NestrašmisoVW píše:len aby to bolo ono
Touran 1.9 TDi 74kw 6-ti kvalt - spojka???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jj prostě sním nejde vůbec pootočit. Neni zarezlej spíš zaje..nej od mastnýho bordelu. Nevim jestli to je příčina, ale každopádně to je rozdíl oproti funkčnímu. Jinak jsem ho sehnal v Teplicích za 8600kč, ale mám to se slevou díky známému. Jinak jsem psal sebo.w@seznam.cz a ten odepsal že ho může sehnat za 7500kč, ale já bohužel spěchám a on je teď nemá skladem.
A to já jo miso VW
To já už to řešil
Naposledy upravil(a) live69 dne 04 kvě 2010, 11:53, celkem upraveno 1 x.
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Jj, stejný problém dělávaly staré Octavie 1.6 , začalo to být hlučný, pak šlo těžko řadit a buch - v extrému i hřídel venku, na repas je pozdě
Dohadovat se čím to je pokud to není rozdělaný bych si asi netroufnul, Nejjednodušší varianta spojkový / vypínací ložisko, na to bych nesázel - ale třeba budeš mít kliku
záleží co to má najeto a taky kterej zuřivej traktorista v tom jezdil...
Dohadovat se čím to je pokud to není rozdělaný bych si asi netroufnul, Nejjednodušší varianta spojkový / vypínací ložisko, na to bych nesázel - ale třeba budeš mít kliku
-
slovacek.milos
- Aktivista
to řazení byla konstrukční vada obalu převodovky pak se dělaly zesílené a dalo se to i zavařit,roman1648 píše:Jj, stejný problém dělávaly staré Octavie 1.6 , začalo to být hlučný, pak šlo těžko řadit a buch - v extrému i hřídel venku, na repas je pozdě![]()
já se stárám o zavařenou při cca 16O a má 36O.OOO km miloš