špatná zkušenost s jedním místním členem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sorry, ale fakt mi přijdeš trochu naivní. Buď napiš jméno nebo to dál neřeš. A co je méně zkušený člověk? Ten co nemá 15 tisíc příspěvků jako Ladas? Sorry, ale to přece nejde.
Jinak když tak pořád básníš o Ladasovi. Bral jsem o něj celkem dost věcí, včetně několika rozvodových sad. Vždy na 1.9. Jednou jsem vzal na 1.4 a takhle v neděli seděl u rozebranýho auta a snažil se tam narvat vodní pumpu, kterou mi poslal s rozvodama. Bohužel 1.4 má jinou a to jak číslem (038... vs. 045...), tak i rozměrama. Asi jsem taky naivně čekal aspoň na "sorry, sáhnul jsem vedle". V pohodě, každý se splete. Ale Ladas, reagoval s tím, že už si na to nepamatuje, tak jsem mu to připomněl... Reakce - 1.4 i 1.9 mají stejnou. Píšu znovu - nesedí rozměr ani číslo. Další reakce - je stejná. Tím to z jeho strany skončilo... Dál jsem to neřešil, dám ji někam do 1.9. A ani 15tis. příspěvků a dobrá pověst mu nepomůžou... Holt Ladas je přece neomylný...
Jinak když tak pořád básníš o Ladasovi. Bral jsem o něj celkem dost věcí, včetně několika rozvodových sad. Vždy na 1.9. Jednou jsem vzal na 1.4 a takhle v neděli seděl u rozebranýho auta a snažil se tam narvat vodní pumpu, kterou mi poslal s rozvodama. Bohužel 1.4 má jinou a to jak číslem (038... vs. 045...), tak i rozměrama. Asi jsem taky naivně čekal aspoň na "sorry, sáhnul jsem vedle". V pohodě, každý se splete. Ale Ladas, reagoval s tím, že už si na to nepamatuje, tak jsem mu to připomněl... Reakce - 1.4 i 1.9 mají stejnou. Píšu znovu - nesedí rozměr ani číslo. Další reakce - je stejná. Tím to z jeho strany skončilo... Dál jsem to neřešil, dám ji někam do 1.9. A ani 15tis. příspěvků a dobrá pověst mu nepomůžou... Holt Ladas je přece neomylný...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Hlavne admin z bazarunogis píše:V pohodě písni jméno, tohle není vw-club, kde můj velmi podobný problém starý tři roky pro mě skončil BANem. Ale to jen proto, že admin je debil...![]()
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=25&t=138393

Škoda Octavia II face
Kdybych se jí tam nesnažil dát, tak se klidně budu hádat. Vzhledem k tomu, že se do bloku 1.4 fakt nevejde, můžu s klidným svědomím zopakovat, že je jiná. Neměřil jsem jí, ale kolo čerpadla, je o cca 1cm v průměru menší, tzn. že pumpa z 1.9 nevleze do bloku.este píše:nogis píše:Sorry, Bohužel 1.4 má jinou ..
nikoho se nezastavam ale ty pumpy jsopu stejny

Tak bylo by vhodný uvést nick ať ostatní vědí a dají si pozor.
Já jsem takhle objednal turbo od jednoho zdejšího člena, ale nikdy nedorazilo
, vzal jsem jiné od dalšího člena, ptám se jestli píská nebo ne, musí to vědět když s tím jezdil, říkal že bylo ok. Namontuju a píská
/ vlnovec a ostatní věci v pořádku / volám mu že mi kecal, jeho odpověď byla že turbo 130PD co si koupil místo svýho taky je slyšet a neřeší to. Chybama se člověk učí, od té doby si dávám větší pozor a pokud to jde preferuji osobní odběr.
Holt kolem nás je spousta šmejdů co chtěj na ostatních vidělat a když je problém tak dělaj mrtvýho brouka.
Já jsem takhle objednal turbo od jednoho zdejšího člena, ale nikdy nedorazilo

Holt kolem nás je spousta šmejdů co chtěj na ostatních vidělat a když je problém tak dělaj mrtvýho brouka.
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx?B=3nogis píše:Kdybych se jí tam nesnažil dát, tak se klidně budu hádat. Vzhledem k tomu, že se do bloku 1.4 fakt nevejde, můžu s klidným svědomím zopakovat, že je jiná. Neměřil jsem jí, ale kolo čerpadla, je o cca 1cm v průměru menší, tzn. že pumpa z 1.9 nevleze do bloku.este píše:nogis píše:Sorry, Bohužel 1.4 má jinou ..
nikoho se nezastavam ale ty pumpy jsopu stejny
VW T5 GP 103 KW long
Chápu, že věříš víc katalogu, ale je to tak, jak říkám. Prostě tam nevleze. Kód motoru BNV, r.v.05 
Jinak když jsem sháněl do ARL vysoušeč na klimu, tak mi taky v Elitu tvrdili, že je stejný jako ostatní TDI. Stejně jsem pořídil v Kelly, Benexu, ACI... Dokonce mi i posílali mailem fotky, že to vědí a já ikdyž ho mám v ruce, kecám. Mrkni na něj do toho tvého Elitu, ARL má koncovku "F". Nakonec jsem musel koupit nový u VW, protože jiný tam nejde. Ještě věříš katalogům nebo někomu, kdo to fakt ví?
---------
Nedalo mi to a podíval jsem se do Elitu. Podle tebe jsou stejné nebo jak mám chápat ten tvůj odkaz?

Jinak když jsem sháněl do ARL vysoušeč na klimu, tak mi taky v Elitu tvrdili, že je stejný jako ostatní TDI. Stejně jsem pořídil v Kelly, Benexu, ACI... Dokonce mi i posílali mailem fotky, že to vědí a já ikdyž ho mám v ruce, kecám. Mrkni na něj do toho tvého Elitu, ARL má koncovku "F". Nakonec jsem musel koupit nový u VW, protože jiný tam nejde. Ještě věříš katalogům nebo někomu, kdo to fakt ví?

---------
Nedalo mi to a podíval jsem se do Elitu. Podle tebe jsou stejné nebo jak mám chápat ten tvůj odkaz?
Nogis má pravdu chyby dělá každý i já přesto se to snažím řešit buď výměnou nebo vrácením zboži pumpy jsou 2 typy liší se umístěním těsnící gumičky nyní se raději ptám na kód motoru i když někdy víme co šikovné ruce dokážou a že to prostě nesedí (to nebyl tvůj případ vinu nesu já)přesto klidně si ji vezmu zpět myslím že naše debata neskončila rozepří nebo tím že by jsme se posílali doprdele a tvrdily že ten druhý je zloděj nebo podvodník (alespoň doufám) když vidím že má někdo problém a má solidní chování a rovnou vysvětlí s čím se potýká dá se dohodnout i na vrácení dílu v případě nepotřeby (nejedná se o nové namontované a vyndané díly) ale zase na druhou stranu chápejte že nejsem půjčovna nebo zkušební laboratoř.
Ta lamela je na SAG jiná sice si ji cením na 800,- ale nemám ji takže nevidím důvod proč bych ti prodával set ATD když ti bude k ničemu nabídku jsi dostal řešení bylo na tobě,lidské je řešit to levnější cestou ale pro mě to má zase cenu jako sada to chápeme snad všichni...
Ta lamela je na SAG jiná sice si ji cením na 800,- ale nemám ji takže nevidím důvod proč bych ti prodával set ATD když ti bude k ničemu nabídku jsi dostal řešení bylo na tobě,lidské je řešit to levnější cestou ale pro mě to má zase cenu jako sada to chápeme snad všichni...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!