Co je to za dodavatele VIKA?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co je to za dodavatele VIKA?
Ahoj,
znate nekdo dily VIKA , ja nic nenasel ani na internetu. Co je to za dodavatele ? Neni to neco jako starline?
diky za info
Tomas
znate nekdo dily VIKA , ja nic nenasel ani na internetu. Co je to za dodavatele ? Neni to neco jako starline?
diky za info
Tomas
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Re: Co je to za dodavatele VIKA?
To je tusim čína nie?TomasHav píše:Ahoj,
diky za info
Tomas
e46 325 Xi
zas az taky smejd to neni, mam skusenost s ele.palivovym cerpadlom a servo cerpadlom od Vika a dlhodoba spokojnost....ale povod je otazny, na krabici je spominane Germany, ale China to myslim neni vzhladom na relativne dobru kvalitu 
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
-
sparco gti
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
já tí viky i starline namontoval mraky,
třeba to benzínové čerpadlo před desetilety nejelo skoro ani jedno chyběl tlak i množství, nebo se prostě ani nerozjelo,
z ramene ti vyjela guma jak žvýkačka, tlumič vytečený v krabici, takový regulátor altíku ten můžeš i dnes hodit zrovna do popelnice ten je na parádu, snímač otáček ten kdysi nejel ani jeden dneska makají,
co se týče kvality dílú má každý plno řečí o kvalitě do té doby než se to začne týkat jeho peněženky, pak stačí vika i starline
miloš
třeba to benzínové čerpadlo před desetilety nejelo skoro ani jedno chyběl tlak i množství, nebo se prostě ani nerozjelo,
z ramene ti vyjela guma jak žvýkačka, tlumič vytečený v krabici, takový regulátor altíku ten můžeš i dnes hodit zrovna do popelnice ten je na parádu, snímač otáček ten kdysi nejel ani jeden dneska makají,
co se týče kvality dílú má každý plno řečí o kvalitě do té doby než se to začne týkat jeho peněženky, pak stačí vika i starline
-
sparco gti
- Přispěvovatel
Já na feldě mám Vika čerpadlo i vodní pumpu,chladič,radiátor topení,ventilátor a spoustu jiných věcí.A nemůžu si stěžovat.Vodní pumpa najeto cca 60tkm,věci kolem topení a chladič cca 80tkm,čerpadlo mám třetí rok takže taky cca 60tkm.Mít octu nebo něco dražšího asi bych přemýšlel jestli origo nebo náhradu,záleží taky jak u kterého dílu,ale u té feldy je to vcelku jedno a montuju čínu sobě i zákazníkům kteří chtějí ušetřit a zatím na viku žádná reklamace nebyla.