V jedné diskuzi jsem poptával výše uvedený set - přišlo mi na SZ pár nabídek v přibližně stejných cenových relacích +- 1000kč. Pro jednu z nabídek jsem se rozhodl a s prodejcem se dohodl na adrese a pro jistotu jsem se minimálně 2x ptal jestli to na mé auto bude pasovat. ANO už jsem jich pár namontoval zněla odpověď. Takže obchod byl dohodnut.
Set mi byl opravdu poslán a v pořádku dorazil.
Až sem vše proběhlo v pořádku. Set dorazil v pondělí a na sobotu jsem se domluvil v servisu že mi to vymění abych ve všední den nebyl bez auta. No a hezká sobota se změnila v problém když mi ze servisu volali že setrvák a přítlačák sice pasuje ale lamela je jiná. V tu chvíli jsem věděl že to bude na dlouho a pěkně to stání v servisu zaplatím. Ihned jsem volal prodejci a sdělil mu problém.
Zpočátku vypadal že problém chce řešit a prý se po lamele podívá někde zítra to jest v neděli. V neděli k večeru mi přišla strohá sms "tak lamelu jsem nesehnal". Opět jsem prodejci volal s dotazem co dál,ptal se co navrhuji. Odpověděl jsem že mu lamelu pošlu zpět ať mi dá tedy slevu. Nová lamela stojí cca 4 až 5t - požadoval jsem 1300kč slevu z celkové částky 4500kč + poštovné. Takže setrvák s přítlačákem by mě vyšel na 3400kč což je běžné. Prodejce mi odpověděl že ta lamela má pro něj hodnotu max 800kč. Opět proběhl další hovor kde jsem vyjádřil nesouhlas a prodejce mi sdělil že co s tou lamelou bude on dělat ať si jí dál prodám sám někomu. Myslím že to už byl vrchol ale nakonec jsem se nenechal odbýt a prodejce souhlasil ať jí pošlu za těch 1300kč. Říkam si paráda je férovej.
Ale kdepak,za hodinu přišla sms "pošli mi zpět celou sadu". To byla rána pod pás protože auto v servisu na zvedáku a co teď? Přesto mu píšu dobrá zítra (v pondělí) ti to pošlu. Za 30minut další sms "pošli to až tak ve středu ve čtvrtek dřív než v pátek se na poštu nedostanu). Tak jsem si řekl moc ochotnej a férovej teda není a tak zkusím dát na internet inzerát na tu lamelu za 1200kč co když jí někdo koupí,vyřeší to problém mě i jemu no a když do středy nikdo nekoupí pošlu mu to célé zpět. Ráno opět další sms "našel jsem tvůj inzerát takže mi nic neposílej ještě by jsi mě poslal něco jínýho".
Tohle fakt může napsat jen neseriozní člověk,on mě dostal do sraček a ještě se cítí ublíženej a hledá nesmyslný záminky jak se zříct odpovědnosti. Jo a navíc do poslední chvíle mi tvrdí že on tam tu lamelu dostal (z ATD fabia do AVG alhambra,sharan apod)

Nicméně po téhle jeho sms jsem rezignoval protože balík by si pravděpodobně na poště nevyzvedl když si vymýšlí vše možné a tak jsem objednal novou lamelu i přítlačák a celé mě to tedy vyjde na cca 10.000kč + práce. Je středa a auto stojí stále v servisu a čeká na díly.
"TEN ČLOVĚK AŤ MĚ NIKDY NEPOTKÁ"
Jo a pro zajímavost jsem jeho telefonní číslo zadal na té inzerci a v hodnocení má už taky nějaké mínus - jednu paní už také nemile "potěšil" svým jednáním ale ten případ neznám takže nesoudím každopádně má paní zkušenost podobnou jako já.
Nezlobte se za tak dlouhý psaní ale dávejte si pozor od koho a co kupujete.
Nejedná se o nikoho ze známých lidí jako je Ladas,Huml,Pafka apod !!!
A ten o koho jde ať se v tom článku najde - on už bude vědět a možná příště své jednání přehodnotí. Třeba se vám tady podepíše byl bych rád aspoň byste věděli o koho jde ale já ho zde jmenovat nebudu pokud bude chtít zareaguje sám.
Ahojte