špatná zkušenost s jedním místním členem

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

radkin
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

špatná zkušenost s jedním místním členem

Příspěvek od radkin »

Ahoj pánové a dámy,musím se podělit o svůj zážitek s nákupem spojkové sady včetně setrvačníku na předělání s dvouhmoty na jednohmotu u SEAT ALHAMBRA TDI.
V jedné diskuzi jsem poptával výše uvedený set - přišlo mi na SZ pár nabídek v přibližně stejných cenových relacích +- 1000kč. Pro jednu z nabídek jsem se rozhodl a s prodejcem se dohodl na adrese a pro jistotu jsem se minimálně 2x ptal jestli to na mé auto bude pasovat. ANO už jsem jich pár namontoval zněla odpověď. Takže obchod byl dohodnut.
Set mi byl opravdu poslán a v pořádku dorazil.
Až sem vše proběhlo v pořádku. Set dorazil v pondělí a na sobotu jsem se domluvil v servisu že mi to vymění abych ve všední den nebyl bez auta. No a hezká sobota se změnila v problém když mi ze servisu volali že setrvák a přítlačák sice pasuje ale lamela je jiná. V tu chvíli jsem věděl že to bude na dlouho a pěkně to stání v servisu zaplatím. Ihned jsem volal prodejci a sdělil mu problém.
Zpočátku vypadal že problém chce řešit a prý se po lamele podívá někde zítra to jest v neděli. V neděli k večeru mi přišla strohá sms "tak lamelu jsem nesehnal". Opět jsem prodejci volal s dotazem co dál,ptal se co navrhuji. Odpověděl jsem že mu lamelu pošlu zpět ať mi dá tedy slevu. Nová lamela stojí cca 4 až 5t - požadoval jsem 1300kč slevu z celkové částky 4500kč + poštovné. Takže setrvák s přítlačákem by mě vyšel na 3400kč což je běžné. Prodejce mi odpověděl že ta lamela má pro něj hodnotu max 800kč. Opět proběhl další hovor kde jsem vyjádřil nesouhlas a prodejce mi sdělil že co s tou lamelou bude on dělat ať si jí dál prodám sám někomu. Myslím že to už byl vrchol ale nakonec jsem se nenechal odbýt a prodejce souhlasil ať jí pošlu za těch 1300kč. Říkam si paráda je férovej.
Ale kdepak,za hodinu přišla sms "pošli mi zpět celou sadu". To byla rána pod pás protože auto v servisu na zvedáku a co teď? Přesto mu píšu dobrá zítra (v pondělí) ti to pošlu. Za 30minut další sms "pošli to až tak ve středu ve čtvrtek dřív než v pátek se na poštu nedostanu). Tak jsem si řekl moc ochotnej a férovej teda není a tak zkusím dát na internet inzerát na tu lamelu za 1200kč co když jí někdo koupí,vyřeší to problém mě i jemu no a když do středy nikdo nekoupí pošlu mu to célé zpět. Ráno opět další sms "našel jsem tvůj inzerát takže mi nic neposílej ještě by jsi mě poslal něco jínýho".
Tohle fakt může napsat jen neseriozní člověk,on mě dostal do sraček a ještě se cítí ublíženej a hledá nesmyslný záminky jak se zříct odpovědnosti. Jo a navíc do poslední chvíle mi tvrdí že on tam tu lamelu dostal (z ATD fabia do AVG alhambra,sharan apod) :)
Nicméně po téhle jeho sms jsem rezignoval protože balík by si pravděpodobně na poště nevyzvedl když si vymýšlí vše možné a tak jsem objednal novou lamelu i přítlačák a celé mě to tedy vyjde na cca 10.000kč + práce. Je středa a auto stojí stále v servisu a čeká na díly.
"TEN ČLOVĚK AŤ MĚ NIKDY NEPOTKÁ"

Jo a pro zajímavost jsem jeho telefonní číslo zadal na té inzerci a v hodnocení má už taky nějaké mínus - jednu paní už také nemile "potěšil" svým jednáním ale ten případ neznám takže nesoudím každopádně má paní zkušenost podobnou jako já.
Nezlobte se za tak dlouhý psaní ale dávejte si pozor od koho a co kupujete.
Nejedná se o nikoho ze známých lidí jako je Ladas,Huml,Pafka apod !!!
A ten o koho jde ať se v tom článku najde - on už bude vědět a možná příště své jednání přehodnotí. Třeba se vám tady podepíše byl bych rád aspoň byste věděli o koho jde ale já ho zde jmenovat nebudu pokud bude chtít zareaguje sám.
Ahojte
radkin - Octavia CLHA
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Jen nám řekni kdo je to.Aspoň ho to bude nutit se k tomu vyjádřit jinak se bude anonymně schovávat a nerad bych od něj třeba něco kupoval.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Celý ten tvůj předlouhý text je úplně k ničemu pokud nenapíšeš jméno...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
huhu
Přispěvovatel

Příspěvek od huhu »

nogis píše:Celý ten tvůj předlouhý text je úplně k ničemu pokud nenapíšeš jméno...
jj souhlas s tebou jen napiš kdo to je
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

čeho se bojíš, špatnej obchod se může udělat, stane se i omyl, ale k čemu je taková litanie když ve finále nedáš jméno prodejce, pěkně ho zveřejni a to nejen nickem ale i jménem s adresou a telefonem, protože jak je vidět můžem na něj narazit i v inzertních servrech, tak ať si to vyžere.
Zrovna řešíme spor na Aukru, prodejce se nám vysmál a teď dostal tak pod vocas, že sám volal, že by to chtěl urovnat.

Zamyšlení pro adminy - není vhodný čas udělat sekci pro tyto levárny??
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Chce to držet se těch známých.........pak člověk nemusí řešit tyhle nepříjemnosti.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
radkin
Přispěvovatel

Příspěvek od radkin »

Jo čekal jsem že budete chtít vědět o koho jde ale stejně tak s ním mohl někdo udělat obchod který proběhl v pořádku. Každopádně udělal chybu on a nenapravil jí a já za to teď platím. Má v ruce peníze které chtěl a já náhradní díl který je mi k ničemu.
Jinak ani nevím k čemu by se vyjadřoval když se nebyl ani schopnej omluvit za způsobené problémy.
Ještě sem mohu zkopírovat co o něm napsala ta paní kdyby to někoho zajímalo ale jak říkám ja u toho nebyl.
radkin - Octavia CLHA
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

priznajte sa kto to bol? :kol1:
Mercdes C cdi
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Obi píše:Chce to držet se těch známých.........pak člověk nemusí řešit tyhle nepříjemnosti.
mno takhle to asi taky brat nejde |:) to by potom mohla bejt zrušena sekce prodám ne :)
VW T5 GP 103 KW long
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

V pohodě písni jméno, tohle není vw-club, kde můj velmi podobný problém starý tři roky pro mě skončil BANem. Ale to jen proto, že admin je debil... (LOL)

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=25&t=138393
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

samo,este je taky známej..... :)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Obi píše:samo,este je taky známej..... :)
Tak jsem to nemyslel :D ale je tu spousta nováčku a méně aktivních členů od kterých koupiš taky kvalitu
VW T5 GP 103 KW long
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Jo v pohodě,já jen že u mě je osvědčenej člověk první obranou.
Spousta lidí se na pověst docela nadře a já to ocením,třeba i větší cenou,protože vím,že dobrej obchodník nikdy nedělá takovíhle věci.
Stále platí:Náš zákazník náš pán-blb to neví :D
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Domnivam se, ze dokud neoznamis jeho nick, on se muze jen tise smat a mnout si ruce, protoze mu to zadny dalsi obchod nezkazi. Jediny zpusob jak ho donutit k vyjadreni pripadne uvedeni veci na pravou miru (muzes to videt treba subjektivne nebo jsi to mohl pribarvit atd. ... tim nerikam, ze jsi to udelal).

Vsimni si, ze kdykoliv k tomuto kdy doslo, vzdy se ten obvineny zacal nejak hajit. V teto situaci ho nic jinyho nezli jeho svedomi nenuti, aby to udelal.

Jinak za vsechny predem dekuji za upozorneni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
radkin
Přispěvovatel

Příspěvek od radkin »

Jo přátelé ja vím že pokud ho sem napíšu bude se bránit zuby nehty a udělá ze mě debila kterej vlastně chtěl spojku výhradně na fabii. Jenže já mám naštěstí uloženou téměř veškerou komunikaci ale to bych chtěl použít jako poslední.Raději bych to s ním vyřešil osobně. V každém případě mám vozidlo alhambra TDI 81kW a můžu Vám nabídnout přítlačák a lamelu na ATD která je mi ničemu. Kdyby vše proběhlo korektně tak tyto věci nenabízím. Jinak nemám co přibarvovat prostě jsem dopadl jak jsem dopadl.
Možná doufám že tento člověk se semnou ještě spojí a tyto věci si odkoupí popř. vyjádří minimálně omluvu. Jinak to není nově registrovaný člen. Má okolo 300 příspěvků.
Nyní jen lituju že jsem přes SZ odmítl nabídku od Pafky a Ladase s tím že už jsem domluven s někým jiným a nebylo by fér to zrušit. Hlavně že mi ten můj přízrak tvrdil že to co mi nabízí Ladas je jen přítlačák a setrvák za 3000kč a že lamela kterou musím dokoupit stojí další 3000kč(hlavně že pro něj má hodnotu 800kč). Od něj jsem v postatě použil jen setrvák a přítlačák které mě vyšli na 4500kč + pošta tu lamelu jsem musel koupit stejně. Koupil jsem sadu a zbytek snad prodám :?

Cílem mého zveřejnění je hlavně to aby jste při nákupu od méně zkušených než je Ladas a spol. chtěli co nejvíce informací o posílaném zboží třeba číslo dílu pokud možno nebo foto ať nedochází k takovým situacím a nemáte pak takové výdaje a starosti jako já.
radkin - Octavia CLHA
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“