Felicia vstřikovače
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia vstřikovače
felda mi studena kouřila, škubala a docela i papala, rozhodl jsem se vyměnit dupky ve střikovačích, když jsem sundal staré, 4. vstrřikovač byl celý mokrý, asi byl špatný. Po výměne se stav ještě zhoršil, motor skáče jak koza, když povolím převlečné matice, tak lez usoudit že vsřikuji všechny. trysky, otvírají mezi 15-16bary. Je to moc? podložky jsem nechaval puvodni. zkusil jsem dát ještě jiné vstřiky z funkční feldy, zpočátku to jelo dobře, pak jsem upravoval předvsřik a už to je zase špatne. Že by byl vadný dělič paliva?
dik za každou radu
dik za každou radu
-
- Aktivista
Chavier píše:rozvody jsou OK, auto normalne jelo, nez jsem vymenil vstrikovace, tlaky nemam jak zmerit.
V kolika maji otvirat vstrikovace u Feldy?
už raději s ničím netoč, nebo ti auto nebude už ani skákat a svá rozhodnutí at realizuje někdo kdo do nafty dělá
trysky ti stříkají 15-16 barů?není to moc?
tam má být otevírací tlak v rozmzí 120-140 barů,

je to klasika atmosfera 1.9AEF
s rozvoda jsem nehybal, kdyz pridam na cerpadle, je to lepsi, ale takovy traktor nechci
Zkousel jsem tam dat cele vstrikvace z funkcniho motoru, ktere otviraji jak maji, jak rikam problem setrval, takze zkusim jeste tlaky, ale myslim ze to budem cerpadlem.
Na cerpadle je takova zbytecnost jmenem potenciometr, tim se to akorad doladuje, zakladni nastaveni je pootacenim remenice cerpadla.
dikec
s rozvoda jsem nehybal, kdyz pridam na cerpadle, je to lepsi, ale takovy traktor nechci

Zkousel jsem tam dat cele vstrikvace z funkcniho motoru, ktere otviraji jak maji, jak rikam problem setrval, takze zkusim jeste tlaky, ale myslim ze to budem cerpadlem.
Na cerpadle je takova zbytecnost jmenem potenciometr, tim se to akorad doladuje, zakladni nastaveni je pootacenim remenice cerpadla.
dikec

-
- Aktivista
možná to píše dobře, felda nemá snímač jehly tak ta řj stím počátkem vstřiku zas tak necvičí,Tomas.cz píše:Chavier píše:
dikec
Koukám že o tom systému Lucas moc nevíš
ta taková zbytečnost je hodně podstatná pro chod moturu pokud v řj motoru v bloku měřených hodnot nezobtazuje O.6V až na plný kotel 4.7 tak se motor chová velmi divně, hulí klepe netáhne, má prodlevy,
co se mi poříd nelíbí ten tlak co píeš l4 atmosvét na tryská to je asi nemyslitelné miloš
-
- Aktivista
Re: Felicia vstřikovače
usoudit že vsřikuji všechny. trysky, otvírají mezi 15-16bary. Je to moc?
nechceš to nějak vystětli l5 atmosvér to ti ani nemůže prášit to je chcánek miloš
nechceš to nějak vystětli l5 atmosvér to ti ani nemůže prášit to je chcánek miloš

-
- Aktivista