špatná zkušenost s jedním místním členem

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Non1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Non1 »

Lenže keď nenapíšeš jeho meno, robíš debila zo seba.... (LOL)
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Sorry, ale fakt mi přijdeš trochu naivní. Buď napiš jméno nebo to dál neřeš. A co je méně zkušený člověk? Ten co nemá 15 tisíc příspěvků jako Ladas? Sorry, ale to přece nejde.

Jinak když tak pořád básníš o Ladasovi. Bral jsem o něj celkem dost věcí, včetně několika rozvodových sad. Vždy na 1.9. Jednou jsem vzal na 1.4 a takhle v neděli seděl u rozebranýho auta a snažil se tam narvat vodní pumpu, kterou mi poslal s rozvodama. Bohužel 1.4 má jinou a to jak číslem (038... vs. 045...), tak i rozměrama. Asi jsem taky naivně čekal aspoň na "sorry, sáhnul jsem vedle". V pohodě, každý se splete. Ale Ladas, reagoval s tím, že už si na to nepamatuje, tak jsem mu to připomněl... Reakce - 1.4 i 1.9 mají stejnou. Píšu znovu - nesedí rozměr ani číslo. Další reakce - je stejná. Tím to z jeho strany skončilo... Dál jsem to neřešil, dám ji někam do 1.9. A ani 15tis. příspěvků a dobrá pověst mu nepomůžou... Holt Ladas je přece neomylný...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
norok86
Přispěvovatel

Příspěvek od norok86 »

nogis píše:V pohodě písni jméno, tohle není vw-club, kde můj velmi podobný problém starý tři roky pro mě skončil BANem. Ale to jen proto, že admin je debil... (LOL)

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=25&t=138393
Hlavne admin z bazaru ;)
Škoda Octavia II face
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

nogis píše:Sorry, Bohužel 1.4 má jinou ..

nikoho se nezastavam ale ty pumpy jsopu stejny :)
VW T5 GP 103 KW long
radkin
Přispěvovatel

Příspěvek od radkin »

Já nebásním o Ladasovi jen si myslím že by mě do poslední chvíle netvrdil že mu lamela z Fabie pasuje do alhambry kde je převodovka FORD s uplně jiným počtem zubů. 23 oproti 28 myslím. To je jedno je to moje kaše tak si jí vyžeru až do dna ;) . Už to beru s úsměvem.
radkin - Octavia CLHA
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

este píše:

Kdybych se jí tam nesnažil dát, tak se klidně budu hádat. Vzhledem k tomu, že se do bloku 1.4 fakt nevejde, můžu s klidným svědomím zopakovat, že je jiná. Neměřil jsem jí, ale kolo čerpadla, je o cca 1cm v průměru menší, tzn. že pumpa z 1.9 nevleze do bloku. ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak bylo by vhodný uvést nick ať ostatní vědí a dají si pozor.

Já jsem takhle objednal turbo od jednoho zdejšího člena, ale nikdy nedorazilo (LOL) , vzal jsem jiné od dalšího člena, ptám se jestli píská nebo ne, musí to vědět když s tím jezdil, říkal že bylo ok. Namontuju a píská :x / vlnovec a ostatní věci v pořádku / volám mu že mi kecal, jeho odpověď byla že turbo 130PD co si koupil místo svýho taky je slyšet a neřeší to. Chybama se člověk učí, od té doby si dávám větší pozor a pokud to jde preferuji osobní odběr.

Holt kolem nás je spousta šmejdů co chtěj na ostatních vidělat a když je problém tak dělaj mrtvýho brouka.
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

Tých áut je toľko, že chybička proste niekedy vznikne. Už som poprechádzal x obchodov s autodielmi a v každom sa mi už stalo, že objednali niečo iné. Niekedy si to bohužiaľ všimneš až keď to rozoberieš.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

nogis píše:
este píše:

Kdybych se jí tam nesnažil dát, tak se klidně budu hádat. Vzhledem k tomu, že se do bloku 1.4 fakt nevejde, můžu s klidným svědomím zopakovat, že je jiná. Neměřil jsem jí, ale kolo čerpadla, je o cca 1cm v průměru menší, tzn. že pumpa z 1.9 nevleze do bloku. ;)
http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx?B=3
VW T5 GP 103 KW long
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Chápu, že věříš víc katalogu, ale je to tak, jak říkám. Prostě tam nevleze. Kód motoru BNV, r.v.05 ;)

Jinak když jsem sháněl do ARL vysoušeč na klimu, tak mi taky v Elitu tvrdili, že je stejný jako ostatní TDI. Stejně jsem pořídil v Kelly, Benexu, ACI... Dokonce mi i posílali mailem fotky, že to vědí a já ikdyž ho mám v ruce, kecám. Mrkni na něj do toho tvého Elitu, ARL má koncovku "F". Nakonec jsem musel koupit nový u VW, protože jiný tam nejde. Ještě věříš katalogům nebo někomu, kdo to fakt ví? ;)

---------

Nedalo mi to a podíval jsem se do Elitu. Podle tebe jsou stejné nebo jak mám chápat ten tvůj odkaz?
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Mně asi kecá i Etka. BNV i ASZ shodně 045 121 011 F :?
Koukal jsem se kvůli tomu, že jsem to kamarádovi na 1.4TDI doporučil. Ale zatím mi nejde po krku. :D
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Nogis má pravdu chyby dělá každý i já přesto se to snažím řešit buď výměnou nebo vrácením zboži pumpy jsou 2 typy liší se umístěním těsnící gumičky nyní se raději ptám na kód motoru i když někdy víme co šikovné ruce dokážou a že to prostě nesedí (to nebyl tvůj případ vinu nesu já)přesto klidně si ji vezmu zpět myslím že naše debata neskončila rozepří nebo tím že by jsme se posílali doprdele a tvrdily že ten druhý je zloděj nebo podvodník (alespoň doufám) když vidím že má někdo problém a má solidní chování a rovnou vysvětlí s čím se potýká dá se dohodnout i na vrácení dílu v případě nepotřeby (nejedná se o nové namontované a vyndané díly) ale zase na druhou stranu chápejte že nejsem půjčovna nebo zkušební laboratoř.

Ta lamela je na SAG jiná sice si ji cením na 800,- ale nemám ji takže nevidím důvod proč bych ti prodával set ATD když ti bude k ničemu nabídku jsi dostal řešení bylo na tobě,lidské je řešit to levnější cestou ale pro mě to má zase cenu jako sada to chápeme snad všichni... ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

nogis píše:
---------

Nedalo mi to a podíval jsem se do Elitu. Podle tebe jsou stejné nebo jak mám chápat ten tvůj odkaz?
jak řika boda... a sam to mam taky odzkoušený přiště ti to vyfotim:) asi je to teda kus od kusu
VW T5 GP 103 KW long
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Já jenom kouknul do Etky...
Do rána nebudu moct spát, než se mu dovolám. :D
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jsou 2 typy věřte nám... ASZ fabie a octavie se liší!!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“