Nooo je to problem u nas vSR to nerobi vraj nikto u vas v CZ to niekto riesi udajne 2000cz. je to nejaky original VDO soft kod je vo FLASH CRYPTO+ PROCESOR. [/quote]
Dj-Pajka; píše:Nooo je to problem u nas vSR to nerobi vraj nikto u vas v CZ to niekto riesi udajne 2000cz. je to nejaky original VDO soft kod je vo FLASH CRYPTO+ PROCESOR.
Blbost do 1000Kč to tu seženeš upa v poho [/quote]----------------------------- ty chces rict ze to jde upou
Zdravím.
Vyměnil jsem v Touranu (r.v.2004) navigaci,místo RNS 2 jsem tam dal RNS 510. Nyní jdou na volantu pouze tlačítka volume a mute.Také mi v navi v paměti závad zůstává závada:
01299 - diagnosticky interfejs pro datovy BUS (J135)
004 - zadny signal / komunikace
info o závadě:
Stav závad: 01100000
Priorita závad: 5
Frekvence závad: 1
Počítadlo resetů: 218
Kilometry: 163355 km
Indikace času: 0
Datum: 2000.00.00
Čas: 23:26:47
Dj-Pajka; píše:Nooo je to problem u nas vSR to nerobi vraj nikto u vas v CZ to niekto riesi udajne 2000cz. je to nejaky original VDO soft kod je vo FLASH CRYPTO+ PROCESOR.
Blbost do 1000Kč to tu seženeš upa v poho
----------------------------- ty chces rict ze to jde upou [/quote]
zx6ninja píše:stara gateway.. vymenit za novou.. a pokud mas posledni firmware bude ti vybijet baterku..
nevim jestli vis o co jde v tuaregu ale on bude nejspis mit est estaryho kterej ma can 1.6 a tam musel davat prevodnik canu jestli tam maszavadu bus tak zu neviresis