Co je to za dodavatele VIKA?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

Já používám Mann, Mahle nebo přímo origo, ale pro jednou se nic nestane určitě.

Jsou dílny co jednou jen na Starline prvkách, od olejů přes filtry po brzdy a jak jsou lidi spokojený (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Alkantpan píše:Když už jste nakousli ten starline. Při poslední výměně oleje mi mechanik na mém ALH(QG1) dal olejový filtr starline. Ani ne, že bych chtěl, ale špatná domluva a starý olej už byl venku, nebyla jiná volba. No už tam pro tentokrát zůstal. Mate s ním někdo špatné zkušenosti?
moje zkušenosti

nebyl problém, beru je v akci ve velkém jinak dávám champion je jen mírně dražší a lépe to zní že ;) miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dost velký problém je v kvalitě gumy....třeba manžety..Již nevím přesně,zda to byl starline ,ale po měsíci spouchla a já sám přemýšlel,zda se mi výměna jen nezdála....a nezdála :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Dost velký problém je v kvalitě gumy....třeba manžety..Již nevím přesně,zda to byl starline ,ale po měsíci spouchla a já sám přemýšlel,zda se mi výměna jen nezdála....a nezdála :)

já měl taky problémy s kvalitou gumy ale je to tak 7 let že se jakoby filtr povoloval to už nehrozí miloš
octavie81
Přispěvovatel

Příspěvek od octavie81 »

Nazdar chlapi,má někdo zkušenosti s brzdami kamoka jako např tady...
http://aukro.cz/item1061542076_akce_kom ... _leon.html
Richmond
Sběrač informací

Příspěvek od Richmond »

slovacek.milos píše:
jericho-3 píše:Jo ,a v krámu nejsou moc rádi,když se toho moc vrací...Tuhle mi šéfová povídala,kde vůbec neberou díly zpět..A jsou třeba borci,že si objedná čidlo,namontuje a zjistí,že tomu starému nic není..A jakmile se pozná,že díl byl již namontován ,neberou zpět.,což je logické...Kolikrát si umyji předem ruce,když vyndavám něco z krabice ,abych to nezasral a mohl to případně vrátit...
to znám lepší koumáky objednaji moog a starline, ramena,

ty moog namontují a ty starline dají do krabice moog a šup snima tamu na zad ;) miloš

Mne tak dosla spojka valeo a v krabici starline.
slovacek.milos
Aktivista

Richmond píše:
slovacek.milos píše:
jericho-3 píše:Jo ,a v krámu nejsou moc rádi,když se toho moc vrací...Tuhle mi šéfová povídala,kde vůbec neberou díly zpět..A jsou třeba borci,že si objedná čidlo,namontuje a zjistí,že tomu starému nic není..A jakmile se pozná,že díl byl již namontován ,neberou zpět.,což je logické...Kolikrát si umyji předem ruce,když vyndavám něco z krabice ,abych to nezasral a mohl to případně vrátit...
to znám lepší koumáky objednaji moog a starline, ramena,

ty moog namontují a ty starline dají do krabice moog a šup snima tamu na zad ;) miloš

Mne tak dosla spojka valeo a v krabici starline.
jako to je normální u starline že vté krabici najdeš i jinou značku klidně ložisko skf, spojku valeo v krabici starline jsem měltaky na feldu miloš
Tiger23
Přispěvovatel

Příspěvek od Tiger23 »

Mal som Vika Homokineticky klb a hned som musel menit (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

Tiger23 píše:Mal som Vika Homokineticky klb a hned som musel menit (noteeth)
když jsem před desetilety namontovalhomo kloub vika tak jsem strhl závit byl z bambusu, před dvěma lety jsem dával naposledy klouby i polosy na feldy no problém, někdy se jim do roky rosypou prachovky miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ty Miloši už se mi párkrát stalo ,že jsem vyndaval starý olejový filtr /plechový u TDI/ a on byl téměř volný../utahoval jsem ho já/ a jednou dokonce již sáknul...Ale nenapadlo mne,že by to mohlo být zkurvenou gumou....?Říkal jsem si, vole utáhl jsi to málo...ale ne,jako vždy,přece to nezarvu jako hovado....Ale jen některý filtr...
nepropadat panice...
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

octavie81 píše:Nazdar chlapi,má někdo zkušenosti s brzdami kamoka jako např tady...
http://aukro.cz/item1061542076_akce_kom ... _leon.html
viz. www.kamoka.cz

"Veškeré produkty KAMOKA® se vyznačují dobrou a spolehlivou kvalitou.
Výroba těchto produktů probíhá v USA, Japonsku, Hong Kongu a v zemích Dálného Východu."

...tak jak myslíš, kolega má tlumiče v P406 TD a spokojenej. ale zázraky nečekej.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Ty Miloši už se mi párkrát stalo ,že jsem vyndaval starý olejový filtr /plechový u TDI/ a on byl téměř volný../utahoval jsem ho já/ a jednou dokonce již sáknul...Ale nenapadlo mne,že by to mohlo být zkurvenou gumou....?Říkal jsem si, vole utáhl jsi to málo...ale ne,jako vždy,přece to nezarvu jako hovado....Ale jen některý filtr...
asi ta guma povolila taky se mi stalo, je dobré když bereš díly pořád od jednoho dodavatele, a lépe když berete třeba dva a máte možnost se poradit,
pak se dají podobné nemoci minimalizovat,miloš
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Vika je totalny hnoj, este aj starline, moog a pod. veci su lepsie ako vika. Zasadne sa takymto pofidernym znackam snazim vyhybat. Ale ludi nepresvedcis, ajtak si to kupia. Unas predava cena :(
Havlos
Přispěvovatel

Příspěvek od Havlos »

Já ted testuju na zadku kotouce ferodo a desky VIKA (234Kč )no nekupte to když je to tak levný.
Zdaji se být v pohodě kupodivu to ani nepíská po asi 1000km sem jel na technickou a brzdilo to taky pěkně tak uvidim kolik vydrží.
Ale na předek jedině kvalitu tam bych to neryskoval!
GIV Variant ALH blackmagic, Dsla 502 , EGR off,puky R32,uložení z.n. Fabka RS,vzpěra nápravnice A3/S3
Rixie
Přispěvovatel

Příspěvek od Rixie »

Sice s vikou to nema nic spolocne ale uz neviem od koho brat diely riadenia,napr. gulove capi v kuse po roku roztrhnuta prachovka a ide srat.
skusal som febi,moog,delphi,swag,sasic,trw a neviem co este mozne stale to iste,z coho tie gumove dily robia,prachovky v kuse dotrhane,dostane sa tam voda prach a hotovo.
teraz kupim original v skoda prachovky na feldu,maju ako diel hned to prehodim a je pokoj,navzdy....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“