Jsou dílny co jednou jen na Starline prvkách, od olejů přes filtry po brzdy a jak jsou lidi spokojený
Co je to za dodavatele VIKA?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
moje zkušenostiAlkantpan píše:Když už jste nakousli ten starline. Při poslední výměně oleje mi mechanik na mém ALH(QG1) dal olejový filtr starline. Ani ne, že bych chtěl, ale špatná domluva a starý olej už byl venku, nebyla jiná volba. No už tam pro tentokrát zůstal. Mate s ním někdo špatné zkušenosti?
nebyl problém, beru je v akci ve velkém jinak dávám champion je jen mírně dražší a lépe to zní že
-
slovacek.milos
- Aktivista
Nazdar chlapi,má někdo zkušenosti s brzdami kamoka jako např tady...
http://aukro.cz/item1061542076_akce_kom ... _leon.html
slovacek.milos píše:to znám lepší koumáky objednaji moog a starline, ramena,jericho-3 píše:Jo ,a v krámu nejsou moc rádi,když se toho moc vrací...Tuhle mi šéfová povídala,kde vůbec neberou díly zpět..A jsou třeba borci,že si objedná čidlo,namontuje a zjistí,že tomu starému nic není..A jakmile se pozná,že díl byl již namontován ,neberou zpět.,což je logické...Kolikrát si umyji předem ruce,když vyndavám něco z krabice ,abych to nezasral a mohl to případně vrátit...
ty moog namontují a ty starline dají do krabice moog a šup snima tamu na zadmiloš
Mne tak dosla spojka valeo a v krabici starline.
-
slovacek.milos
- Aktivista
jako to je normální u starline že vté krabici najdeš i jinou značku klidně ložisko skf, spojku valeo v krabici starline jsem měltaky na feldu milošRichmond píše:slovacek.milos píše:to znám lepší koumáky objednaji moog a starline, ramena,jericho-3 píše:Jo ,a v krámu nejsou moc rádi,když se toho moc vrací...Tuhle mi šéfová povídala,kde vůbec neberou díly zpět..A jsou třeba borci,že si objedná čidlo,namontuje a zjistí,že tomu starému nic není..A jakmile se pozná,že díl byl již namontován ,neberou zpět.,což je logické...Kolikrát si umyji předem ruce,když vyndavám něco z krabice ,abych to nezasral a mohl to případně vrátit...
ty moog namontují a ty starline dají do krabice moog a šup snima tamu na zadmiloš
Mne tak dosla spojka valeo a v krabici starline.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Ty Miloši už se mi párkrát stalo ,že jsem vyndaval starý olejový filtr /plechový u TDI/ a on byl téměř volný../utahoval jsem ho já/ a jednou dokonce již sáknul...Ale nenapadlo mne,že by to mohlo být zkurvenou gumou....?Říkal jsem si, vole utáhl jsi to málo...ale ne,jako vždy,přece to nezarvu jako hovado....Ale jen některý filtr...
nepropadat panice...
viz. www.kamoka.czoctavie81 píše:Nazdar chlapi,má někdo zkušenosti s brzdami kamoka jako např tady...
"Veškeré produkty KAMOKA® se vyznačují dobrou a spolehlivou kvalitou.
Výroba těchto produktů probíhá v USA, Japonsku, Hong Kongu a v zemích Dálného Východu."
...tak jak myslíš, kolega má tlumiče v P406 TD a spokojenej. ale zázraky nečekej.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
-
slovacek.milos
- Aktivista
asi ta guma povolila taky se mi stalo, je dobré když bereš díly pořád od jednoho dodavatele, a lépe když berete třeba dva a máte možnost se poradit,jericho-3 píše:Ty Miloši už se mi párkrát stalo ,že jsem vyndaval starý olejový filtr /plechový u TDI/ a on byl téměř volný../utahoval jsem ho já/ a jednou dokonce již sáknul...Ale nenapadlo mne,že by to mohlo být zkurvenou gumou....?Říkal jsem si, vole utáhl jsi to málo...ale ne,jako vždy,přece to nezarvu jako hovado....Ale jen některý filtr...
pak se dají podobné nemoci minimalizovat,miloš
Já ted testuju na zadku kotouce ferodo a desky VIKA (234Kč )no nekupte to když je to tak levný.
Zdaji se být v pohodě kupodivu to ani nepíská po asi 1000km sem jel na technickou a brzdilo to taky pěkně tak uvidim kolik vydrží.
Ale na předek jedině kvalitu tam bych to neryskoval!
Zdaji se být v pohodě kupodivu to ani nepíská po asi 1000km sem jel na technickou a brzdilo to taky pěkně tak uvidim kolik vydrží.
Ale na předek jedině kvalitu tam bych to neryskoval!
GIV Variant ALH blackmagic, Dsla 502 , EGR off,puky R32,uložení z.n. Fabka RS,vzpěra nápravnice A3/S3
Sice s vikou to nema nic spolocne ale uz neviem od koho brat diely riadenia,napr. gulove capi v kuse po roku roztrhnuta prachovka a ide srat.
skusal som febi,moog,delphi,swag,sasic,trw a neviem co este mozne stale to iste,z coho tie gumove dily robia,prachovky v kuse dotrhane,dostane sa tam voda prach a hotovo.
teraz kupim original v skoda prachovky na feldu,maju ako diel hned to prehodim a je pokoj,navzdy....
skusal som febi,moog,delphi,swag,sasic,trw a neviem co este mozne stale to iste,z coho tie gumove dily robia,prachovky v kuse dotrhane,dostane sa tam voda prach a hotovo.
teraz kupim original v skoda prachovky na feldu,maju ako diel hned to prehodim a je pokoj,navzdy....