Rozvody 2.0TDI BKD - od jakého výrobce?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody 2.0TDI BKD - od jakého výrobce?
Čeká mě výměna rozvodů. Vím že je několik výrobců. Někteří lepší jiní horší. Tak by mě zajímalo s kým máte dobré zkušenosti a s kým ne. Nerad bych se spálil. Mám nabídku na CONTITECH.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
-
- Přispěvovatel
IMHO. Remeny Dayco nejsou tak dobre jak si mnozi mysli.roman1648 píše:Jakákoliv značková sada - SNR, SKF, FEBI, Bosch, Rouville
V těch sadách jsou většinou řemeny Dayco a kladky INA . Radši bych se vyhnul výrobci jako Starline nebo Timken
Myslím ale že i na cca. stejnou cenu vyjde origoš, když to vemeš na někoho se slevou
Z moji vlastni skusenosti vim ze zteri behem 4 roku. Ja davam prednost remenum Gates.
Řemeny značky Dayco jsou dost kvalitní, navíc mají teflonový povrch (poznaji se podle toho že vrstva mezi zuby je bila a maji v oznaceni nakonci pismeno T-teflon ). Také se i dávají do prvovýroby pro vozidla BMW, Mercedes, VW atd... Tento řemen mám ve své octavii, stejně jako mnoho dalších lidí a je součástí originalní rozvodové sady, kterou zakoupíš ve škodovce.Transporter píše:IMHO. Remeny Dayco nejsou tak dobre jak si mnozi mysli.roman1648 píše:Jakákoliv značková sada - SNR, SKF, FEBI, Bosch, Rouville
V těch sadách jsou většinou řemeny Dayco a kladky INA . Radši bych se vyhnul výrobci jako Starline nebo Timken
Myslím ale že i na cca. stejnou cenu vyjde origoš, když to vemeš na někoho se slevou
Z moji vlastni skusenosti vim ze zteri behem 4 roku. Ja davam prednost remenum Gates.

-
- Aktivista
no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Taky mi na dvou TDI Gates Pwer Grip 90000km nevydržel, jeden prask a druhej do pulky trhlej, sou to slupky! Jedine Contiteh nebo Dayco, nejlip origos remen.Huml píše:no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Zdeněk M píše:Taky mi na dvou TDI Gates Pwer Grip 90000km nevydržel, jeden prask a druhej do pulky trhlej, sou to slupky! Jedine Contiteh nebo Dayco, nejlip origos remen.Huml píše:no řekl bych, že na zteření jsou zrovna u Gatesu experti a přetržených Gatesů už jsem taky pár viděl, ne teda na PD, myslím, že jak jde kupředu vývoj vše se zlepšuje a všechny značky se snaží držet krok , takže s řemeny Conti, Dayco, Gates problémy nebudou a říct, že ten či onen je špatnej je nesmysl
Ne zrovna VW, ale žabožrout R Meg. Scen 1,9dTi sada CONTITECH, bylo všechno nové a škubnul se podél, 5tkm, nic se nepřidřelo, vím to, protože jsem ho posílal na expertizu, to kvůli uznání reklamace od dodavatele, V podstatě si myslím že je to, ale jedno. Origo díly a ve vnitř _____.
Audi A4