Rozvody 2.0TDI BKD - od jakého výrobce?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
holy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Rozvody 2.0TDI BKD - od jakého výrobce?

Příspěvek od holy »

Čeká mě výměna rozvodů. Vím že je několik výrobců. Někteří lepší jiní horší. Tak by mě zajímalo s kým máte dobré zkušenosti a s kým ne. Nerad bych se spálil. Mám nabídku na CONTITECH.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kladky budou stejně všechny od jednoho výrobce, s tím Contitechem chybu neuděláš, hlavně to kup s papírem někde v obchodě.

Svýho času byla móda na vrakáčích rozvodový sady za pár kaček ale co vím tak kladky šly srát velmi rychle ;)
hary 7
Nováček

Příspěvek od hary 7 »

Gates ina kladky bacha na přepnutí řemene častá chyba vodní pumpa taky není špatné vyměnit nebo v skf kladky pumpa moje skušenost nenutím
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jakákoliv značková sada - SNR, SKF, FEBI, Bosch, Rouville
V těch sadách jsou většinou řemeny Dayco a kladky INA . Radši bych se vyhnul výrobci jako Starline nebo Timken
Myslím ale že i na cca. stejnou cenu vyjde origoš, když to vemeš na někoho se slevou
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

mám komplet origo za rozumný peníz kdyžtak SZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
georg74
Sběrač informací

Příspěvek od georg74 »

INA- kladky, GATES- řemen, DOLTZ- pumpa.
Audi A4
Transporter
Přispěvovatel

Příspěvek od Transporter »

roman1648 píše:Jakákoliv značková sada - SNR, SKF, FEBI, Bosch, Rouville
V těch sadách jsou většinou řemeny Dayco a kladky INA . Radši bych se vyhnul výrobci jako Starline nebo Timken
Myslím ale že i na cca. stejnou cenu vyjde origoš, když to vemeš na někoho se slevou
IMHO. Remeny Dayco nejsou tak dobre jak si mnozi mysli.
Z moji vlastni skusenosti vim ze zteri behem 4 roku. Ja davam prednost remenum Gates.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Transporter píše:
roman1648 píše:Jakákoliv značková sada - SNR, SKF, FEBI, Bosch, Rouville
IMHO. Remeny Dayco nejsou tak dobre jak si mnozi mysli.
Z moji vlastni skusenosti vim ze zteri behem 4 roku. Ja davam prednost remenum Gates.
Řemeny značky Dayco jsou dost kvalitní, navíc mají teflonový povrch (poznaji se podle toho že vrstva mezi zuby je bila a maji v oznaceni nakonci pismeno T-teflon ). Také se i dávají do prvovýroby pro vozidla BMW, Mercedes, VW atd... Tento řemen mám ve své octavii, stejně jako mnoho dalších lidí a je součástí originalní rozvodové sady, kterou zakoupíš ve škodovce. ;)
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

taky nic proti nim nemam
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Huml píše:no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Taky mi na dvou TDI Gates Pwer Grip 90000km nevydržel, jeden prask a druhej do pulky trhlej, sou to slupky! Jedine Contiteh nebo Dayco, nejlip origos remen.
georg74
Sběrač informací

Příspěvek od georg74 »

Zdeněk M píše:
Huml píše:no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Taky mi na dvou TDI Gates Pwer Grip 90000km nevydržel, jeden prask a druhej do pulky trhlej, sou to slupky! Jedine Contiteh nebo Dayco, nejlip origos remen.

Ne zrovna VW, ale žabožrout R Meg. Scen 1,9dTi sada CONTITECH, bylo všechno nové a škubnul se podél, 5tkm, nic se nepřidřelo, vím to, protože jsem ho posílal na expertizu, to kvůli uznání reklamace od dodavatele, V podstatě si myslím že je to, ale jedno. Origo díly a ve vnitř _____.
Audi A4
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“