VAG EEPROM Programmer 1.18p
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nazdar,
chcem sa spytat, s tymto softom sa da prepisat aj pamat v komfortnej jednotke, aby som na nej rozbehol dialkove ovladanie? mam komfortku 1C0 959 799 A, mam tam central ale bez dialkoveho, no a docital som sa, ze mi treba prepisat eeprom pamat a dialkove mi pojde. a treba k tomu ten vag kabel co ma RS 232 koncovku?
dik
chcem sa spytat, s tymto softom sa da prepisat aj pamat v komfortnej jednotke, aby som na nej rozbehol dialkove ovladanie? mam komfortku 1C0 959 799 A, mam tam central ale bez dialkoveho, no a docital som sa, ze mi treba prepisat eeprom pamat a dialkove mi pojde. a treba k tomu ten vag kabel co ma RS 232 koncovku?
dik
Tak to jsem netušil, měl jsem rozebranejch pár komfortek ale spíše staršího data a tam platí to co jsem napsal.zx6ninja píše:nevím jestli jsi to někdy dělal, ale u 799A to jde aktivovat upravou eeprom.. ten HW tam je!!!!Pepa1 píše:Když si rozděláš komfortku s a bez dálky, zjistíš, že u té bez, není přijímač (taková stíněná krabička), takže když není HW, SW to nenahradí.
Vůbec ale nerozumím výrobci, proč dělá dva různý SW a tím jednim degraduje výrobek.
Lepší je měřit, než někomu věřit.
na skodahome fore som sa docital, ze to staci prepisat a ze to pojde, ale vraj na to treba program VDS, no ale ten vraj nikde nezozeniem, tak ze ci to nepojde tymto, ale ked ne, tak ne
s tymi komfortkami to je take vseliake, tatko ma octaviu, vybava drive, o rok starsiu ako moja, tiez tu istu komfortku, mal som tam rozobratu palubovku a vyzerala uplne tak isto a tamta dialkove ma

s tymi komfortkami to je take vseliake, tatko ma octaviu, vybava drive, o rok starsiu ako moja, tiez tu istu komfortku, mal som tam rozobratu palubovku a vyzerala uplne tak isto a tamta dialkove ma

no ako hladal som ho, ale nejako sa nedarilo najst ho, ale urcite niekde bude, no a potom druha vec, na ten program tusim treba vag kabel s RS 232 konektorom, ne ten s USB, kedze ten program funguje pod dosom, no a ten kabel zohnat, to az taky problem neni
ale ked vies o nejakej stranke, kde ho zohnat, daj vediet, budem len rad
ale ked vies o nejakej stranke, kde ho zohnat, daj vediet, budem len rad

ten vds-pro som nasiel tu: http://rapidshare.com/files/279158760/V ... OS6.22.iso
je to ono, alebo som stiahol nejaku somarinu?
je to ono, alebo som stiahol nejaku somarinu?
-
- Přispěvovatel
dotahovanie okien
da sa cez vag 304 nastavit v komfortke automaticke dotahovanie okien ak hej nie je tu nahodou neaky postup?alebo neaky link?dikes