 5 letech kdy to prodávál 2 majitel co s tim tady jezdil a pak prodal mě.
proč tomu dávali celolak když to bylo jen na zadek? Protože byla hnutá i střecha, tzn. zadní náprava v háji. Po mega bouračce se všechno sype. Taková rána, to je svinstvo, koukni na crash testy zpomaleně, uvidíš jak celé auto vibruje a hýbou se věci co bys ani nevěřil. Proč se asi v západní evropě zbavují velkých bouraček????? 
je klidně možné, že původní majitel auto dovezl jako bourané, stočil km, opravil a pak šel na první dovozovou technickou takže pravé km nezjistíš. Ale poradím ti, vyhledej si v peugeot-club.com borce co ti podle VIN kodu zjistí servisní hystorii auta, no a uvidíš.
je klidně možné, že původní majitel auto dovezl jako bourané, stočil km, opravil a pak šel na první dovozovou technickou takže pravé km nezjistíš. Ale poradím ti, vyhledej si v peugeot-club.com borce co ti podle VIN kodu zjistí servisní hystorii auta, no a uvidíš.
Opel Vivaro 2.5 dci
-
supermuf0090
- Přispěvovatel
zadni naprava ti na peugeotu po 11 letech odejde , to je bezny jev a je jedno jestli ma auto najeto 100000 nebo 200000 ty naprave skodi vic kdyz stoji ,k nez kdyz je denne v provozu (vlastni zkusenost)Tesi píše:Je to 306 1.4 klepnutá na zadek, po celolaku rok 99 mě šlo jenom o to skutečnost jestli se to dá zjistit přes tu stk, jestli by to šlo, má podfezření na na nepravý údaj na počítadle protože auto mám v háji zad nápravu což je normalni u peugeot na 100000 ,ale dal má teče olej pod hlavou , servo je hotový,tlumiče a spojka(má svuj čas na 100000 taky tak...) ten stav ceně 40000 odpovídá ale chtěl jsem jenom vědět vo kolik je stočený.Proto by mě zajímala ta stk tam se uvádí stav km protože mám tušení že tacho bylo stočený až v česku po 5 letech kdy to prodávál 2 majitel co s tim tady jezdil a pak prodal mě.
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
To ti zjistí pouze v tom případě, pokud to auto jezdilo do autorizovnýho servisu (o čemž pochybuju)....kodajz píše:proč tomu dávali celolak když to bylo jen na zadek? Protože byla hnutá i střecha, tzn. zadní náprava v háji. Po mega bouračce se všechno sype. Taková rána, to je svinstvo, koukni na crash testy zpomaleně, uvidíš jak celé auto vibruje a hýbou se věci co bys ani nevěřil. Proč se asi v západní evropě zbavují velkých bouraček?????
no aspoň tu belgii by šlo zjistit, vždyť-marysc5 píše:To ti zjistí pouze v tom případě, pokud to auto jezdilo do autorizovnýho servisu (o čemž pochybuju)....kodajz píše:proč tomu dávali celolak když to bylo jen na zadek? Protože byla hnutá i střecha, tzn. zadní náprava v háji. Po mega bouračce se všechno sype. Taková rána, to je svinstvo, koukni na crash testy zpomaleně, uvidíš jak celé auto vibruje a hýbou se věci co bys ani nevěřil. Proč se asi v západní evropě zbavují velkých bouraček?????
-bylo dotaženo z belgie tam serviska byla do 630000-jak píše majitel.
To že tady s tím nikdo moc nejezdil může být pravda. No a kdyby jezdil, je to staré auto, servis je nutný. Cena odpovídá stáří a stavu tak na co řešit km???
Opel Vivaro 2.5 dci
Myslím že lidi si to dělaj sami.Každej chce nebouraný,málo km za málo peněz a to prostě nejde.Nikdo neprodá auto za málo peněz protože má málo najeto a je nebouraný a vpořádkujericho-3 píše:A k čemu Ti ty kilometry budou?Původní majitel Tě pošle do háje a řekne,že to tak už koupil....Takže buď to opravit a jezdit..anebo se toho zbavit..Tady najít s origo km je zázrak..Jestli my češi něco umíme,je podvádět...
Měl jsem v bazaru dva stejný focusy,jeden najeto 76t.bez servisky a druhej 105 se serviskou.Oba za stejnou cenu.Kterej myslíte že se prodal dřív?

přesně, lidi chtějí být ojebáváni. Oni si o to přímo říkají. Se mi líbí jak mi v okolí lidi říkají, že kooupili super kombíka, diesel, rok v. 2000 a najeto jen 120 000 km, že prý málo jeté, úžasný kup
dovoz I, F, B nebo D. Zajímavé, že takové auto levné jsem v německu ještě neviděl. Ono se objeví až v česku 
dovoz I, F, B nebo D. Zajímavé, že takové auto levné jsem v německu ještě neviděl. Ono se objeví až v česku Opel Vivaro 2.5 dci
Stejně je divný,že u nás si lidé myslí , že vedle ve staré unii jsou lidé, kteří neví co s penězi a koupí nové auto ,zaběhnou ho ,párkrát se svezou a jdou si koupit jiné...A prodají ho do česka za ani ne třetinu ceny..A většinou to auto měl nějaký dědek důchodce...stejně si říkám,že dovozový auta se nakupují od domovů důchodců.... 
nepropadat panice...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: