Škoda Superb 1.9 TDi PD 96kW tiptronic

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zahe46
Nováček
Odpovědi: 0

Škoda Superb 1.9 TDi PD 96kW tiptronic

Příspěvek od zahe46 »

Ahoj, chtěl bych se optat, jak je to s čipováním automobilů s automatickou převodovkou, mám v plánu koupit Superba 96kW v automatu a následně zvednout výkon změnou map. Liší se to vporovnání s manuálem? Jsou nějaká rizika? Předem díky za veškeré info
cupra
Aktivista

Re: Škoda Superb 1.9 TDi PD 96kW tiptronic

Příspěvek od cupra »

zahe46 píše:Ahoj, chtěl bych se optat, jak je to s čipováním automobilů s automatickou převodovkou, mám v plánu koupit Superba 96kW v automatu a následně zvednout výkon změnou map. Liší se to vporovnání s manuálem? Jsou nějaká rizika? Předem díky za veškeré info
jasne ze nemozes dat chip z auta z manualem,proste treba vedet a nachipovat na mieru...u dakych fachmanov a nie pri tescu... ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
zahe46
Nováček

Příspěvek od zahe46 »

je mi jasny ze ta uprava bude odlisna od upravy manualu, slo mi spis o to, jestli zvyseni vykonu chipem v tomhle pripade nebude vadit te prevodovce, abych tim nezkratil razantne zivotnost
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

zahe46 píše:je mi jasny ze ta uprava bude odlisna od upravy manualu, slo mi spis o to, jestli zvyseni vykonu chipem v tomhle pripade nebude vadit te prevodovce, abych tim nezkratil razantne zivotnost
o prevodovku by som sa nebal,ked chip spravi profik...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“