Octavia 1.9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1.9 TDI
Zdravím všechny. Při nastartování se mi na palubním počítači ukázal nápis servise-INSP, který blikal a po chvíli zmizel.Díky za radu. 
Ale dá se to vymazat, a pokud neudržuješ servisku, a víš že s autem nic není, tak nikam jezdit nemusíš. To že tohle svítí ještě neznamená, že na autě je nějaká závada. To aby mě někdo prolezl auto za bůh ví kolik peněz a pak mi řekl že je v pořádku, to fakt nemusím 
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
No, vzhledem k tomu, že takové detaily neznáš, asi máš to auto jen chvilku a tak by sis ho měl nechat někým prohlédnout. Jinak návod jak to blikání INSP vymazat je mám pocit i v návodu na obsluhu vozidla. Jo a až ti tam začne blikat OIL tak se nelekej, Octavie mají v přístrojové desce nastavený ciklus výměny oleje (nejčastěji na 15 000 km) ale to všechno jsou jen informativní zprávy.
Re: Octavia 1.9 TDI
V servisu by jsi za to dal něco kolem 100Kčoctávia píše:Zdravím všechny. Při nastartování se mi na palubním počítači ukázal nápis servise-INSP, který blikal a po chvíli zmizel.Díky za radu.
Ale tak tady to máš zadarmo:
1. Vypneš zapalovaní, klíč necháš v pozici 0
2. Zatlačíš pravé tlačidlo na přístrojovce - vedle tachometru, podržíš ho a zapneš zapalování
3. Až se na displeyi objeví nápis "OIL", tlačítko uvolníš
4. Levým tlačítkem na přístrojovce - vedle otáčkoměru - otáčíš doprava dokud se na displeyi nerozsvítí"---" Tím jsi nastavil interval OIL
5. Znova zatlačíš pravé tlačitko na prístrojovce a po rozsvíceníí nápisu "INSP" ho uvolníš
6. Levým tlačítkem na přístrojovce - vedle otáčkoměru - otáčíš doprava dokud se na displeyi nerozsvítí"---" Tím jsi nastavil interval INSP
7. Vypneš zapalovaní
Poznámka : Oba intervaly musíš vynulovat vždy samostatně.
Mno a máš na čas klid