Touran 1.9 TDi 74kw 6-ti kvalt - spojka???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

misoVW píše:vymlati sa lozisko v obale prevodovky, ale este som to neriesil.
to bud rád, nic příjemného dostat radu podívat se do převodovky a zjistit závadu to splodí jen internetový teoretk ('(LOL)')

pokud nemáš stahováky lisy, přípravky, programy na PC a školení, tak je do džungle jak v laosu :o

mišo kdo by měl zájem mám v garáži převodovku jak odpadnou nýty od talířového kola a auto třepe nebo nýt sekne převodovku, fotky umím jen a email ;) miloš
ronej
Přispěvovatel

Příspěvek od ronej »

je to na 99% dvouhmota a převodovka trpí jak prase, mám stejné auto a stejný problém.
mrkni tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=59530&highlight=dvouhmotn%FD+setrva%E8n%EDk
jinak mně to potvrdil profík, ale ještě to nemám tak kriitické.Budu to mněnit komplet i spojku, to bude paleta :(
Touran 1,9 TDI,74kW PD
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

ronej píše:je to na 99% dvouhmota a převodovka trpí jak prase, mám stejné auto a stejný problém.
mrkni tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=59530&highlight=dvouhmotn%FD+setrva%E8n%EDk
jinak mně to potvrdil profík, ale ještě to nemám tak kriitické.Budu to mněnit komplet i spojku, to bude paleta :(
Mně už to tipujou dva lidi co to slyšeli na dvouhmotu. Není to uplně tak šílený, občas se stane že když třeba 2x zmáčknu spojku tak to přestane. Každopádně příští týden to nchám rozebrat a uvidim, špatný je že do té doby potřebuju ještě jezdit. Už předběžně shánim dvouhmotu.... je to ranec všude kolem 13 tis. Naštěstí jsem ho sehnal už za 8650kč - SACHS, nechci ho ale kupovat dokud nebudu tutově vědět že je to tím.
fukmen
Přispěvovatel

Příspěvek od fukmen »

nogis to vyřešil výměnou dvouhmoty a repasí převodovky za hodně peněz, bejt tebou tak dlouho nečekám a koukám to rozebrat.
A nekupuj strvák předem, může tam být LUK nebo SACHS a to poznáš až když to rozebereš
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

fukmen píše:nogis to vyřešil výměnou dvouhmoty a repasí převodovky za hodně peněz, bejt tebou tak dlouho nečekám a koukám to rozebrat.
A nekupuj strvák předem, může tam být LUK nebo SACHS a to poznáš až když to rozebereš
Nebo mám ještě další variantu - výkup v aaaauto, tam jsou ocasové a závadu nepoznaj. To je ale ta poslední varianta, protože jinak jsem s Touranem naprosto spokojenej i jako rybář, který ho často používá místo karavanu :-)
fukmen
Přispěvovatel

Příspěvek od fukmen »

no jo taky řešení, ale budeš na tom stejně, co ti servou aaa tak to tě třeby vyjde ta oprava a budeš mít klid.

Koupíš jiný auto a co, nikdy nevíš co tě čeká, jako já, koupil jsem tourana a hned oprava převodovky, na zkušební jízdě jsem nic neslyšel, ani cestou domů a druhý den hups, hučela pětka a bylo vymalováno.
Sice jsem se nějak domluvili, ale nepokrylo to ani třetinu opravy
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

To je pravda, to je až ta poslední varianta na kterou bych chtěl přistoupit. Jak jsem psal, s Touranem jsem spokojenej, jen jsem přemýšlel o čipu, ale teďko když jsem videl co stojej věci na spojku tak nevim, nevim :-) Jinak setrvák od LUKu jsem sehnal za 9400kč tak uvidíme, když přičtu lamelu a ložisko kterou bych chtěl asi vyměnit zároveň..... no to bude kotel a místo dovolené u moře pojedu tak možná na Mácháč pod stan :o ;) :) (LOL)
fukmen
Přispěvovatel

Příspěvek od fukmen »

zkus se zeptat na materiál tady, možná ta dvouhmota vyjde na jiný peníze

sebo.w@seznam.cz
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

Tak mám pánové rozebráno, je to setrvačník :-(
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Doman píše:Tak mám pánové rozebráno, je to setrvačník :-(
dej fotku, a co je tam přesně špatně,

já měl třeba případ že na dvohmotě nebylo nic poznat a dělalo se to dvakrát ;) miloš
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

slovacek.milos píše:mišo kdo by měl zájem mám v garáži převodovku jak odpadnou nýty od talířového kola a auto třepe nebo nýt sekne převodovku, fotky umím jen a email ;) miloš
Miloš, ak sa Ti da, posli mi foto do mailu misoVW@centrum.sk som zvedavy jak to vyzera. Dik.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Doman píše:Tak mám pánové rozebráno, je to setrvačník :-(
jak ste to zistili ze zotrvak?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

Vyfotim a pošlu. Já to ještě nevidel, ale dělá to známej co dělá v Okimu.
Doman
Sběrač informací

Příspěvek od Doman »

Tak na první pohled není vidět nic. Známej mi ukazoval starej setrvák ale funkční ten se normálně ,, protáčel ,, jako by pres pruziny a ten muj je zakyslej jako prase. Každopádně zítra tam jde ten novej tak uvidíme.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

len aby to bolo ono :(
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“